Siemka,
Osobiście nie miałem tego modelu, ale oglądając filmy i czytając opinie... Jak to się mówi "to jest dobra chińska robota". Na pewno jakiś lepszy silnik potem będziesz mógł do niego wsadzić, ale nie licz na to, że na standardowym pojedzie 60km/h (max to on może wyciągnie 25km/h) Jeżeli chcesz skakać to też uważaj- bo owszem po lesi to i on może pojedzie, ale przy większych skokach moze doznać "obrażeń" ;D
Niektórzy posiadacze sądzą, że to dobry model na start, inni powiedzą żebyś dozbierał, a ja Ci powiem tak... Nie jedno hobby już miałem i nie raz kupowałem tańsze, ale "podrobione" rzeczy- i to jest tak, że jednemu się trafi (w tym przypadku) model, który sporo wytrzyma i początkujący będzie zadowolony, a drugiemu trafi się z niedziałającą apką, bądź z gorzej działającym silnikiem.

Co do wytrzymałości to jest chyba O.K... W końcu to niezła podróbka i jest chyba na tym samym podwoziu co FF, a tam z kolei mówią, że ma słabą elektronikę.
Więc rób co chcesz. Jeżeli Cię to wciągnie to i tak za 0,5-1rok będziesz chciał wymienić model więc podsumowując jeżeli nie chcesz żadnej używki to możesz se go kupić, ale nie spodziewaj się chociażby tych 60km/h
Aha no i jeżeli koniecznie chcesz coś tego typu to zastanów się nad Bonzerem (typowy chińczyk) ma wiele pochlebnych opinii

Może dla tego, że jest na "podrobionym podwoziu Tamiy? :d
P.S
Czy interesują Cię tylko MT, czy inne offroady też? Zastanów się