Witam,
jako że czas rozstać się na ten rok z modelami (kasa a raczej jej brak...)
Mam do sprzedania
1. Podwozie associated rc8be w stanie bdb, włozone nowe uszczelki w dyfrach, zrobione dyfry silikonem zeby nie ciekły (wada fabryczna kazdego asso), amorki stan idealny też świeżo zalane olejem 40 i 35wt, tłoczki std. Model ustawiony na setupie. Stan dobry, normalne ślady użytkowania, nic do wymiany na ta chwilę - jezeli ktoś chcialby mieć 0 luzów to trzeba by kupić C-huby przednie (według mnie przesada bo w tym modelu momentalnie się wyrabiają)
Poza tym bez wad. Buda stan dst - do treningu albo zmiany.
Moja cena wywoławcza - 650zł do negocjacji
2. Silnik trackstar 2560kv do 1:8 bagusa, ma zrobione u mnie ok 20 pakietów - łozyska stan bdb, kręci się super. Bezproblemowy 6 polowy silnik który nadąrza za MMM bez problemu. 200zł do negocjacji
3. Pakiet lipo zippy 5000mah 30C 4S (14,8V) , wchodzi uczciwie 4800-5000mah, ma około 10 cykli, softcase. Stan idealny, minimalne zadrapania na termokurczce. Kształt idealny, prostopadłościan od nowości Cena: 140zł
4. Pakiet lipo zippy 5800mah 30C 4S (14,8V), wchodzi 5500 i wyżej (zawsze miałem odcięcie na 3,5V więc nigdy nie rozładowałem go do konca), cele równe, termokurczka poobdzierana, około 15 cykli za nim, ten pakiet od nowosci nie ma idealnych kształtów prostopadłościanu, jest delikatnie wypukły
: 150zł5. Koła caster racing do bagusa naklejone na felgi team magic, mają za soba 1 eliminacje 8 minut, stan bdb- (widac minimalne zużycie), pojeźdzą jeszcze bardzo długo - 80zł
POZYCJE 3 i 4 SPRZEDANE- czekam na przelew.
zdjęcia wyślę zainteresowanym na życzenie, jezeli weźmiesz model z silnikiem to oddam za 800zł i dorzucam komplet opon do treningu i częsci zapasowe.