hubi110 napisał(a):
No jakto samochód to nie zabawka ?
Gdyby tak było to na świecie byłby tylko jeden model samochodu z malutkim silniczkiem, w jednym kolorze. Ale WŁAŚNIE dlatego że to w przeważającej częsci zabawka, to są samochody z potężnymi silnikami i super wyglądem. A i tak słuzą do przemieszczania się z punktu A do B. Z telefonami to samo.
MasterB - tutaj przepraszam Cię bo to nie do Ciebie były skierowane słowa tylko do mentalnosci ludzi, z którymi sie spotykałem i wyrażali swoje opinie o RC. Także jeszce raz przepraszam za niefortunie sformułowanie mysli.
To teraz już wiem, że do szkoły jeżdżę zabawką

Oglądając w TV wiadomości bawię się, rozmawiając przez telefon też się bawię, pisząc tego posta też się przecież bawię, bo wszyscy wiedzą że komputer służy tylko i wyłącznie do zabawy. Tak wam powiem w tajemnicy że noszę na ręce zabawkę, nazywa się zegarkiem. W nocy jak jest ciemno klikam sobie dla zabawy guziczki żeby dla zabawy włączyć sobie w zegarku światełko

W sumie to długopis jest jakby ewolucyjnym następcą kredki, która dzieciom służyła do rysowania, a więc do zabawy, tak więc pisząc zadania domowe też się bawię! Zeszyty służą do pisania/rysowania, więc ciągle noszę do szkoły zabawki... Kurde, ale ja dziecinny jestem, tylko zabawki i zabawki...
Sorki ale nie mogłem się powstrzymać czytając te głupoty
PS Mam nadzieję, że nie jeździsz samochodem, bo bawienie się nim na drogach publicznych może się źle skończyć