Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So maja 30, 2026 11:37 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: Co myślicie
PostNapisane: N paź 26, 2003 2:31 pm 

Co myślicie, że powinienem zrobic ewentualnie kupić jeśli mam doświoadczenia z nie proporcjonalnym nikko 1 24 z tym że dodałem mu super lampki może zrobie mu zdjęcie jak sie swieca ale to nie na temat....

Niech każdy się wypowie co by zrobił gdyby był we mnie (miał 12 lat :D )

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N paź 26, 2003 3:00 pm 

Cytuj:
Niech każdy się wypowie co by zrobił gdyby był we mnie (miał 12 lat )

Ja, gdybym był tobą, zacząłbym uczyć się j.polskiego :D

Tytuł:
PostNapisane: N paź 26, 2003 8:53 pm 
Raflee

Mi sie wydaje ze jak masz juz to 12 lat to powinienes przynajmniej zdania normalnie pisac ;) A jedno co nalepszy by bylo jakbys z nim zrobil to sprzedal i kupil jakias tamiye na pocczatek ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 2:19 pm 
-=ADA$=-

spalinowe 1/8 buggy, szybkie, ale niezniszczalne. A jesli cos prostszego to tamija TXT-1, lub team associated TC3, ale polecam spalinowke!!

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 3:19 pm 

...tylko, że przy spalinówce jest dośc sporo roboty i jeśli się nie ma nikogo kto mógłby pomóc to moze byc ci trudno

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 3:20 pm 

Na poczatek z tych normalnych i dobrych to tb. Zadne asso tc3 ani inne bardzo dobre bo to nie ma sensu. Nigdy nie wykorzystasz wszyskiego co ten model zaoferuje, a wydasz sporo wiecej. Spalinka... spx, ale raczej nie dla czlowieka z doswiadczeniem z nikko.
PS
Nikko tys spoko furki :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 4:40 pm 
Nożesz kupić każdy model, o którym jest wspomniane na tej stronie. Ale wtedy będzie to eksponat wystawowy. Jeżeli chcesz startować w zawodach modeli RC, to kup model typu TL-01 Tamiya. Można w nim startować w klasie TOP-Stock. Gdybyś zdecydował się na ten zakup, to lupuj jedynie model SUBARU IMPREZA z kompletem łożysk.W ofercie TAMIYA są dwo modele SUBARU, ale tylko jeden z łożskami. Musisz więć to sam sprawdzić np. na stronie www.tamiya.de lub www.tamiya.com. Feżdząc w klasie TOP-Stock odrobisz zajęcia w zerówce i podstawówce. Jak będzie to ci się podobało to kupisz sobie model wyższej klasy np.w klasie DTM wspomniany model ASSO TC3. Ale jeżeli nie chsesz startować w zawodach, możesz kupić każdy z proponowanych Ci modeli. Wszystko zależy od kasy. Pozdrawiam.
PS. Jedno musisz wiedzieć - kręcenie bączków dla przyjemności, to nie to samo co udział w prawdziwym wyścigu. Ale o tym trzeba przekonać się na własnej skórze.
W wolnych chwilach od jazdy nie zaniedbuj nauki.

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 4:47 pm 

Anonymous napisał(a):
Nożesz kupić każdy model, o którym jest wspomniane na tej stronie. Ale wtedy będzie to eksponat wystawowy. Jeżeli chcesz startować w zawodach modeli RC, to kup model typu TL-01 Tamiya. Można w nim startować w klasie TOP-Stock. Gdybyś zdecydował się na ten zakup, to lupuj jedynie model SUBARU IMPREZA z kompletem łożysk.W ofercie TAMIYA są dwo modele SUBARU, ale tylko jeden z łożskami. Musisz więć to sam sprawdzić np. na stronie www.tamiya.de lub www.tamiya.com. Feżdząc w klasie TOP-Stock odrobisz zajęcia w zerówce i podstawówce. Jak będzie to ci się podobało to kupisz sobie model wyższej klasy np.w klasie DTM wspomniany model ASSO TC3. Ale jeżeli nie chsesz startować w zawodach, możesz kupić każdy z proponowanych Ci modeli. Wszystko zależy od kasy. Pozdrawiam.
PS. Jedno musisz wiedzieć - kręcenie bączków dla przyjemności, to nie to samo co udział w prawdziwym wyścigu. Ale o tym trzeba przekonać się na własnej skórze.
W wolnych chwilach od jazdy nie zaniedbuj nauki.

hehe true true :wink: :wink:
TL... hmmm czy ja wiem... zawsze bylem zdania, ze jest to bardzo kiepski model, ale i tak niektorzy sie na niego decyduja. No coz... ten akus i cala elektronika na wierzchu nie bardzo sie sprawdzaja w terenie...
pozdr

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 6:30 pm 

Ja mam model TL-01 i jakoś sobie daje radę w terenie. Jeżeli chcesz jeździć w ekstrymalnych warunkach wystarczy osłonić taśmą elektronikę i jazda! :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 8:22 pm 
Raflee

TB-01 tez dobre na wszystko ;) Tylko firma nie jest super ;) ale z tego co weim to ten mdoel jest dobry :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 9:15 pm 

Dzięki za poświęcenie jestem wzruszony. A teraz pytanie za sto punktów : Ile kosztuje taka tamiya tl-01 Subaru impreza Wrc z aparaturą i wszystkim co tam trzeba???? (wypiszcie co ile kosztuje :lol: ) Z góry dzięki.

P.S. hyba potrenowałem jenzyk polski :D :) :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 27, 2003 9:55 pm 

Zelazko napisał(a):
Ja mam model TL-01 i jakoś sobie daje radę w terenie. Jeżeli chcesz jeździć w ekstrymalnych warunkach wystarczy osłonić taśmą elektronikę i jazda! :)

Wiesz... ja co prawda nie mialem tego zaszczytu jezdzic tl, ale slyszlaem, ze tb i tl to zypelnie inne auta w prowadzeniu. Niebo a ziemia... Widzialem TL i TB i musze tez powiedziec, ze chyba sama tasma nie wystarczy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 28, 2003 7:43 am 

Nie mówię że TL jest lepszy w terenie. Ale jeśli się chce nim pojeździć po innych drogach niż asfalt to też można :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 28, 2003 2:57 pm 
Raflee

Wszystkim mozna ;) a jak ma walek to jeszcze lepiej, bo przynajmniej nic nei bedzie blokowalo, jak np. kamien wleci :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 28, 2003 3:27 pm 

Raflee ma rację. Najlepiej jednak do terenu zakupić buggy. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona