Dziś polutowałem wszystko tak, że jak jeżdżę na 6s to mam 10000mah

Grzebałem w ustawieniach regla żeby się mniej grzał, zamontowałem też dwa radiatorki i wentylator. Odczucia z jazdy: SUUUUPEEEER!!! Ma trochę mały kąt skrętu i wysoki środek ciężkości (dwie przewrotki na dach) ale i tak bardzo fajnie mi się jeździ (Jeździłem na 6s, na 4s nie miałem jeszcze okazji). Mimo wagi (7kg) i napędu 4x4 kilka razy wpadłem w poślizg, a i tak ani razu nie depnąłem gazu do końca XD Niestety po około 10minutach znów zaczął się silnik grzać :/ Ale nie jest źle, wcześniej zagrzał się po niecałych 5minutach więc idę w dobrym kierunku

Ostatnio też studził się pół godziny, dziś z systemem chłodzenia w większości roboty własnej zajęło mu to 5minut

Niestety poza tym mam jeszcze problem z zębatką. W sklepie miała być już tydzień temu, a nie ma jej nadal... Jak zamówię z innego miasta, to mam zębatkę za 35zł + 18zł przesyłka

Jeszcze gdybym wiedział że taka zębatka wytrzyma rok, w tedy mogę kupić. Ale jak będzie się kończyć tak szybko jak teraz ta 14t? Razem z 15minut jeździłem, a już połowy zębów nie ma :/ Zastanawiam się, czy nie spróbować dopasować jakiegoś dyfra z modułem zębatki 0.8, do takiego modułu więcej jest zębatek do wyboru, bo są jakiekolwiek, a z modułem 1 żaden sklep ani jednej nie ma (przynajmniej w moim małym miasteczku jakim jest Kraków). Cóż, spróbuję znaleźć jakiś dyfer, a puki co powalczę trochę z chłodzeniem