Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz paź 09, 2025 10:22 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 11:51 am 

Oj ten nasz Piotruś biedny :lol:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 12:10 pm 

Pewnie Piotrek nic nie napisał bo kompletnie nie ma pojęcia o silniku elektrycznym , a to że ma kumpli co sie znają i siedzą w tym 2 lata - to nie bede już mówił, chyba ta gazeta przez dwa lata wychodziła z deagostini .Moim zdaniem zwykły żałosny oszust bez doświadczenia pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 1:20 pm 

Nie ma nic gorszego, niż obrażanie kogoś – przez tych, którzy nie mają pewności – jak jest naprawdę. Ale reasumując przedstawione fakty: rzeczywiście są opinie o niesolidnych transakcjach z Piotrkiem_krk, (ponoć to już trzeci przypadek). Moim zdaniem nie powinno się tak postępować jeżeli się wie, iż będzie potem „smród u dupy”.
Jedyne rozwiązanie w tym przypadku jakie widzę to anulowanie tej transakcji poprzez zwrot pieniędzy i towaru, albo drugie wyjście oddanie silnika do niezależnej osoby, która się na tym zna i oceni stan przedmiotowego towaru. Jeżeli potwierdzą się słowa Matrixa o niesolidności sprzedawcy, to wyrzucenie Piotrka z forum i z jakichkolwiek spotkań.
Pozdro „for All”

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 2:07 pm 

w 100% sprawny silnik 20 zwojowy (mowie o saturnie w tym przypadku) nie ma luzów na panewkach tylko można delikatnie przesuwac wirnik przód tył no i chodzi cichutko - podobnie w przypadku silników carsona.

co do Piotrka to faktycznie szkoda ze takie sytuacje mają miejsce. Pamiętam ze 3 lata temu jeszcze kupowało się przez allegro czy tez na giełdzie pwm czy nawet tu i zawsze towar był pierwsza klasa (adekwatny a nawet lepszy od opisu), a teraz co i rusz probplemy po zakupie. Sam na allegro mam małą czarna listę. Jak sie nie znal/nie jest się pewnym stanu przedmiotu to się pisze: stan jak na fotce lub sam przebieg albo po prostu ze sie nie umie ocenić.

Lista jest dobrym pomysłem. Sam wolę coś drożej kupić, taniej sprzedać ale pewnemu człowiekowi.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 2:15 pm 

Ciekawe kiedy Piotruś zajmie miejsce w swojej sprawie. Wydaje mi sie ze warto przyznać sie do błędu, oddać kase i zapomniec o sprawie niż unieśc sie własnym (chorym) honorem i myślą, ze sie na czymś zna i mieć złą opinie na forum. Ale ja sie przecież nie znam :wink:

PostNapisane: N sty 22, 2006 4:57 pm 

witam Was.
Tak na prawde jedyne o co mam do niego zal,to nie o glupie 40zl bo to pal szesc,jedna wizyta w knajpie mniej.

Sam sprzedaje rozne rzeczy i wiem ze czasem poczta namiesza, ze cos tam...roznie bywa
, ale zawsze uwazalem ze ludzie jak chca to sie dogadaja-i tu jednak moj optymizm zostal zachwiany.Do tego zostalem ozwany naciagaczem...

Ja ten silniczek piotrusiowi jutro odsylam,zrobi co bedzie uwazal,moze jak pisalem sprzeda kolegom do kompletu sprawnych silnikow,mi on sie nie przyda...

Zrobie sobie jeszcze jego fotki,co by byly jako przestroga dla potomnych,moze zgram sobie jak cichutko pracuje hehehehe.

Zalamal mnie tez tekst ze zle podlaczylem i uszkodzilem...no perpetum mobile nie potrebuje pakietu aby dobrze dzialac no...

Dzieki Wam za wsparcie moralne.
A piotrkowi zycze zdecydowanie wiecej pokory i zwyklej ludzkiej uczciwosci.

Zawsze uwazalem ze zrobic tuning i tak juz dobrej maszyny to zadna sztuka
za to zrobic cos z niczego to wyzwanie
Ja je podjalem...
DF-02;Carson thor .28

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 5:11 pm 

Luki napisał(a):
OK dobra. Ja napisałem , jako że z Piotrkiem spotykam się i wiedziałem, że model jeździ, i silnik był sprawny. To że Piotrek napisał co napisał w sprzedaży, to mnie nie interesuje. JA POTWIERDZAM tylko że silnik chodził, (trochę głośno). Ale to NAPRAWDĘ nie powód to tego żeby odrazu pisać: "Nie atakujcie już Piotrusia bo się zamknie w sobie i już żadnego postu nie napisze" - To jest tylko głupia, ludzka ZŁOŚLIWOŚĆ :( i powiedz mi Horus czy ten komentarz był napradę potrzebny :?: (nie jestem na nikogo obrażony, ani zły tylko chce powiedzieć że te głupie komentarze nie są potrzebne. Prowokują tylko do awantur i ZAŚMIECANIA FORUM :( )

A ty jesteś jego adwokatem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 5:17 pm 

Ja chciałem tutaj dorzucić takie sformułowanie - do rzeczy używanych wystawianych na allegro daje się zawsze real foto; jedynie wtedy gdy rzecz jest nowa, zapakowana (nie chcemy otwierać) wtedy można od biedy dać fotke ze sklepu. Ja już jestem wyczulony na osoby, które do aukcji z uzywanymi przedmiotami daja fotki ze sklepów.

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 7:03 pm 

moze teraz poprosimy o wyjasnienie samego Piotrka?

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 7:11 pm 

Krzysiek Jaskot napisał(a):

NIE Krzysiek, ale naprawdę nie jest to miłe jak grupa ludzi nawala na ciebie że jesteś taki czy owaki. Jeśli byś chciał coś powiedzieć to byś napisał "Piotrek jesteś nie uczciwy czy oszust" ale pisanie że się obrazi i nie będzie pisał postów to jest nie potrzebnie. ;) (Nie jestem na ciebie zły ale od takiego czegoś, robi się zaraz gwara głupich tekstów :( )

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 7:48 pm 

Krzysiek Jaskot napisał(a):

wystarczy, że ma tylu oskarżycieli :( prawda??
wszyscy z Was widzieli ten silnik, sami eksperci!
Jak tylko można kogoś zmieszać z ***** to jazda na niego.
Przeczytajcie proszę coście powypisywali, wstyd.
Ja tego silnika w rękach nie miałem (więc się nie wypowiem) ale znam Piotrka, zaręczam, że gdyby zdawał sobie sprawę że to złom to wrzucił by go do Wisły.
Zatem Piotrek nie zajmie tutaj stanowiska bo i po co?

Rozmawiałem z Piotrkiem, silnik zostanie zwrócony - on odda należność.
Silnik opisał jak potrafił. Skoro silnik był już głośny (uszkodzony) jako nowy w modelu to jego wina taka, że niewiele posiadł w tym doświadczenia. Za to i za całą sytuację przeprasza Kupującego.
Pozwólmy załatwić im to między sobą.

Ja ze swej strony prosze o zamknięcie tematu bo za taki właśnie uważam, każda następna wypowiedź prócz zgnojenia nic nie wnosi do sprawy.

micro RS4
Trinity Blade

Tytuł:
PostNapisane: N sty 22, 2006 8:14 pm 

Tomek KR napisał(a):
Rozmawiałem z Piotrkiem, silnik zostanie zwrócony - on odda należność.

Tyle ze bez tego calego zamieszania Piotrus by nawet nie pomyslal ze odda pieniadze, i zlal by goscia z gory na dol. A nie wierze ze sie na tyle nie zna ze nie slyszal brzecacego silnika. Przeciez wszytskim na okolo pomaga i doradza wiec wiedze ma.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 23, 2006 5:39 pm 

Tomek KR napisał(a):
...Za to i za całą sytuację przeprasza Kupującego...

Czyś Ty chłopie oszalał? Nie dosc ze gość miał czelnosć i odwage sprzedać silnik, na ktorym sie nie zna to napisał jeszcze w aukcji ze silniczek nie był katowany?. Ciekawi mnie kiedy sam Piotruś osobiscie weźmie udział w dyskusji, jak narazie ma dwóch adwokatów, gratuluje. Jestem pod wrażeniem, ze można bronić kogos, kto sprzedał najzwyklejsze padło i jeszcze oskarżał kupującego, ze to jego wina. Trzeba mieć tupet zeby nie dość ze sprzedać silnik, który nie działa jak powinien to jeszcze polegać na kolegach, którzy zapewne mieli wybronić go z opresji. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 23, 2006 6:32 pm 

pIOTRUS NIE WEZMIE UDZIALU W DYSKUSJI, BO NA CALE SZCZECIE NIE MA DOSTEPU DO CALEGO FORUM

sorki za caps lock, ale jakos tak mi sie wdusil :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 23, 2006 6:36 pm 

Ja tam odpuszczam, w końcu sie nie znam

P.S na amen zapomniałem ze przeciez nie jest juz forumowiczem

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona