Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn sie 17, 2026 12:52 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So mar 26, 2005 1:57 am 

wyslalem fotki do galerii juz dawno, chyba ponad tydzien temu i nadal niestety jeszcze ich nie ma, natomiast co do filmikow to poprostu nie wiem gdzie je mam zamiescic, wszyscy chetni na filmiki z jazd moga do mnie napisac i wysle im na adres e-mail, w tej chwili nie wiem jak je zamiescic na forum, prosze o porade gdzie umieszczac filmy
model smiga dzien w dzien bez problemow , czasami juz mnie nogi bola od stania a on jeszcze rwie i rwie ziemie, wczesniej bralem paliwo ze soba na wyprawy ale teraz wiem, ze jak mam bak pelny to czeka mnie tyle czasu zabawy ze i tak bede mial dosc zanim ten bak wypale, model jezdzi bardzo dlugo i na jeden dzien bak wypalic to naprawde duzo trzeba czasu, ostatnio jadac bardzo szybko po dolach nagle wybil mi sie w powietrze i wykrecil 360stopni w powietrzu po czym wyladowal na kolach i pojechal dalej, oniemialem z wrazenia, nie spodziewalem sie po nim czegos podobnego, zaliczyl tez sporo dzwonow ryjac w ziemie nosem z calej sily, nic sie nie urwalo ani nie zlamalo, jak narazie jestem pelen podziwu dla jego wytrzymalosci
wlaczajcie sie do dyskusji bo temat nam zacznie zamierac, kazdy zainteresowany tematem powinien cos ciekawego tu wnoscic wtedy bedzie szansa na nasze istnienie na stale

pozdrowionka i do milego - Xylo

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So mar 26, 2005 8:43 am 

Xylo napisał(a):
wyslalem fotki do galerii juz dawno, chyba ponad tydzien temu i nadal niestety jeszcze ich nie ma, natomiast co do filmikow to poprostu nie wiem gdzie je mam zamiescic, wszyscy chetni na filmiki z jazd moga do mnie napisac i wysle im na adres e-mail, w tej chwili nie wiem jak je zamiescic na forum, prosze o porade gdzie umieszczac filmy

Zakladaj konto na http://www.rcpics.net/ i tam wrzucisz zdjecia i filmy (do 20MB)

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 28, 2005 5:56 pm 

no w koncu udalo mi sie zamiescic te fotki i filmy chociaz widze ze i tak cos sie popie............. ten niebieski samochodzik tam to wogole nie wiem skad sie wziol, mam nadzieje ze filmiki beda wlasciwe i kilka zdjec jest moich, teraz nie wiem jak wywalic to co sie tam wkradlo bez sensu, sciagajcie i ogladajcie tu daje link : http://www.rcpics.net/member/Xylo

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 30, 2005 11:27 pm 

Bugi jak mozesz mi pomoc to napisz jak to sie dzieje ze wstawiam fotki na to rcpics a wsrywaja mi sie jakies zupelnie inne ktore pierwszy raz na oczy widze i nie wiem jak sie to dzieje i nie moge tez ich wywalic z tej strony??????? pomocy wnerwia mnie juz to okropnie jest juz kilka bez sensu fotek podpisanych carson attack a na nich jest cos zupelnie innego, na szczescie filmiki ktore wtawilem sa dobre wiec zapraszam do sciagania
Bugi - pomocy, jak mam to usunac???

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 31, 2005 6:28 am 

szczerze to powiem Ci ze nie wiem czy da sie usuwac fotki z RCpics, moze npisz do nich emila..

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 01, 2005 10:42 am 

Xylo napisał(a):
Bugi jak mozesz mi pomoc to napisz jak to sie dzieje ze wstawiam fotki na to rcpics a wsrywaja mi sie jakies zupelnie inne ktore pierwszy raz na oczy widze i nie wiem jak sie to dzieje i nie moge tez ich wywalic z tej strony??????? pomocy wnerwia mnie juz to okropnie jest juz kilka bez sensu fotek podpisanych carson attack a na nich jest cos zupelnie innego, na szczescie filmiki ktore wtawilem sa dobre wiec zapraszam do sciagania
Bugi - pomocy, jak mam to usunac???

witaj, Xylo,
wchodzxilem na twoje fotki
i nie wiem, ale to chyba nie sa twoje zdięcia pod opisami, bo tam gdzie powinien być Attack, jest jakiś regler elektroniczny,
nie mozesz tego zminić??
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 01, 2005 10:18 pm 

no wlasnie pisze ciagle ze nie wiem jak wywalic te omyłkowe zdjecia, na tej stronie nie ma nigdzie opcji do usuwania fotek poza tym wogole nie wiem jak sie tam znalazly te cholerne zdjecia jakiegos niebieskiego samochodziku i tego pudla czerwonego
ja podaje sciezke dostepu, laduje sie zdjecie po czym wyswietla sie jego miniatura i wszystko sie zgadza, dodaje opis zdjecia klikam "dodaj" i okazuje sie ze zamiast tego co chcialem to wtrynia sie jakies zdjecie ktorego wogole nie znam, nic na to nie moge poradzic tak sie stalo i nie wiem jak to usunac, jesli ktos wie prosze o pomoc, na szczescie filmiki dzialaja i sa wlasciwe, na samym dole tez sa trzy zdjecia mojego carsona, tyle moge narazie pokazac, dodal bym kolejne zdjecia ale niestety konczy sie to podkladaniem pod moje fotki czegos innego dlatego nie bede juz tam nic wstawial, napisalem do moderatora tej witryny, jesli mi pomoze to dopiero wstawie kolejne fotki, aaaa i jesli ktos potrzebuje zebatki z aluminium lub stali to walcie do mnie, dogadamy sie

