Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 5:19 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:06 pm 

LEGANDARNA FIRMA "TRINITY" wypuscila model MT!!!!!!! Ponizej link!!!!!

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXJCL9&P=0

nic tam nie ma ale jest cena. Jesli chcecie poczytac o tym modelu to zapraszam tutaj (wiecej w necie nie udalo mi sie wyszukac sensownych danych).

http://www.teammagic.com.tw/news.php?ac ... ow&nid=525

http://www.radiocontrolzone.com/forums/ ... p?t=178793

Jak sadzicie?? To chyba bedzie mega-wypas????
To bedzie nowy krok w dziejach MT!!! Jesli Trinity zrobilo taki model to na pewno jakosc jest fenomenalna a trwalosc ogromna...

Cena dosc wysoka ale z drugiej strony to TRINITY!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:10 pm 

HEHEHE Z TYM NOWYM KROKIEM PRZESADZILES.OBEJZYJ SOBIE MODEL JAMARA MACHO ktory powstal pare miesiecy wczesniej...Wydaaje mi sie ze dalszy komentarz nie ma sensu :)Co do samego modelu dowiedzialem sie jakos dwa tygodnie temu.Na poczatku zaczelem nad nim myslec az nagle cos mi w glowie blysnelo i przypomnialo mi sie ze cos bylo podobnego sprawdzilem no i stwierdzilem ze TRINITY NIE UMIE ROBIC MODELI TYLKO DOBRZE RZNĄĆ :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:16 pm 

Jak zwykle nic sensowego z Twojego posta nie wyniknelo. Opierasz sie na cudzych wypowiedziach i zero wlasnych przemyslen. Szkoda...

p.s nie mow mi o modelu Macho bo wrazenia wcale nie robi. Wolalbym Trinity i tekst, ze nie umieja robic modeli jest dla mnie wielce przesadzony... Tak moze pisac tylko ten kto nigdy nic nie mial w reku z Trinity. Ja mialem i moje wrazenia byly bardzo pozytywne. Wystarczy fakt, ze bedzie tam ich silnik a to juz przemawia za faktem aby taki model kupic.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:23 pm 

Heheh jak to nic nie wyniknelo z mojego posta??Hmm napewno nowy krok to nie bedzie.Bardzo przepraszam ale po doglepszym sprawdzeniu doszedlem do wniosku ze JAMARA MACHO I TEN TRINITY TO IDENTYCZNE MODELE!! Nadal twierdzisz ze nic znaczacego nei powiedzialem....A wiesz jaka jest roznica?JAMARA MACHO JEST OD JAKOS ROKU NA RYNKU A TRINITY DOPIERO WYPUSZCZA.Nie czaje jak to MACHO NIE ROBI WRAZENIA A TEN TRINITY JEST IDNETYCNZZY TYLKO MA INNA BUDE?? HEHEHEH. Jak to nie moje prrzemyslenia czy czyjes opinie bo nie czaje??

Ostatnio edytowano Wt wrz 28, 2004 11:34 pm przez Kuba Stabiszewski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:32 pm 

Moze i sa podobne ale Jamara to jedno wielkie "g"... Ta firma nie ma nic swojego i bazuja tylko na obcych konstrkucjach. Nigdy bym od nich nic nie kupile a od Trinity z wielka checia. Powiedz mi dlaczego Macho to 1/8 a ten Trinity 1/7 jesli to niby ten sam model? Silnik uwazasz, ze rowniez tak sam tam jest???

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:37 pm 

HEHEH JAMARA TO WIELKIE GOWNO . OK DOBRA . TO ZNACZY ZE TRINITY TEZ PONIEWAZ SA Z TYCH SAMYCH MATERIALOW WSZYSTKO TO SAMO.NO PRZEPRASZAM MOZE UZYLI LEPSZEJ FIRMY FARBY DO BUDY.HEHEHE TA FIRMA NIE MA NIC SWOJEGO TO CZEMU TRINITY ZERZNAL MODEL OD NIEJ I JEST TEN SAM.CO DO SILNIKA TO TEZ TEN SAM!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 28, 2004 11:44 pm 
-=ADA$=-

W zasadzie to skala nie jest az taka istotna, maxx jak wszedl byl opisywany jako 1/10 ALBO 1/8 liczy sie odleglosc osi, wtedy bedzie mozna powiedzec jaka to mniej wiecej skala. A swoja droga to Trinity NIC nie robi, oni tylko sa dystrybutorami na USA wielu firm.

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 12:19 am 

To ze sprzedaja pod swoja marka produkty innych firm, wiedzialem od dawna, ale nie spodziewalem sie ze wszystko? Czy to tez dotyczy modeli 1:12 albo Reflexa? Kto to orginalnie produkuje?

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 12:37 am 
-=ADA$=-

nie jestem pewny ( podobnie jak wlasnie ten spider) ale oni robia podobnie do ofny, kupuja auta ( ofna np Hong-nor i Ho-bao) daja swoja nalepke, i juz sa ich, pewnie tak samo jest z reflexem i 12 ale nie moge byc pewny!!

PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:02 am 

Monster ja monster podobny (wg. mnie) jak juz wczesniej wspomniano do Macho, Savage i Warhead'a (czyli nowego dziacka Duratraxa...... http://www.warheadmt.com/) moze nieco wiekszy, kolka z Dirt Demona :), zobaczymy jak to bedzie jezdzic i wtedy sie okaze czy ten model jest godny uwagi....

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:26 am 

Czemu sie zobaczy :?: Przeciez tem model jest od roku ma rynku..nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales ale JAMARA MACHO to to samo co ten spayder a nie podobne(roznia sie kolorem budy)

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:30 am 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Czemu sie zobaczy :?: Przeciez tem model jest od roku ma rynku..nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales ale JAMARA MACHO to to samo co ten spayder a nie podobne(roznia sie kolorem budy)

mowimy tu o Trinity Spyder Monster Truck czytaj dokladnie, juz Ci raz sie zdarzylo czytac nie dokladnie...... chyba wiesz o czym mowie.....

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:35 am 

Wiem o czym mowisz...Co do tego tego ze rozmwiam yo tym trinity to wiem.No bo powiedziales ze jes t podobno to ja mowie ze taki sam a co do tego ze zobaczymy jak jezdzi to juz wiadomo jak jezdzi no bo jest juz od dlugiego czasu na rynku

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:44 am 
-=ADA$=-

to jak jest od pol roku to co o nim wiemy?? nic, malo kto sie osmielil pochwalic ze cos o nim wie, dlatego sie okaze!!

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 29, 2004 9:54 am 

Szczerze powiem, ze nie bylem swiadom iz Trinity nie jest ojcem tego produktu. Gdybym wiedzial to nie zadawal bym pytan o nowy krok w postepie dla MT... Ogolnie autko moze byc dobre ale czy tak bedzie to sie okaze jak ktos go przetestuje (mam tu na mysli jakies amerykanskie czasopismo).

p.s widzieliscie, ze na TH jest juz w zapowiedziach Kyosho Giga Crusher??? Cena ladna a na dodatek to zestaw KIT wiec aby byl RTR to trzeba wydac sporo wiecej. Tak na oko za RTR wyjdzie z 1000 USD lekka reka.

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... XHJB2&P=ML

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona