Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 2:59 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 9:17 pm 

No filmik spox....na poczatku troche duzo przeciagania ale ogolnie bylo spoko :) A czemu ta pseudo skocznia byla taka mala??

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 9:56 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
No filmik spox....na poczatku troche duzo przeciagania ale ogolnie bylo spoko :) A czemu ta pseudo skocznia byla taka mala??

Wiesz mam prosbe jezeli nie chcesz uslyszec duzej ilosci przykrych slow to prosze powstrzymaj sie od swoich komentarzy. Za kazdym razem kiedy pojawiaja sie jakiekolwiek filmiki masz problem. Wszystko ci sie nie podoba. Mam pomysl zoorganizuj takie spotkanie nakrec film zrob skocznie. Sorry ale zrzedzisz jak stara baba.

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 10:00 pm 

Dzieki wszystkim za wstawienie fotek na serwerki, ja niestety nie mogłem wziąc sowjego apartau, a bardzo chiałem zdjecia/ Jak ktoś by maił jescz ejakieś filmik a nei ma serwera to najlepiej zeby do mnei na gg 1645968 i ja wzuce ten film
:D

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 10:19 pm 

Hansio , Hansio , Hansio... widzisz ja nie zrzedze jak stara baba.Napisalem ze filmik jest spoko :!: No i co do tej skoczni to naprawde byla mala i chyba kazdy sie ze mna zgodzi..Czy ja cos mowilem ze cos mi nie pasuje.Jak dla mnie to nie ksiezycu mozecie jezdzic powiedzialem tylko ze filmik byl naparwde spox wiec czego odemnie chcesz..Po prostu Ty szukasz problemu a nie ja no i taka jest prawda

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 10:34 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Hansio , Hansio , Hansio... widzisz ja nie zrzedze jak stara baba.Napisalem ze filmik jest spoko :!: No i co do tej skoczni to naprawde byla mala i chyba kazdy sie ze mna zgodzi..Czy ja cos mowilem ze cos mi nie pasuje.Jak dla mnie to nie ksiezycu mozecie jezdzic powiedzialem tylko ze filmik byl naparwde spox wiec czego odemnie chcesz..Po prostu Ty szukasz problemu a nie ja no i taka jest prawda

Kubus Kubus Kubus niewiesz nie byles a sie wypowiadasz. Nie bede przytaczal ci co napisales bo to bez sensu ( i nie mowie tu o tym jednym poscie tylko o twoim notorycznym marudzeniu, film byl spox ale.. ) Wyobraz sobie ze ta skocznie ktos zrobil, ktos ja tam przywiozl i ktos ja tam rozstawil moze i byla to pseudo skocznia ale ktos sie napracowal i moglo mu sie zrobic przykro.Z filmem podobnie .. Z cala pewnosca zrobilbys to lepiej ale nie zrobiles wiec ....
I dlatego prosze cie po raz kolejny - twoj poglad na nastepne(ewentualne) filmy znam wiec juz wystarczy. z mojej strony eot , nie bede sie z toba wdawal w dyskusje bo to nie prowadzi absolutnie do nieczego

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 11:01 pm 

Hansio nie przegadasz Kubusia nie ma szans, licznik mu bije idzie chlopak na rekord :)

Co do imprezki to najbardziej podoba mi sie pomyslowy "patent" z miotlami pod skocznia :lol: :wink:

Brawo chlopaki nie ma to jak udana impreza w terenie i nie wazne ze skocznie podtrzymuja miotly czy skocznia jest mala czy duza liczy sie :!: :!: DOBRA ZABAWA :!: :!:

Pozdrawiam

Bazooka

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 11:16 pm 

Weź sie Kuba wreszcie zamknij i nic już nie pisz na tym forum bo ja sobie nawet nie moge w spokoju czytać tego forum bo wszędzie jesteś ty i ta twoja młodzieńcza głupota która wszystkich, bo napewno nie tylko mnie trafia o wzdęcia. No normalnie Ty jesteś jak stara ropucha zrzędząca i robisz taki syf na tym jedynym porządnym forum w polsce :evil:
Nie wtrącaj sie i tyle i nie czatuj na każdym poście jak sęp zeby swoje 3 grosze dorzucić. Skocznia ci sie nie podoba a nawet sam byś tak prostej nie potrafił zrobić bo jesteś za głupi na to i po drugie nawet nie masz modelu zebyś mógł z niej skakać. Zapewne znowu sie spytasz o co chodzi, że "niby co ja takiego zrobiłem" . Ja ci już nic nie zarzuce jak sie totalnie zamkniesz i przestaniesz sie wychwalać, a najlepiej to wypowiadać bo ja jeszcze ostatnio zauważyłem że to ty zmieniasz i wdrażasz same kłótnie na tym forum i jezeli ktoś zadaje jakiegoś posta to zaczynasz wdrazać te twoje 3 grosze i przez z ciebie z posta, którego chodziło o jakiś cel - zmienia się w śmietnisko gdzie wszyscy cie bluzgają :x To jest forum o RC a nie twoje podwórko przed oknem z kolegami młokosami i mamlania jęzorem o ***** :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 6:53 am 

Bazooka napisał(a):
Hansio nie przegadasz Kubusia nie ma szans, licznik mu bije idzie chlopak na rekord :)

Co do imprezki to najbardziej podoba mi sie pomyslowy "patent" z miotlami pod skocznia :lol: :wink:

Brawo chlopaki nie ma to jak udana impreza w terenie i nie wazne ze skocznie podtrzymuja miotly czy skocznia jest mala czy duza liczy sie :!: :!: DOBRA ZABAWA :!: :!:

Pozdrawiam

Bazooka

Zgadzam sie z Jola ...... :)

A co do innych postow to widze ze juz klasycznie zaczynaja sie klotnie hehe...nie wiem czy sie smiac czy ...... :wink: :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 8:43 am 

Mi sie tam filmik podobał, może następnym razem usypiecie poduche z liści to sie poskacze na nią :D modelami oczywiście :]

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 10:51 am 

Filmik bardzo fajny, skocznia tez bardzo pomyslowa.

Pozdrawiam,
Marcin

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 11:19 am 

To prawda nie mam obecnie modelu ale jeszcze nie dawno mialem ale musialem sprzedac bo teraz bede kupowal nastepny.Bo ja wiem czy za glupi bylem moze moj patent nie byl pomyslowy ale zapbralem prosta deske a pod nia podlozylem pare workow z ziemia nic nadzywczajnego ale jest ehhe.Powiedziales ze sam mam zoraganizowac ta impreze hansio a czy ja mialem jakis problem do imprezy czy do organizatorow mojim zdaniem przynajmniej z tego co na filmie widzialem to ogolnie byla spoko atmosfera i duzo ludzi czyli bylo bardzo fajnie.Co do nakrecenia filmu to nie dlugo bede krecil z kolegami (Oni na rowerach beda jezdzic) a ja modelikiem.Podaj mi choc jeden przyklad mojego postu ze w jakims filmik mi sie nie podobal czy cos w tym stylu..Przeczytaj jeszcze raz mojego posta napisalem ze bylo ogolnie no spox a spox znaczy bardzo fajnie albo fajowo itp i jesli to jest zle okreslenie to co mailem powiedziec.Sorry za poruszanie innych tematow ale jeszcze cos powiem na temat wystawianie mojej deski ludzie sprzedawali ps2 , komorki po prostu wszystko deske tez ktos sprzedawal wiec postanowilem tez deske sprzedac i co sie okazalo nikt sie tych ludzi innych nie czepial tylko oczywiscie mnie.Po prostu spodobalo sie wam zucanie na mnie z byle powodu i innym tez a wiadomo ze z nimik nie wygram jak przynajmniej pare osob sobie we mnie kozla ofiarnego wypatrzylo :(

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 11:34 pm 

Hmm cóż nie sądze zeby ktokolwiek robił z kogokolwiek prawdopodobnie wyczuwają w twoich postach cynizm. Czasem warto nic nie napisać lub dobrze napisać. tłumaczenie nie pomaga (może dlatego że tłumaczą się tylko winni) :),ok co było to było.

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 15, 2004 6:55 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Byłem
Pojeździłem
i dobrze się bawiłem
Podziękowania dla organizatorów i przybyłych za super atmosfere no i za to że poćwiczyłem na torze a zawody tusz tusz :D
aha filmik mi sie ściąga a prsze o inne zdjęcia (jeśli takowe istnieja) jestem spragniony fotek :P

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 15, 2004 8:17 am 

Hey filmik i fotki super :D tez bym kiedys chcial zrobic taka fajna impreze:) A co do kuby (jak zwykle ) to jezeli piszesz posta to wejz sie zastanow nad jego trescia i nie pisz zeczy o ktorej wiesz ze wzbudzi zamieszanie bo w koncu dostaniesz bana i tak sie skonczy. A co do waszego odwzajemniania postow kuby to sie wam nie dziwie ale nie mozna mowic ze jest glupi albo cos podobnego ja bym to okreslil mlodziencza nadpobudliwoscia :D

PS. jak dobrze ze nie mialem takiego czegos jak kuba w jego wieku hehe

Wojtek Forysiak

Tytuł:
PostNapisane: So paź 16, 2004 11:32 pm 

po tygodniu braku czasu wkońcu zrobiłem :) filmik do zassania z FTP:

nazwa pliku: rcbOOts_2004_10_10_URSUS_low.wmv
format: WindowsMediaPlayer
wielkość: ~16,3 Mb
czas: 6:14 min

ftp.62.233.238.164 (włączyć tryb pasywny)
user: anonymous
hasło: anonymous

miłego oglądania :) i do zobaczenia
GOONiE rc::bOOts

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2