@up: jak jest oki, to ja wspominam także taką sytuację. Oczywiście, dla rcteam jestem jednostką, baaa , wiem, że pewnie za którymś moim przypomnieniem się , ponaglen iem i nadzwyczajnie w świecie zawracaniem dupy - dosłali mi to wszystko.
Rozumiem ,że są klienci, którzy mogliby wyłudzać od firm elementy, naciągać i je zwyczajnie, ale nie generalizujmy. Nadal podkreślę (może to brzmi mało skromnie) - jeśli zostawiłem w ich sklepie pare kafli, to czy bym zawracał sobie głowę o jekieś brakujące mocowanie za 20 zł???
Mnie bardziej wkur...o podejście sklepu: pisałem im ,że mi bardzo zależy! Pisałem i wkleiłem zdjęcia , że w zestawie zamiast skrzydła jakie miało być , włożyli mi inne, a moje nie duża wiedza w rc powoduje ,że nie wiem co tam będzie pasować (kto czytał mój temat o konwersji, RC8T, wie że nie ściemniam). Rozpisałem sie w kilku postach, baaaa, dałem linki z ich sklepu , pokazując jakiem skrzydło mam (miałem orginał od Rc8, 2e) , że nie ma mocowania, skany z manuala, itp. Po 2 telefonach z przypomnieniem o swoim isnieniu, dostałem na szybko skleconego maila, coś w stylu : zgłoszono do działu reklamacji, brakujące skrzydło doślą....

To jak im pisze, że skrzydło MAM! Nawet droższe od tego jakie miało być! Brakuje zestawu do mocowania (linki do tego mocowania wklejałem im już wcześniej). I....cisza. Po kilku dniach napisałem maila, jak tam mocowanie...To odpisali ,ze jest wyjaśniana sytuacja na magazynie....

No kierwa. kopara mi opadła... Rozumiem, że chciałbym nowy silnik, nowy pakiet , ect, ale nie gó...o za 20 zł, które CAŁY CZAS BYŁO W OPCJI DOSTĘPNE W SKLEPIE I NADAL JEST, A SPRZEDAWCA COŚ SIĘ JESZCZE TŁUMACZYŁ, ŻE NIE MAJĄ NA STANIE! Ps. Może skrzydło nadal szukał, wuj wie....
Po prostu wku...i mnie i nie odpuszczę. Na pewno to w całym ich sklepie wiele nie zmieni, że ja nie kupię więcej tam nie. Ala mam nadzieję, ze zniechęcę ilu sie da do nich i może dzięki temu wyjdzie to wszystkim na plus (w sensie, że sklep 2 raz takiej gafy nie popełni).
Ps. Na innym forum tez juz im obrabiam d..ę. Ze mną lekko nie ma
http://www.heli-team.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=2687