Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 7:02 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 1:20 am 
Raflee

Ludzie, postartujcie sobie w modelach plaskich to przejdziecie taka piekna szkole i nauke jazdy jakiej w terenie nie bedziecie miec... jak ktos bedzie w grupie A DTM st. albo Top-Stocka to pogadamy :) w gr. A w DTM st. zeby kogos wyprzedzic, to sie czeka na blad, wypacha "na chama" albo ryzykuje na zakrecie... ale to roznie juz bywa dalej :) i nikt nikomu drogi nei zajezdza, tylko kazdy ma swoj tor ktorym jezdzi - chcesz minac - pojdz innym, ablo czekaj. To jest wyscig... tutaj nikt sie nie bedzie zatrzymywal, bo ktos go chce wyprzedzic ewentualnie mozna pojechac wiekszym lukiem, jak widac, ze ktos go juz chce dublowac i tyle. Podziwiam tego chlopaka, ze sobie poradzil w tej klasie i zajol calkiem niezle 6 miejsce. Chetnie spotkalbym sie z niektorzymi na torze... i chyba tak sie wkoncu stanie :)

PS. a co do nazwy buggy z duzymi kolami - producent nazwal to MT to jego sprawa... ja moge sobie sam zrobic "MT"... bedzie to bagus z "krwi i kosci" a ja mu zaloze duze kola, bude od DMT'a i nazwe go MT- bo co se bede jak se moge ne? :lol: przepisy powinny byc przed MP, bo to nie bedzie mialo ZADNEGO sensu takie sciganie sie... wiadomo, ze MT z bagusem nie ma sznas, wiec dlaczego to DALEJ jezdzi razem? bo z MT to ma bardzo malo wspolnego... bo chyba tylko kola i bude :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 1:51 am 

Keczus nie oddzywaj sie w temacie o ktorym nic nie wiesz. Tak sie sklada ze ta tamiya tnx nie byla super tuningowana. Byla to seryjna tamiya tnx pro z dodatkowymi cvc's firmy MIP rowniez z seryjnym silnikiem(Mozliwe ze modyfkiowanym) Co do rev to slyszalem ze to juz byl hardcore tuning jednakze to jedynie slyszalem a co do tamiyi to jestem pewny. Co do savage heh no co to tu duzo mowic dosyc wysoki i ciezki klocek :D w porownaniu do naprzyklad takiego revo czy tnx czy innych tym podobnych modeli :D Ale nie martwcie sie w stanach zdarzaja sie goscie ktorzy smigaja po torze genesisami :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 5:43 am 

Rafał Malczyński napisał(a):
PS. a co do nazwy buggy z duzymi kolami - producent nazwal to MT to jego sprawa... ja moge sobie sam zrobic "MT"... bedzie to bagus z "krwi i kosci" a ja mu zaloze duze kola, bude od DMT'a i nazwe go MT- bo co se bede jak se moge ne? :lol: przepisy powinny byc przed MP, bo to nie bedzie mialo ZADNEGO sensu takie sciganie sie... wiadomo, ze MT z bagusem nie ma sznas, wiec dlaczego to DALEJ jezdzi razem? bo z MT to ma bardzo malo wspolnego... bo chyba tylko kola i bude :lol:

Zamiast tyle peplać to zrób i startuj. Jednak wątpie, że stać Cie na coś wiecej jak tylko wypowiedzi na forum.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 9:43 am 

Michał Karpiński napisał(a):
No właśnie kto jest przedstawicielem ASSO

Produkty firmy ASSOCIATED sa dostepne w sklepie www.rojna.pl

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 10:00 am 

Ok. Proponuje zamknac ten temat bo jak zwykle klotnie i przekomarzania ktory model lepszy...standard. Juz mi sie tego odechciewa.

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 3:53 pm 

Nie startuje w zawodach, nie jezdzilem zadnym z tych modeli (moj rev ma jeszcze niedotarty silnik) a mimo tego uwazam ze bardziej od modelu licza sie umiejetnosci (i tu chyba kazdy sie ze mna zgodzi, bo nic nowego nie odkrylem a jednak mam wrazenie ze niektorzy o tym zapomnieli). Dobry wynik 10-letniego chlopca "zwalilbym" na lepsze zdolnosci manualne od starszych kolegow, i czy bylby to sav czy tnx pewnie zajalby to samo miejsce. Blokowal ? ok ! ale Panowie jestescie od niego 10 lat starsi i nie wierze zeby zaden nie potrafil pomyslec i wyprzedzic go "podstepem". Wiec po co teraz rozpaczac i mowic "...no ale on blokowal..."

no offence.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 5:43 pm 

Witam!
rst napisał(a):
.. Blokowal ? ok ! ale Panowie jestescie od niego 10 lat starsi i nie wierze zeby zaden nie potrafil pomyslec i wyprzedzic go "podstepem". Wiec po co teraz rozpaczac i mowic "...no ale on blokowal..."

Słusznie!! To świadczy o jego większych umiejętnościach, a mając słabszy model jest to jedyna droga do zwycięstwa.
Nie można mieć pretensji o blokowanie jeśli nie ma to miejsca przy dublowaniu. Może wybierał najbardziej optymalny tor jazdy a że "wózek" miał mniejszą prędkość ..
Rośnie nam następny dobry zawodnik. Aż "strach" pomyśleć, co będzie za 5 do 10 lat, jeśli jeszcze na dokładkę będzie miał fundusz na dobry "wózek".
(No, chyba włożyłem kij w mrowisko :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 5:46 pm 

Bonawentura napisał(a):
Aż "strach" pomyśleć, co będzie za 5 do 10 lat, jeśli jeszcze na dokładkę będzie miał fundusz na dobry "wózek".

"wozek" ma dobry, naprawde dobry :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 10, 2005 7:07 pm 
Raflee

Maciej Bartoszek napisał(a):
Rafał Malczyński napisał(a):

Zamiast tyle peplać to zrób i startuj. Jednak wątpie, że stać Cie na coś wiecej jak tylko wypowiedzi na forum.

az sie zdziwisz :lol: Na co mnie stac to zobaczysz jak sie spotkamy na torze... napewno bedzie wesolo (dla mnie :D), a peplac to ty sobie mozesz. ;]

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 7:15 am 

Bonawentura i rst zanim znowu wypowiecie swoją opinie to razdze zapoznać się z całością tematu. Po awari zasilania, która miałem straciłem jakieś 4 - 5 okrążen, więc żeby się przebić musiałem podublować ludzi (niektórych kilkukrotnie). Młody zajechał kilka razy i to zostało mi w pamięci, napomknołem o tym tylko w jednym zdaniu więc nie dopisujcie tutaj referatów apropo jazdy po torze bo to nie sęk tematu.
Żeby sprawe zakończyć radze zapoznać się z wynikami http://strony.aster.pl/rcbziom/spotkani ... index.html
Jak widać Tomek Tokarz (to ten dzieciak jak niektórzy piszą) zają 6 lokate, 4 zawodników za nim nie ukończyło wyścigu, jeden nawet nie wystartował. W pierwszej dziesiątce wiekszość to zawodnicy, którzy rególarnie jeżdża na zawody, poza dziesiątką wszyscy zawodnicy byli po raz pierwszy na zawodach MT, więc już przestań Grzegorz robić wielkie halo i pisać że "dzieciak" skopał starych zawodników, bo jest to wierutną bzdurą (gdzie tam są starzy zawodnicy ?? )

Malczyński, znowu zaczynasz ?? jestes nudny, nie jest to śmieszne czy denerwujące jest to na maxa NUDNE co robisz. I nie wiem czy się na torze spotkamy, bo żeby się spotkać na torze to musiał byś wejść najpierw na podest a z tego co pamietam to zachowujesz bezpieczną 20m odległość bo boisz się podejść do nas. Na forum sobie klepiesz w tą klawiaturke a w rzeczywistości wszyscy wiemy jak jest.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 8:52 am 

Bonawentura i rst zanim znowu wypowiecie swoją opinie to razdze zapoznać się z całością tematu.............

