Piotr Gorczyca napisał(a):
A tak swoją drogą, to proszę o informację, kto mi mi zamknął temat, a najlepiej o podanie nr telefonu, bym mógł sobie z delikwentem porozmawiać. Takie niepoważne podejście do użytkowników forum z pewnością nie jest najlepszą reklamą zarówno dla samego forum, jak i dla sklepów internetowych. Sprawa jest prosta, bo jeżeli przykładowo, taki moderator PM, u którego w profilu widzę link do strony rcworld, wywala mi post, to czuję się tak jakbym przyszedł do sklepu i ktoś się na mnie wypiął, zamiast udzielić odpowiedzi. W takiej sytuacji, po pierwsze otrzymałby odpowiednią wiąchę, po drugie więcej pewnie do tego sklepu bym się nie udał i dał zarobić konkurencji. I proszę nie wysyłać mnie do regulaminu, bo jeżeli ktoś tak zaciekle chce trzymać się przepisów, to niech się zatrudni w Urzędzie Skarbowym i tam sobie punktuje przed Naczelnikiem.
sam to wymyśliłeś czy starszy brat Ci podpowiedział?
Twoja ankieta ma tyle sensu co szpak mięsa na nogach
Zawodnicy mają swoje ulubione typy, a o różnicach powiedzieli by tylko ci co mieli każdy z wymienionych, i to też były by pojedyncze opinie. Mało tego, oparte na subiektywnych odczuciach, które dla Ciebie mogą być bezużyteczne.
Oprócz podwozia liczy się też silnik i elektronika, więc pole wyboru zaczyna sie rozciagać.
I co, za tydzień zrobisz następną ankietę?
Na stronie piratów poznanskich jest zestawienie z zeszłego sezonu kto czym wygrywał. Wystaczyło pogooglać.