Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 30, 2026 6:39 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 15, 2007 8:57 am 

Jeżeli chcesz się ścigać w zawodach (a uwierz że warto) to radziłbym kupić używany ale dobry model. Chodzi mi tu o coś w stylu X-ray'a T2, Hot Bodies Cyclone (nie S), Tamiya TRF, Schumaher Mi2, Corally RDX itp. Na zawodach po pewnym czasie zaczną Ci wkurzać nie doróbki jakie mają trańsze modele. Natomiast jeśli chodzi tylko o zabawe przed domem to możesz śmiało kupować TT-ke. Wtedy napewno nie będą Ci przeszkadzać luzy :wink: .

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 15, 2007 9:27 am 

no mozna jescze uderzyć w Asso TC5 albo w TC4 FK.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 17, 2007 11:11 pm 

jej, dzięki za komentarze:P

kolejny wątek dziś :D gadałem z facetem, modelarzem, który, nie przeczę, z dosyć dobrym argumentem przekonał mnie do TT, czy choćby schumachera, czy czegoś podobnego klasowo-> mianowicie: wiadomo, że kupuję samochód z zamiarem startowania w zawodach, kupując xraya od razu jestem zmuszony startować w klasie 540, która niby jest amatorska, jak słyszałem, ale dosyć oblegana także przez ludzi z doświadczeniem, umiejących już jeździć. odpada mi jednak top-stock/stock xrayem. a haczyk tkwi w tym, że mogę kupić dobry samochód i pojechać nim na zawody 540 i startować z ludźmi, którzy wiedzą co robią, ale sam nie będe umiał dobrze jeździć i sam się w tym nie będe odnajdywał. a ponieważ nie będę umiał dobrze jeździć będę popełniał także błędy, które w efekecie przyniosą szkodę także Wam, zawodnikom. a jeśli kilka razy zajadę Wam drogę i jeszcze w dodatku coś Wam zepsuję przez to to będę mógł liczyć na to, że się wkurzycie, pomimo, że zrobiłem to niechcący :) a w stocku nie będę miał tego problemu, tam są sami amatorzy:) pointa z mojego dość długiego wywodu ma być taka, że patrząc na jakość samochodu i klasę, trzeba także zwrócić uwagę na zerowe umiejętnosci kierowcy i nie wrzucać go od razu do tak głębokiej wody, jaką byłaby klasa 540 i xray... right? co możecie mi powiedzieć na temat mojej rozprawki? 8)

Ps. właśnie przeczytałem i to jest tak bez sensu napisane... dlatego wybaczcie, padnięty jestem, a chcę to opublikować mimo wszystko, mam nadzieję, że zrozumiecie sens-> pzdr

Tytuł:
PostNapisane: So sie 18, 2007 10:19 am 

Całe szczeście miejsca startowe w eliminacjach są ustalane na podstawie rankingu dlatego będziesz w grupie z ludźmi o doświadczeniu podobnym do twojego. Ja w zeszłym roku namówiłem kolege ( z praktycznie zerowym doświadczeniem) do kupna asso i startowania w 540. Nie słyszałem żeby narzekał wtedy a dzisiaj jest regularnie w finale A. Ale wybór należy do Ciebie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2