Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 2:11 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 7:54 am 

Tadeusz Bernady rozmawial już z Kierkusem w wyniku czego kol. Kierkus zakupil puchary i wykonal inne ruchy których nie da się odkręcić bez szkody. Zasadnicza sprawa to prosilbym żeby w kwestii tej rozmowy wypowiadal się Bernady a nie Matukin.
Regulamin nie zostal zlamany , zostal zachowany 1 miesięczny okres informacyjny i nie bijcie piany bo w kuularach dawno mówilo się o tym.
Przypominam że taka sama sytuacja byla w ubieglym roku z Nowym Targiem a w tym sezonie tam są MP.
Pochwal na temat toru nie bylo końca , chetnych do jazdy także nie brakowalo , gdy przychodzi okazja to tradycyjnie przychodzi problem.
Olaf, jesteś dorosly i powinieneś wiedzieć że życie to ciągly wybór, nie zawsze wszystko idzie po myśli, jak jednej eliminacji nie zaliczysz to nic zlego się nie stanie. Skupcie się bardziej na wyjaśnieniu sprawy z Michalowicami bo tam wydaliście kasę i nie byly to zawody na najwyższym poziomie a ocenę trafności wyboru Szprotawy zostawcie po zawodach

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 9:42 am 

Problem jest taki, że mało osób/zawodników wie o czym się rozmawia w tzw kuluarach. Ja np dowiedziałem się o tych zawodach jako EMP z aukcji Kierkusa. To chyba nie tak powinno się odbywać ?
Tutaj na prywatnym forum rozgrywają się publiczne sprawy, dlaczego na stronie lok jest diametralnie inny kalendaz imprez od tego na rcauto ?
To prawda, że życie to ciągłe wybory, ale po to jest właśnie rozpisany kalendaz imprez aby można było dopasować do niego inne plany.
To, że ktoś chce dobrze nie znaczy że dla innch to też będzie ok. Idąc dalej tym tropem rozumiem, że możemy zorganizować EMP w Żorach na nowobudowanym torze, jak i w Krakowie u RC Smoki, albo w Warszawie. Przecierz będzie fajnie co wy na to ?

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 10:09 am 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Olaf, jesteś dorosly i powinieneś wiedzieć że życie to ciągly wybór, nie zawsze wszystko idzie po myśli, jak jednej eliminacji nie zaliczysz to nic zlego się nie stanie. Skupcie się bardziej na wyjaśnieniu sprawy z Michalowicami bo tam wydaliście kasę i nie byly to zawody na najwyższym poziomie a ocenę trafności wyboru Szprotawy zostawcie po zawodach

Arturze masz dużo racji, ale rozmowy w kuluarach pozostaną tylko rozmowami, trzeba wziąć pod uwagę też inne aspekty.
Ja dowiedziałem się o Szprotawie w dniu wczorajszym, kiedy to na rcauto pojawił się informator.
Jeżeli uznamy, iż rcauto.pl jest (po wystawieniu inforamtora sądząc) jest główną jednostką przekazującą informacje, to nie został zachowany termin 1-no miesięczny.
Wszyscy sobie jakoś planujemy czas, który jest dla nas (i dla naszych rodzin) bardzo ważny. Oczywiście pozostają wybory....
... Ale proszę nie stawiajćie nas zawodników w takiej sytuacji....
Trzy imprezy w ciągu 1-go miesiąca, dobrze że nikt nie wpadł na pomysł zrobić 5-ciu imprez w lipcu.
Szanuję Wasze zdania i opinie, ale osobiście nadal jestem na NIE.

P.S. Własnie oglądałem terminarz zawodów na stronie LOK, i nie mogę wyszukać tej imprezy !!. Nie ma również Rzeszowa 1-2.07 ??
Coś jest nie tak !!, ale to nie ja mam się nad tym zastanawiać....

Pozdro FOR ALL

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 11:35 am 

Bobajrze w marcu buło posiedzenie i tam były ustalane imprezy letnie na rok 2006. http://www.rc-cars.fe.pl/ i jest ujęty Rzeszów.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 12:50 pm 

A wiec mamy tak:
jezeli bedzie 7 eliminacjie to licza sie 4 + MP
czyli:
Michałowiece - jak beda wyniki ;) - przeniesione z Nowego Sącza
Nowy Targ - zgodnie z planem
Zgierz - przeniesione z Tarnowa
Rzeszów - zgodnie z planem
Szprotawa - nowa EMP
Murowana Goslina- pewnie beda zgodnie z planem
Brzeg- pewnie beda zgodnie z planem
MP - Nowy Targ - mam nadzieje ze te pogloski o przeniesieniu to tylko podłoski

jak widac kalendarz bardzo fajny :) To mial byc jak to bylo pisane na poczatku roku przełomowy sezon - i jak widac jest :mrgreen:

moja propozycja na przyszly rok, wiecej EMP przed i po wakacjach (choć nie każdy je ma, to chciałby tez wypocząć) Przecież MP moga być na sam koniec września lub poczatek pażdziernika.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 1:03 pm 

Michał Bugajski napisał(a):

moja propozycja na przyszly rok, wiecej EMP przed i po wakacjach (choć nie każdy je ma, to chciałby tez wypocząć) Przecież MP moga być na sam koniec września lub poczatek pażdziernika.

