Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 19, 2026 12:48 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 08, 2008 9:10 pm 

Znaczy może nie zostałem zrozumiany, ja jestem przeciwnikiem mailowych ataków i pisaniem listów miłosnych do TVN. Bardzo chciałbym aby program powstał. A apropo tego ustalania co ma być w programie, to według mnie po przeczytaniu tego co było na 8 stronicowym temacie można wywnioskować co mniejwięcj chcemy, bo jak by każdego pytań co on chce to by nigdy taki program nie powstał bo każdy ma inny gust, a myśle że jak narazie to każdy modelarz ucieszy się z jakiegokolwiek programu o RC. Apropo pomocy to nikt sam pomóc chyba nie może, to co mogliśmy obdyskutowaliśmy obficie i myśle że to była nasza pomoc, ale jeśli się myle to jak inni moge pomóc jak będzie w czym.

P.S. Ja nie narzekam :P.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 11, 2008 8:03 am 

Artur Orzeł napisał(a):

Chyba jednak zle zrozumiales nie chodzi o przyjscie na gotowe. Ja wiem co chcialbym zrobic ale to co ja chce nie koniecznie pokrywa sie z tym co ludzie chca ogladac. Dopoki program nie powstanie nie ma redakcji czyli nie ma osoby ktora zajelaby sie wyszukiwaniem tematow, osob, lokalizacji, jestem tylko ja i moja ekipa. Nie jestem w stanie byc w kazdym miejscu w polsce i dowiadywac sie o rzeczach, ludziach, ciekawych inicjatywach.

Nie widze problemu w tym zeby ktos napisal ze np wlasnie buduje tor albo zna kogos kto robi cos ciekawego.

To forum to swietne miejsce na zebranie informacji na poczatek.

To faktycznie źle Cię zrozumiałem.

Artur Orzeł napisał(a):
Nasza strona to bylo zajecie po pracy zabawa w rc filmy zyc sie z tego nie da a zyc trzeba nie bylo czasu na montaz przykro mi.

Dzieki temu ze wtedy bylem u was wiem ze jest to temat na konkretny felieton ze sa ludzie z pasja ktorzy potrafia sie wypowiedziec przed kamera. Takich konkretnych tematow mam juz troche tylko wiekszosc jest z zakresu moich zainteresowan.

Szkoda, że nic z tego materiału nie wyszło. Niewiele się u nas mówi o rally i każda forma promocji jest dobra. Tym bardziej że frekwencja na rajdach stale rośnie, a i w Krakowie powstaje liga rajdowa.

Artur Orzeł napisał(a):
No wlasnie wszyscy chetnie by ogladali a stworzyc taki program nie jest lekko ja musze zaangazowac ludzi sprzet czas pieniadze zeby przygotowac pilotazowy odcinek. Jest wiele tematow latwiejszych i tanszych w realizacji w ktorych jest wiecej pieniedzy np golf czy nieruchomosci i latwiej je sprzedac.

To podrzucam temat. Trial RC. Rozwijają nam się fora, coraz więcej nas się w to bawi. Może zrobisz wzmiankę o tym? Pod koniec maja robimy w Szklarskiej zawody. Zapraszamy z kamera i dyktafonem. Info znajdziesz na www.scale4x4.pl i na www.rc-trial.pl Modele mamy dopracowane i świetnie wypadają w obiektywie.

[

Custom TLT Chevy Blazer K5
Axial Scorpion

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 12:26 pm 

Gdyby TAK to wyglądało, to nie byłoby źle :wink:
No, może z trochę większym naciskiem na produkty pozostałych firm :)

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 12, 2008 7:24 pm 

Prawde mówiac nudzi mnie ta seria programów (HPI)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2