Nudny to jestes juz tylko TY

Twoje ataki do 10 letniego dziciaka juz nawet nie sa smieszne, lecz zalosne.
Tomek wszedl do finalu na 6 pozycji, wiec dokopal 10 zawodnikom, on nie musial walczyc w pol finale. Tomka najlepsze okrazenie wynosilo 21,88sek. A TWOJE 21,17 wiec przestan juz zgrywac bohatera jak to Tomek sledzil weza i ciebie tak starsznie blokowal, bo Tomek mial trzecie najlepsze okrazenie z 16 startujacych zawodnikow.

Twoje tlumaczenie ze nie ma przepisow i z tego powodu startujesz modelem nie przepisowym jest rownie zalosne. Jako jedyny w kraju startujesz nie przepisowym modelem Truggy, model ktory na calym swiecie startuje w innej klasie. Moze pokaz mistrzu jaki naprawde jestes dobry i wystartuj przepisowym modelem, ktorego posiadasz, i walcz z innymi na rownych zasadach, a nie zgrywaj MISTRZA ktory wygrywa ale niestety niezgodnym z przepisami modelem.
Na swiatowych imprezach modele klasy Truggy kreca 3-4 okrazenia wiecej niz modele klasy MT, na 25min. wyscig.

Rafal ma znacznie wieksze doswiadczenie od twojego jako zawodnik, wiec tylko jedno slowo przychodzi mi do glowy jak czytam twoje wypowiedzi, ZALOSNE. Rafal wygral klase IC8T w zgierzu na przepisowym modelu :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 10:17 am 

ROJNA napisał(a):

Twoje ataki do 10 letniego dziciaka juz nawet nie sa smieszne, lecz zalosne.
Tomek wszedl do finalu na 6 pozycji, wiec dokopal 10 zawodnikom, on nie musial walczyc w pol finale. Tomka najlepsze okrazenie wynosilo 21,88sek. A TWOJE 21,17 wiec przestan juz zgrywac bohatera jak to Tomek sledzil weza i ciebie tak starsznie blokowal, bo Tomek mial trzecie najlepsze okrazenie z 16 startujacych zawodnikow.

Twoje tlumaczenie ze nie ma przepisow i z tego powodu startujesz modelem nie przepisowym jest rownie zalosne. Jako jedyny w kraju startujesz nie przepisowym modelem Truggy, model ktory na calym swiecie startuje w innej klasie. Moze pokaz mistrzu jaki naprawde jestes dobry i wystartuj przepisowym modelem, ktorego posiadasz, i walcz z innymi na rownych zasadach, a nie zgrywaj MISTRZA ktory wygrywa ale niestety niezgodnym z przepisami modelem.
Na swiatowych imprezach modele klasy Truggy kreca 3-4 okrazenia wiecej niz modele klasy MT, na 25min. wyscig.

Rafal ma znacznie wieksze doswiadczenie od twojego jako zawodnik, wiec tylko jedno slowo przychodzi mi do glowy jak czytam twoje wypowiedzi, ZALOSNE. Rafal wygral klase IC8T w zgierzu na przepisowym modelu :D

8) :) :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 10:20 am 

BIJCIE SIE!!! BIJCIE SIE :D:DD:D:D:D:D: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :shock: :lol: :lol: Panowie dajcie sobie juz z tym spokoj...nie wypada :) :lol:

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 10:22 am 

ROJNA napisał(a):

Jedyne co napisałem o tym dzieciaku to było to i od tego momentu zaczły się Twoje zaczepne posty:
No ten dzieciak fajnie jeździł a blokował coniemiara ;)

Pokaż mi, w którym to miejscu jest tutaj atak, gdzie ??
Bo albo ja czegoś nie rozumiem albo Ty masz zaparowany układ wzrokowy.

