Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:16 am

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:16 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: Sanyo 3600
PostNapisane: Śr kwi 14, 2004 10:10 am 
Offline

Dołączył(a): Śr sty 21, 2004 12:08 am
Posty: 149
Lokalizacja: Warszawa
Co Wy na to

Obrazek

Jak Wam się podoba wyścigu ciąg dalszy pomiędzy Sanyo i GP.

_________________
Paweł A. Szymański


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 14, 2004 10:16 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 27, 2003 2:01 pm
Posty: 2331
Lokalizacja: ------->Warszawa<------- Auto: Tamiya TA04Pro
To tylko naklejka :D nie no żartowałem ale jeżeli to nie jest kit to sie robi coraz ciekawiej.

_________________
Olgierd Krupiński - Tamiya TA04 Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 14, 2004 2:41 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt gru 19, 2003 5:24 pm
Posty: 137
Lokalizacja: Bytom
Ciekawe ile bedzie kosztowało.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 14, 2004 4:28 pm 
Offline
!!-kYOsho puRe teN-!!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 17, 2003 11:49 am
Posty: 976
ciekawe do ilu sie laduja :lol:

_________________
Post ten napisałem, aby nabić licznik.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 2:37 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 27, 2003 2:01 pm
Posty: 2331
Lokalizacja: ------->Warszawa<------- Auto: Tamiya TA04Pro
do 3300 8) dobra żartowałem :) ale jeżeli żadna firma odrazu na to nie wpadnie to znaczy że to faktycznie jest 3600 bo jak by GP odrazu na to wpadło to znaczy że tylko opakowanie podmienili

_________________
Olgierd Krupiński - Tamiya TA04 Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 5:08 pm 
Offline

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 2:29 pm
Posty: 641
Lokalizacja: Poznań
Olo napisał(a):
do 3300 8) dobra żartowałem :) ale jeżeli żadna firma odrazu na to nie wpadnie to znaczy że to faktycznie jest 3600 bo jak by GP odrazu na to wpadło to znaczy że tylko opakowanie podmienili


Co ?? :?

_________________
www.rcds.prv.pl


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 5:26 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt gru 19, 2003 5:24 pm
Posty: 137
Lokalizacja: Bytom
Mi-Mix nie kapujesz?GP kupi te kku od sanyo podmieni naklejke i bedą sprzedawać :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 15, 2004 6:41 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 27, 2003 2:01 pm
Posty: 2331
Lokalizacja: ------->Warszawa<------- Auto: Tamiya TA04Pro
Chodziło mi oto że dadzą ścieme i stare 3300 inaczej okleją ale to też ma jako taki sens

_________________
Olgierd Krupiński - Tamiya TA04 Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 16, 2004 4:39 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
Ciekawie piszecie :?

Za ajkis miesciac, albo 2 beda takie same, tylko GP pewnie :P. Wkoncu tereaz sporo osob sie przesaidze na te, bo sa wieksze i lepsze do opena, ale to ma tez swoje plusy: stanieja 3300 :D:D:D


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 16, 2004 10:39 pm 
Offline
-=ADA$=-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 7:51 am
Posty: 3467
Lokalizacja: Bielsko-Biała/ Kraków
niedawno o tym czytalem ze w USA ( a gdziezby indziej) wymyslili ze po dodaniu jakichs pierwiastkow ( tytanu i jeszcze innych) mozna uzyskac do 20% wiekszej pojemnosci, pogloski chodza ze te nowe sanyo beda sie psuc szybko i nie wypala, ale nie chce zniechecac, ani straszyc, tak tylko slyszalem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:43 am 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
Ale jak GP zrobie to beda lepsze :D


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 12:36 pm 
Offline

Dołączył(a): So gru 20, 2003 1:07 pm
Posty: 1121
Lokalizacja: Warszawa
Od ponad 10 lat zawsze topowymi akumulatorami były SANYO.
Kiedyś rywalizacja się toczyła miedzy firmami PANASONIC, a SANYO. Teraz jest GP.

Ja mam pytanie zawodników. Czy potrzebują w swoich samochodach jeżdżąc oczywiście w Polsce akumulatory o pojemności 3600mAh?
Wydaje mi się, że oprócz toru w Rudzie gdzie prawie przez cały czas jeździ się na pełnym gazie to nie ma innego miejsca gdzie można by było wykorzystać takie akumulatory w najmocniejszej asfaltowej klasie DTM OPEN (gdzie jest ograniczenie uzwojenia w silniku do 12 zwoi). Oczywiście można w każdej klasie używać takich akumulatorów, tylko po każdym wyścigu przydałoby się rozładować je do zera i ponownie naładować. Czy jest sens??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 8:02 pm 
Offline
-=ADA$=-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 7:51 am
Posty: 3467
Lokalizacja: Bielsko-Biała/ Kraków
to pewnie jest racja, ale jest duzo ludzi ktorzy jezdza dla przyjemnosci, i na zawodach sie rzadko pojawiaja, pozatym na trening, albo do cwiczen taki pakiet bylby najlepszy bo mozna dluzej pojezdzic,


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:36 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
Ale np. w e-12 takie moja sie przydac, bo tam wyscig trwa 8 min... modele se troche zlejsze od dtm, ale w kazdym razie taki pakiet moze zapewnic dobre napiecie do konca wyscigu...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:56 pm 
Offline

Dołączył(a): So gru 20, 2003 1:07 pm
Posty: 1121
Lokalizacja: Warszawa
W E12 sie zgodze, ale aby na trening zakladać akusy za ponad 100$ to chyba przesada.

No chyba, że macie za dużo zieleniny.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:16 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL