Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 7:07 pm

Autor
PostNapisane: Pt sie 01, 2008 3:09 pm 

Zapraszam na relacje na stronie:
http://www.kyosho.de/event/index.php?report_id=411

lub wyniki narazie treningów:

http://www.mav-aigen-schlaegl.at/report ... KWC-Class/

http://www.mav-aigen-schlaegl.at/report ... /EX-Class/

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 01, 2008 6:12 pm 

Cisnijcie Panowie, trzymam kciuki!!!!!

Czy ja dobrze widze ze liczy sie najszybsze kółko a nie ilosc w danym czasie???

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 9:58 am 

mam nadzieje,ze chlopaki maja dostep do internetu tak jak my-powodzenia (wiekszego niz moje)!
Polamania kol.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 10:57 am 

Niestety pogoda im nie dopisała, od rana leje i nie zanosi się, aby szybko przestało, całe wczorajsze przygotowania i ustawienia poszły w sina dal. Szkoda, będzie loteria.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 11:10 am 

Patryk Raczyński napisał(a):
mam nadzieje,ze chlopaki maja dostep do internetu tak jak my-powodzenia (wiekszego niz moje)!
Polamania kol.

A co się stało się, że piszesz o pechu??

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 11:13 am 

Patrząc na wyniki, to chyba Artur w ogóle nie pojechał, Grześ Nóżka 12 okr i Kuba 5 okr, czyli coś się musiało stać. Dawać dawać chłopaki!!!

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 12:51 pm 

gdybys michale naprawde interesowal sie tym co dzieje sie na mistrzostwach europy,to nie wtorowal bys glupio za leslawem,tylko wyrazil swoje zdanie(jesli ktoregos z dwoch ost.wyrazow nie rozumiesz to napisz)

Zbieznosc malych liter z ortografia Polska tylko w jednym przypadku laczyc z tym,ze pisze z telefonu.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 1:42 pm 

Patryk to że masz problemy to widać po wynikach.Ale powiedz jakie gumy musicie stosować;firma i twardość.Jaka jest przyczepność,bo strona oficjalna hiszpańska nazywa się nitro,a więc tor musi być pod spalinowe.Jaka struktura asfaltu,czy jest nowy gładki czy porowaty.Jaki jest nadzór sędziowski.To bym chciał wiedzieć i jak byś mógł odpisać.To są informacje które wielu interesują.Czy tor jest szybki rytmiczny.No i może kilka słów o pechu.
ps.śledzić możemt tylko po wynikach,ale one nie odzwierciedlają rywalizacji.Innego żródła informacji przebiegu wyścigów nie mamy, a ***** kapusty nie omaścisz.

Tytuł:
PostNapisane: So sie 02, 2008 4:53 pm 

gdybys michale naprawde interesowal sie tym co dzieje sie na mistrzostwach europy,to nie wtorowal bys glupio za leslawem,tylko wyrazil swoje zdanie(jesli ktoregos z dwoch ost.wyrazow nie rozumiesz to napisz)

Zbieznosc malych liter z ortografia Polska tylko w jednym przypadku laczyc z tym,ze pisze z telefonu.

Dokładnie rozumiem i nikomu nie wtóruję, tylko właśnie wyrażam swoje zdanie, a jest ono takie, że zostaliśmy zasypani jakimiś głupotami, bajeczkami dla dzieci i sponsorów, czy jak to chcesz nazwać. A wyobraź sobie, że choć nie jeżdżę elektrykami to bardzo mnie interesuje jak Wam idzie, więc jeśli masz ochotę to po prostu napisz w kilku konkretnych zdaniach choćby o swoim pechu, bo z dotychczasowych relacji dowiedzieliśmy się o ręcznikach i stadionach (i nie piszę tego złośliwie, przeczytaj sam, tylko podejdź do tematu jako osoba siedząca przy monitorze w Polsce). Tak więc, co z tym pechem???

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N sie 03, 2008 6:54 am 

twoje zapytanie w tamtym poscie swiadczylo o tym,ze nawet nie spojrzales na wyniki,wiec nie udawaj ze interesuje cie to bardziej niz powrzucanie na kogos. Wystarczylo od razu napisac co chcecie sie dowiedziec,a nie robic podchody i obrazac. Kolejne-mozna znalesc w internecie relacje,zdjecia i zapewne filmy. Zaden sponsor nie wejdzie na takie forum i nie bedzie szukal reklamy ktora ponoc robimy,wiec nie tlumacz sie juz,bo coraz bardziej sie kompromitujesz. Wiecej nie mam zamiaru dodawac,bo wlasnie z drugiego tel.przeczytalem co Brat napisal-serdecznie pozdrawiam Pawelku i rowniez sram..na brazowo,bez rys na porcelanie w kolorze bialym(to tez zlosliwie)

Tytuł:
PostNapisane: N sie 03, 2008 10:29 am 

Ja o chlebie Ty o niebie, chyba nie mamy o czym dyskutować, nadajemy na innych częstotliwościach...

Tytuł:
PostNapisane: N sie 03, 2008 3:32 pm 

... i rowniez sram..na brazowo,bez rys na porcelanie w kolorze bialym(to tez zlosliwie)

I po sraniu,skończył się turnus.Tylko w kiblu damskim został napis na KO-wca...

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 04, 2008 2:34 am 

Witam kolegów
Tak na szybko:
Pech niestety dopadł nas i na tych zawodach , ale cóż , i tak daliśmy z siebie wszystko. Mnie zabrakło 0,8 sek do pewnego wejścia z eliminacji do finału bo jeden portugalczyk skrzętnie blokował mnie przez 4 okrążenia . W półfinale- jak to w półfinale , w 15 min pchełka odmówiła posłuszeństwa, spartoliłem ustawienie sprzęgła ( bo popełniłem błąd którego ja stary wyga nie powinienem- zmieniłem ustawienia sprzęgła po eliminacjach) Kuba szedł jak przeciąg, niestety w jego klasie jest wyścig zespołowy, więcej napisze Adam. Grześ także kąsał, popełnił podobny błąd co ja ze sprzęgłem. Głowa pełna wrażeń, nowych pomysłów, jadę na urlop. Najważniejsze dla nas, hymn odegrany, flaga pokazana ,parada na torze w ubraniach z godłem na piersi, nie jesteśmy takimi cienasami jak to niektórzy o nas myślą. Wkrótce zdjęcia i rep.na naszej stronie klubowej. Wyniki na stronie kyosho.de
Wkrótce nie mniej ważna impreza- Mistrzostwa Niemiec KWC w Hamm