pozdrowienia - Xylo

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 20, 2005 11:31 am 

minelo troche czasu i postanowilem troche dopisac, zainteresowania nie ma jak widze pisze sam do siebie ale nie przeszkadza mi to
carson sprawuje sie nadal bardzo dobrze, ciagle jest w ruchu jesli mozna tak napisac, mialem z nim kilka przygod, jedna to taka, ze w odbiorniku odlutowal mi sie jakis kondensatorek i w momencie kiedy dalem caly gaz stracilem łącznosc, model poszedl pelnym gazem na dlugiej prostej, juz w myslach liczylem straty i wydatki, szczescie w nieszczesciu walnal w zywoplot i zawiesil sie tak, ze jedno tylne kolo mial w powietrzu, biegne do niego co sil w nogach a on caly czas kreci na max. obrotach, to kolo ktore nie dotykalo ziemi dostalo takich obrotow, ze nagle opona wystrzelila w powietrze na kilka metrow do gory, udalo mi sie zgasic silnik, straty: zerwana opona ale w calosci, feldze tez nic sie nie stalo wiec pozostalo tylko klejenie, urwala sie jedna czesc trzymajaca wahacz tylny, taki drobiazg z plastiku, dokupilem za 11zl w Warszawie, zgiol sie troche drazek skretny ale wyprostowany jest juz i jak nowy, tyle strat, mysle, ze nie wiele, dokupilem do niego kola od on-roada na tyl a na przod zalozylem dwa kola oryginalne spilowane na łyso, smigam teraz troche na asfalcie, na tych kolach model duzo lepiej trzyma sie asfaltu i mozna ladne drifty robic w zakretach, sam miód, pewnego razu z przerazeniem zobaczylem, ze w moim silniku jest duzo piachu, dostal sie tam przez filtr powietrza, jezdzilem w strasznych tumanach kurzu i piachu i tak sie stalo, silnik przestal zapalac, na swiecy byl piasek, myslalem, ze to juz koniec, nie chcialem rozkrecac silnika wiec zaczalem go plukac benzyna przez otwor po swiecy i gazniku, wlalem do niego chyba z litr paliwa w sumie wylewajac i wlewajac nowe porcje, po tym silnik zapalil i nadal smiga jak nowy, jestem w szoku, to chyba tyle zaraz znow wybieram sie pojezdzic, papa i do nastepnego razu :-)))

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 03, 2005 8:07 pm 

no to znowu ja do siebie pisze hehehe, wlasciwie nic sie nie dzieje model smiga nadal bez problemow

chcialem napisac, ze w koncu pojawily sie tu moje fotki w dziale "wasze modele" , zapraszam do ogladania, jest kilka zdjec z zimowych skokow w Zwoleniu no i model na golasa i z buda w domu, ogladac, kupowac modele, smigac, palic gume i benzyne :-)

heya - Xylo

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 19, 2005 9:59 am 

xylo, od stycznia nic nie piszesz, powiedz jak sie sprawuje ten modelik Carsona u ciebie??
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 09, 2005 7:57 am 

nie dlugo bedzie rok od ostatniego posta, temat benzyniakow zamarl na wiele miesiecy ale nie znaczy to ze ja juz nie jezdze, powiem wiecej mam juz dwa carsony attack i ciagle nimi smigam, przez te miesiace caly czas katuje modele i nie mam z nim problemow, ten drugi kupilem uzywany ale w dobrym stanie i jest tez bez zarzutu, nie wiem co wiecej dodac, podam link do stronki gdzie zamieszczam fotki i filmiki z moich zabaw carsonami

http://www.rcpics.net/media.php?searchs ... h&limit=10

HPI przygotowalo swietny model benzyniaka, ma byc w sprzedazy na poczatku 2006 roku, polecam wejscie na stronke hpi i zobaczenie tego modelu Baja 5B

http://www.hpieurope.com/kit-info.php?p ... 01&lang=en

moze jak bedzie kasa zmienie kiedys carsony na baja 5b ale na razie carsony dobrze sie sprawuja

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 16, 2006 9:29 pm 

odświeże nieco temat:)
otóż zamówiłem carsona attacka,niedlugo powinien u mnie byc:) moje pytanie skierowane głównie do użytkowników benzyniaków, mieszkających w blokach. Gdzie trzymacie swoje modele?, nie chodzi o rozmiar modelu tylko zapach benzyny, który nie wszystkim domownikom sie podoba:D

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 16, 2006 9:46 pm 

no z tym jest problem i Tic-Tac nie pomaga niestety ani Brise, ja trzymam modele w workach najwiekszych jakie sa do koszy na smiecie, jak ktos mieszka wysoko moze zostawiac na balkonie ale ja na parterze nie bede ryzykowal, zapach benzyny jest szczegolnie mocny zaraz po jezdzeniu, sam nie mam pomyslow na to zbyt dobrych, na pewno nie tam gdzie sie spi no i worki szczelne

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 16, 2006 10:36 pm 

kurde, mam zbyt male mieszkanie zeby w jakims pomieszczeniu trzymac:(, co prawda na 15 pietrze mieszkam wiec pewnie model wyladuje na balkonie. Co warto udoskonalic w attacku oprocz wymiany serwa skretu??

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 16, 2006 11:39 pm 

Xylo napisał(a):
no z tym jest problem i Tic-Tac nie pomaga niestety ani Brise, ja trzymam modele w workach najwiekszych jakie sa do koszy na smiecie, jak ktos mieszka wysoko moze zostawiac na balkonie

u mnie na balkonie nie ma szans, w słoneczny dzień nie moge wyjść na fajka, białe ściany sprawiają, że jest jak w piekarniku
model by tego też pewnie za dobrze nie zniósł.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona