Ja mam e revo i nie mogę narzekać jak chodzi o szybkość to e revo jest o wiele szybsze, ale summit mocniejszy (jak chodzi o jakieś wjeżdżanie pod trawiaste górki itd) jak chodzi o tuning to jest dokładnie ten sam bo oba autka są na tym samym płycie podwozia i wszystkie części są takie same, różnią się jedynie budą, wieżyczkami do mocowania budy i kołami. Jednym i drugim możesz jeździć po strumyku i nic nie będzie się działo, tylko (ja tak miałem) przy zakupie sprawdź czy jest taka "uszczelka" do odbiornika od strony silnika bo ja jej nie otrzymałem i nie mam nieprzemakalności. Wydaje mi się że reviak jest lepszy bo jest szybszy, też nim się bardzo dobrze jeździ i ja mam wymienione wahacze na rpm i nie mogę narzekać, wjeżdżam na drzewo, backflip, upadek na jedno koło i nić się nie dzieje 1 raz mi tylko standardowa zwrotnica pękła.
Wady reviaka to słabe mocowanie obudowy z przodu, jak się wyrobi to przy uderzeniu się odkręca, trza kupić lepszy spoiler bo jak się zepsuje i bez będziesz jeździć to cały czas na dachu będziesz leżeć, jeszcze mogli by mieć mocniejsze półośki. Z mojej strony to tyle niech teraz się wypowie właściciel Summita

osobiście polecam e revo (2.4ghz)