Na jedynie słusznym Forum "Michał KArpiński"napisał
Jacek wpierw pogadaj z Piotrkiem a póżniej wygłaszaj takie wypowiedzi. Mnie osobiście na miejscu Piortka serce by zabolało po takim poście ale moze to on o tym opowie.
Piotr Blazucki pojechał niby reprezentować kraj,a więc wobec rodaków ma obowiązek opisania tego co i jak załatwiał.Mało tego była z nim też Pani Blazucka,której nikt nigdzie nie wybierał,ale też mogła by zabrać głos(chyba,że to Ola jest już Blazucka).W klasach On road też mamy zawodników ,godnych pokazania na arenie międzynarodowej,ale widocznie tego mama nie wiedziała.
Jeśli zaś dotyczy informacji to widzę ,że Michał preferujesz działanie wg.Jasia Matukina ,prywatnych telefonów i pokątnych spotkań,nic oficjalnie i publicznie,ale te czasy podobno przepadły razem z milicją.
Kto decydował o klasach ,które trafią na międzynarodową arenę.Klasa 12 jest w stanie jak po zażyciu leków z Jelfy...,a w 10 jest kilku zawodników,którzy by mogli przymierzyć się do Europy.
PS.Jacek w lutym w Czechach mają być zawody IC-8T z udziałem mistrza świata,a okazuje się,że Czesi nawet nas lubią (może nawet bardziej niż Ci,którzy decydują o nas w kraju),może tam sprubować swoich sił.
PS.Jedyny konkret,to to że grzybki i kątowniki można oddać na złom-jedyna dobra wiadomość bo ich właściciel będzie miał częściowe zwroty kosztów...