Artur Orzeł napisał(a):
Chyba jednak zle zrozumiales nie chodzi o przyjscie na gotowe. Ja wiem co chcialbym zrobic ale to co ja chce nie koniecznie pokrywa sie z tym co ludzie chca ogladac. Dopoki program nie powstanie nie ma redakcji czyli nie ma osoby ktora zajelaby sie wyszukiwaniem tematow, osob, lokalizacji, jestem tylko ja i moja ekipa. Nie jestem w stanie byc w kazdym miejscu w polsce i dowiadywac sie o rzeczach, ludziach, ciekawych inicjatywach.
Nie widze problemu w tym zeby ktos napisal ze np wlasnie buduje tor albo zna kogos kto robi cos ciekawego.
To forum to swietne miejsce na zebranie informacji na poczatek.
To faktycznie źle Cię zrozumiałem.
Artur Orzeł napisał(a):
Nasza strona to bylo zajecie po pracy zabawa w rc filmy zyc sie z tego nie da a zyc trzeba nie bylo czasu na montaz przykro mi.
Dzieki temu ze wtedy bylem u was wiem ze jest to temat na konkretny felieton ze sa ludzie z pasja ktorzy potrafia sie wypowiedziec przed kamera. Takich konkretnych tematow mam juz troche tylko wiekszosc jest z zakresu moich zainteresowan.
Szkoda, że nic z tego materiału nie wyszło. Niewiele się u nas mówi o rally i każda forma promocji jest dobra. Tym bardziej że frekwencja na rajdach stale rośnie, a i w Krakowie powstaje liga rajdowa.
Artur Orzeł napisał(a):
No wlasnie wszyscy chetnie by ogladali a stworzyc taki program nie jest lekko ja musze zaangazowac ludzi sprzet czas pieniadze zeby przygotowac pilotazowy odcinek. Jest wiele tematow latwiejszych i tanszych w realizacji w ktorych jest wiecej pieniedzy np golf czy nieruchomosci i latwiej je sprzedac.
To podrzucam temat. Trial RC. Rozwijają nam się fora, coraz więcej nas się w to bawi. Może zrobisz wzmiankę o tym? Pod koniec maja robimy w Szklarskiej zawody. Zapraszamy z kamera i dyktafonem. Info znajdziesz na
www.scale4x4.pl i na
www.rc-trial.pl Modele mamy dopracowane i świetnie wypadają w obiektywie.
[