Co do tego - pozwolisz, że się NIE zgodzę... przez to właśnie, że nie ma żadnych EMP dla on roadow ele. w wakacje muszę ten sezon opóścić..

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 1:16 pm 

Erik Turlejski napisał(a):

Co do tego - pozwolisz, że się NIE zgodzę... przez to właśnie, że nie ma żadnych EMP dla on roadow ele. w wakacje muszę ten sezon opóścić..

przejdz do off-road :mrgreen: w wakacje sa 4 EMP ;)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 1:43 pm 

Chętnie bym to zrobił szkoda tylko, że nie jest to możliwe ;)

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 2:01 pm 

Swoją opinię wyraziłem w informatorze...

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 2:37 pm 

Filip Zaremba napisał(a):
Swoją opinię wyraziłem w informatorze...

podpisuje sie.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 5:25 pm 

Dobra Panowie prosze o wypowiedz i potwierdzenie kogos kompetentnego
GP czy EMP w Szprotawie bo musze to poukładac i sciagnac na te 2 dni chłopakow z wakacji.
Pozdrawiam
Jestem pomimo za EMP w Szprotawie w duchu byłem przeciw, tro szeczke sie zamiesza i bedzie ok.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 24, 2006 10:24 pm 

Nie jest do końca tak jak piszecie , bo nie ma 1 miesiąca.
Macie GDZIEŚ ludzi którzy na prawdę chcą sobie pojeździć. Rząd do bani, reprezentacja do bani, trener do bani, władze LOK do bani... co do cholery nie jest do bani ??? Wiesiek będzie woził chłopaków z wakacji, a ja będę kursował Międzyzdroje-Kraków-Szprotawa-Kraków-Międzyzdroje (to jakieś 2000km) tylko dlatego że ktoś sobie wymyślił że będzie jeszcze jedna eliminacja, więc zamiast 3 będą się liczyć cztery. To żałosne :?
... ale jest na to sposób, który znalazłem w dzisiejszej prasie ... proponuje zrobić lustracje ( patrz Zyta) i zaproponować by PIS zrobił porządek w LOKu, bo o przestrzeganiu prawa dawno już tam zapomniano, a szacunek dla innych kompletnie nie istnieje. A dodam że LOK od dawna pretenduje do miana "organizacji sportowej" ( bo z tego co wiem nią nie jest) .
buuuuhahahaha :-(((((

W

Tytuł:
PostNapisane: N cze 25, 2006 3:37 pm 

Wojtek Brudnik napisał(a):
eprezentacja do bani, trener do bani, władze LOK do bani... co do cholery nie jest do bani ??? Wiesiek będzie woził chłopaków z wakacji, a ja będę kursował Międzyzdroje-Kraków-Szprotawa-Kraków-Międzyzdroje (to jakieś 2000km) tylko dlatego że ktoś sobie wymyślił że będzie jeszcze jedna eliminacja, więc zamiast 3 będą się liczyć cztery. To żałosne :?
... ale jest na to sposób, który znalazłem w dzisiejszej prasie ... proponuje zrobić lustracje ( patrz Zyta) i zaproponować by PIS zrobił porządek w LOKu, bo o przestrzeganiu prawa dawno już tam zapomniano, a szacunek dla innych kompletnie nie istnieje. A dodam że LOK od dawna pretenduje do miana "organizacji sportowej" ( bo z tego co wiem nią nie jest) .
buuuuhahahaha :-(((((

W

http://www.kprm.gov.pl/3585_16727.htm Właśnie że jest.
Dodatkowa eliminacja da szansę tym ,którzy nie mogli być na poprzednich.Chyba że się ich boicie.Obecność przecież nie jest obowiązkowa.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 25, 2006 6:19 pm 

I znowu krazymy w kolko jak przed np. Malinka jedni za drudzy przeciw ja mam proste pytanie czy SZPROTAWA to GP ,czy EMP ? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi .

Tytuł:
PostNapisane: N cze 25, 2006 7:12 pm 

Szprotawa to GP !!

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 198 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona