Witam w zeszłym sezonie nabylismy ( taki mały kaprys) Maverick Strada Xt o o dziwo żyje do dzisiaj a eksploatowany intensywnie (GP ModelCars w zeszłym roku na bezszczotce 9,5 zwoja ) i pare niezłych i ostrych jazd rekreacyjno wyczynowych (trzymetrowe skoki na sztucznej hopie) i szczerze poszła jedna półoska ale to juz była ostra walka o 1 miejsce GP ModelCars . Zima poszło mocowanie tylnego wachacza ale to juz chyba od temperatury ( napewno było na minusie i małe bum w schowany w sniegu słupek ).i oczywiście dzieki paru nie udanym ladowania troszku popekała buda przy słupkach. Tak ze stwierdzam że model jest jak na swoja cene dośc trwały ( przynajmniej XT) a moja wypowiedż wcale nie jest stronnicza i cukrząca dystrybutorowi ww modelu . ( Osoby które mnie znaja wiedza ze niepałam miłoscia do firmy " której nazwy nie wspomne" tylko ocena faktyczna modelu który nie ukrywam troszku mnie zadziwił. Przejrzyj dokładnie model podokręcaj wszystklie śrubki i jak tylko mieścisz sie w przepisach technicznych to startuj chłopie i baw się . A jak masz ochote to zapraszamy do Łodzi na ruszajacy juz pierwszego maja cykl zawodów "MODELCARS-JANSPORT CHALLENGE"
http://www.rcauto.pl/modules.php?name=I ... okaz&id=75pozdrawiam i zapraszam do zabawy mój młody (czytaj syn Jakub" też startuje Maverickiem Stradą "