Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 02, 2026 12:54 am

Teraz jest So maja 02, 2026 12:54 am

Autor
PostNapisane: So wrz 15, 2012 11:29 am 

Witam, mam na sprzedaż Traxxas e-revo w dobrym stanie, oczywiście posiada rysy i otarcia, ale to normalne podczas użytkowania modeli off-road. Model mam od dwóch lat i nigdy mnie nie zawiódł.
Model został całkowicie rozebrany, wyczyszczony, nasmarowany i złożony. Zamontowane nowe łożyska w zwrotnicach, dyfrach, układzie kierowniczym i te co tego wymagały w przekładni.
W skład zestawu wchodzi kompletne podwozie, oryginalne serwa, oryginalna apka 27MHz, regiel EVX-2, koła GRP Tractor (ok 80% bieżnika zostało, są zdecydowanie mocniejsze od standardowych Talonów) oraz trochę części zapasowych tj: zębatki odbierające nowa 54T, używana 65T i 68T, oryginalne ataki 19T mod 0.8, dwa nowe amorki, dwa używane amorki, kilka sprężyn, oryginalne wahacze w bdb stanie, zestaw naprawczy dyfra, bulkhead przód i tył (jeden pęknięty), półośka nowa i używana, dodatkowy komplet alu hexów 14mm, oryginalne rockery, klucze, nowe brace przód i tył wraz z pinami oraz kilka elementów które daje producent, wszystko w oryginalnym kartonie.
W podwoziu założone wahacze RPM, oraz aluminiowe rockery. Buda(moim zdaniem najładniejszy kolor z dostępnych) w dobrym stanie, dwa malutkie pęknięcia z przodu widoczne na zdjęciach oraz małe przetarcie do góry, sprzęgło używane, ale jeszcze w dobrym stanie, w tylnym dyfrze widoczne ślady na zębatce odbierającej, ale nie wymaga jeszcze wymiany, przedni dyfer w idealnym stanie.
Wszystko widać na zdjęciach.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cena 1100zł - nie jest niska, ale adekwatna do stanu podwozia.
Do uruchomienia potrzeba pakietów oraz silnika np. titan 775 lub dewalt, bo oryginalne 550 są bardzo kiepskie.
Nie pali mi się ze sprzedażą, więc za oferty typu "za 500 biore" dziękuję.
Kontakt PW
gg 3108480

Marui Big Bear
Tamiya:
-GT-01 BL
-TXT-1
Kyosho:
-959 BL
-The Boss
-Rally Sports
-Gallop MkII

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość