Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt lip 14, 2026 8:37 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Czy zamierasz przyjechac do Torunia w dniu 3 lipca na zjazd RC-AUTO?
Ankieta wygasła Pt cze 25, 2004 10:10 pm
TAK 75%  75%  [ 9 ]
NIE 25%  25%  [ 3 ]
Liczba głosów : 12
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So lip 03, 2004 7:53 pm 

Ja z Promianem jesteśmy już po zabawie i było EXTRA ! troche mało osób ale były 3 monstery z czego dwa nie były na chodzi ( po pewnych regulacjach tylko jeden :D ) był tez motorek (mój) i wyrąbana ciężarówka (ta z galeri). Była też prezentacja modelu pewnej firmy, niestety nazwy nie pamiętam :D Pare ładnych ślizgów na zakrętach, jedna awaria sprzętu w połowie wyścigu. A jak jechaliśmy do domciu to Promian ze zaszalał na ręcznym :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So lip 03, 2004 8:34 pm 

A masz jakieś foto z tamtąd lub cokolwiek co mogło by przybliżyć to co tam sie działo??

Tytuł:
PostNapisane: So lip 03, 2004 10:44 pm 

ElDziku napisał(a):
A masz jakieś foto z tamtąd lub cokolwiek co mogło by przybliżyć to co tam sie działo??

oj,,, wiele wiele sie działo,

mowa oczywiście o Team "MarWit"

Tytuł:
PostNapisane: So lip 03, 2004 11:02 pm 

Ogolnie fajnie przypiekalo sloneczko to sie z Olo troszke opalilismy :). Szkoda tylko, ze z obiecanego grilla i piwa nic nie wyszlo... Nie bylo nic do zjedzenia i wypicia. Od strony organizacyjnej troszke kila. Na dodatek jak na zjazd RC-Auto to kiepsko bo z forum to moze bylo z 5 osob wlaczajac w to: Marcusa, T.Boryczko, Olo, Januszc i mnie... Nikogo wiecej nie wypatrzylem. Szkoda! Niby wszyscy na maxa zajarani ale nikt nie przyjechal. Krolowaly elektryki a spalinki byly 3 z czego dwie prawie calkowicie odmawiajace posluszenstwa. Ogolnie fajnie ale jednak jestem troche rozczarowany. Najwiekszy plus to mozliwosc osobistego poznania Marcusa, ktory jest bardzo sympatycznym gosciem!

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 10:51 am 

Mnie ta opalenizna troche wkurzyła bo miałem czerwoną morde :]
Zdjęcia będą za jakiś czas bo łaziły tam ze 3 osoby z aparatem

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 10:54 am 
Raflee

A ma ktos jakies zdjecia ze zlotu? Ja nie moglem przyjechac i zaluje... rok temu bylo torche gorzej, bo bylo chyba 3 osoby :D

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 10:58 am 

Za jakiś czas powinny sie pojawić na rc-auto ale nie wiem kiedy

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 11:11 am 

bo wedlug mnie taki zlot....
po 1 powinien trwac sobota/niedziela.
po 2 powinno to byc gdzies w centrum Polski aby kazdy mial blisko.

Mi sie nie oplacalo gonic auta ok 450km w jedna strone, posiedziec tam kilka godzin i wracac.....kiedys bylem w toruniu na zlocie na weekend i wiem jaki bylem potem wymordowany :) ...nie tylko droga hihi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 6:41 pm 

Pewnie III zlot tez bedzie w Toruniu bo tam sa sponsorzy a na dodatek automobil klub udostepnia teren... Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem jest cos takiego zorganizowac w Wawie i pisze tak wcale nie dlatego, ze jestem z Wawy... Po prostu Wawa jest prawie w centrum Polski i wszyscy maja podobna odleglosc do stolicy. Na dodatek mozna sponsorow zaprosic do Wawy lub tez wyszukac nowych wlasnie z Wawy z wieksza kasa. Taki zlot powinien byc wydarzeniem spektakularnym. Tego niestety brakowalo. Pare modeli jezdzilo na torze i koniec. W zasadzie nie odczulem, ze byl to zlot RC-Auto bo nawet nikt tego nie oglosil. Cienizna. Trzy modele MT staly na uboczu i nawet nie bylo terenu aby posmigac.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 6:46 pm 

Było gdzie pośmigać ale teren był raczej troche nierówny (jak większość polskich dróg :D )

Tytuł:
PostNapisane: N lip 04, 2004 9:49 pm 
Raflee

Ja pamitam jak rok temu bylo... z domu musialem wyjechac kolo polnocy i caly czas jechac... ja samochodem lubie jezdzic i mi nie przeszkadza dluga jazda, ale moj tata jak jest kierowca to jest innego zdania. Jak przyjechalsimy to byl zmeczony, do wieczora sobie troche odpoczol i pozniej spowrotek do domu... - jazda do 3 rano. Co innego, gdyby bylo to 2 dni. Wtedy mozna sie przespac i jest zupelnie inaczej...Ja do wawy mam 280 km, ale to juz nie jest ponad 400 :) i pomysl z wawa mi nawet pasuje, bo wiem, ze blizej mnie zlotu chyba nigdy nie bedzie (chyba zew lodzi...)

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 05, 2004 8:02 pm 
Administrator forum

Promian, masz racje ale tylko częściowo.

Racja że zlot powinien być spektakularny..... ale niestety nie jest i nie wiem czy będzie. A czyja to wina? Zobacz ile osób jest zarejestrowanych na forum a ile przyjechało. Jaki z tego morał? Ano prosty - 99,9% tylko mówi że przyjedzie a nie rusza tyłka. Nie wierze w to że nie mozna w dobie internetu zorganizować z jednego rejonu 2-3 ekip samochodami aby przyjechać. Tłumaczenie że zlot jest jednodniowy to tylko wymówki. Ja przyjchałem d toeunia jadąc z Kłodzka do Łodzi i z Łodzi do Torunia. To też jest szmat drogi . A jak komus nie pasuje że jest to jeden dzień - niech przyjedzie dzień wcześniej i się prześpi przed zlotem i zawodami.

Dlaczego zlot jest w Toruniu? Bo tam znam ekipę i wiem że będzie to zorganizowane na 100% . Nie zrobię zlotu w innym miejscu bo nie znam ludzi którzy byliby skłonni zorganizowac cos na swoim terenie. Zlot jest razem z zawodami - jakimi, to już Promian z Olem zobaczyli. To sa zawody, a raczej dobra zabawa jeżdżac modelami. Jest tam wszytsko co kręci młodych modelarzy i tych co lubią kręcić bączki pod blokiem :)

Nic, zobaczymy w przyszłym roku. Zrobimy ankietę - może termin nie pasuje? A może cos innego? Zobaczymy. Już niedługo bo w przyszłym roku :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 06, 2004 12:50 am 

Marcus ma racje. Wszyscy pisza, ze beda a ostatecznie pojawia sie zaledwie pare osob i od razu widac kto jest najbardziej napalony. Ciesze sie, ze bylem i ciesze sie, ze zobaczylem cala ta otoczke jaka towarzyszy zawodom modeli RC. Dodatkowo frajde niesamowita mial tez Olo, ktorych pojechal ze mna... Gdyby nie male potkniecia organizatorow to ocenilbym impreze na 10/10 a tak moge dac max 7/10 ale to i tak dobra ocena zwazywszy, ze nie bylo grilla :).

do zobaczenie w Toruniu juz za rok! Mam nadzieje, ze tym razem wiecej z Was przyjedzie!

A moze by tak oficjalne zawody MT wprowadzic do kalendarza? Marcus? Jest taka opcja aby sie scigaly Savage, Thunder Quake, Dirt Demony, T-Maxxy, Terra Crushery, Mega-Forcy i inne ???

Tytuł:
PostNapisane: N lip 11, 2004 8:07 pm 

Co do tych co nie przyjechali.Jak akurat mam wymóke że nie mogłęm przyjechać bo miałęm małę problemy ze środkiem transportu.Gdyby zepsuł sie na początku tygodnia to jeszcze.Ale że było to w piątek po południu to nie wiem jak bym tam dojechał..........

Tytuł:
PostNapisane: So lip 17, 2004 10:15 am 

ElDziku napisał(a):
Co do tych co nie przyjechali.Jak akurat mam wymóke że nie mogłęm przyjechać bo miałęm małę problemy ze środkiem transportu.Gdyby zepsuł sie na początku tygodnia to jeszcze.Ale że było to w piątek po południu to nie wiem jak bym tam dojechał..........

Pisalem na forum, ze mam 2 miejsca u siebie w aucie wiec spokojnie mogles dac znac i bys sie zabral! Dla chcacego nie ma nic trudnego tak wiec nie masz wymowki ;p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3