Jedyne o co mi chodziło to o Twoje "wszechwiedzące", "wszechmocne" i "najwartościowsze" osądy. Rojna mówy wy słuchajcie, no normalnie kpina jakaś, nie wydaje mi się, żeby komukolwiek podobało się stwierdzenie, że ktoś komuś dokopał. To są zawody, zawodnicy zajmują jakieś miejsca, tyle finał kropka. Jak chcesz komuś dokopać to idź sobie na boisko i dokop piłce.

ROJNA napisał(a):

Jakie tłumaczenie ?? Czy fakty trzeba Tobie tłumaczyć, no chyba że potrzebujesz uzasadniania dlaczego czerwony jest czerwony. Jeden mistrz już był w Zgierzu, no ale przecież nikt go nie może osądzać, bo wkońcu on tam przyjechał dla zabawy z modelem od KLIENTA pod pachą (bo jak można mieć swój skoro się nie ma towaru), a nie po to żeby się pościgać.
Cały czas prosze, żebyś pokazał mi przepisy, KTÓRE OBOWIĄZUJA W KLASIE MT w Polsce.
Tak samo poprosze przepisy europejskie, oraz przpisy z USA.
ROJNA napisał(a):

O tak "wszechwiedzący" tak właśnie jest ma ogroooooooomne doświadczenie w klasie IC8T, i walczył z najlepszymi w kraju, ogólne miał ogromną konkurencje na torze. Rafał jest poprostu rewelacyjny i nie ma sobie równych. Rozumiem że pojedzie dopiero w finale MP bo po co ma jechać w eliminacjach, przecież jest tak doświadczony że dostaje po 100 pts za eliminacje bez startowania w niej.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 11, 2005 11:40 am 

Cytuj:
Pokaż mi, w którym to miejscu jest tutaj atak, gdzie ??

"blokował coniemiara" Tomek nikogo nie blokowal, jechal jak kazdy, przypominam iz tylko 3 zawodnikow zrobilo okrazenie ponizej 22 sekund, Tomek byl jednym z nich.
Cytuj:
Jakie tłumaczenie .......................

Na zawody w klasach spalinowych jest potrzebny kierowca i mechanik, Ja przyjechalem na zawody jako mechanik Tomka, a s-maxxa mialem dla zabawy, mysle ze to by byl niezly wyczyn aby statowac w finale razem z Tomkiem i serwisowac jemu i sobie model :lol: ALE JUZ TO PISZE 3 RAZ, powiedz mi co z tego nie rozumiesz ?? moze mam ci to przeliterowac ?? Twoje ataki do mojej osoby sa zalosne :lol:
Cytuj:
Jeden mistrz już był w Zgierzu .................

Tak, 3 krotny mistrz polski w klasie 2wd modelem zgodnym z przepisami, w klasie ktorej startowalo ponad 30 zawodnikow 8) Oprocz tego tez zdobyl puchar z imprez Polsko-Czesko-Slowackich.
Zycze tobie takich wynikow, ALE przepisowym modelem :wink:

Cytuj:
Cały czas prosze, żebyś pokazał mi przepisy.................

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=8330
http://www.roarracing.com/rules.php
Twoje podejscie jest zalosne i dziecinne "pokaz mi, pokaz mi, pokaz mi ...." WSZYSCY oprocz ciebie jezdza modelami MT, TY jako jedyny jezdzisz modelem TRUGGY, a zaslanianie sie slowami "pokaz mi" jest dzeicinada. Jest cos takiego jak szacunek, jezeli cala reszt inwestuje swoj czas i pieniadze w swoje modele MT, aby sie poscigac na zawodach, a TY mimo to ze posiadasz model klasy MT , startujesz nie przepisowym modelem, WOW wielkie mi halo, wielki MISTRZ w klasie MT startujacy modelem TRUGGY. Ale w takim razie w klasie MT mozna startowac modelem klasy IC8T, bo przeciez nie ma przepisow :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 101 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona