miałem "przyjemnosc" ogladac te gumowe i powiem tak. Badziew

a to dlatego ze. Gosc wciskał ludziom po 7 zł baloniki do formowania z hipermarketu

. kupiłem takie z załozonymi gumami na sprezyny do maxxa. szelesci jak jasna @#$era. destrukstwne bardzo , a załozyc to chyba ze 2 osoby bo nie idzie tego załozyc . O porwaniu tej bumy nie wspominajac. Nie cche sie reklamowac, ale textylne w moim maxxie zamontowałem sobie ostatnio czerwone

zawsze mozna uprac jak sie ostro ubrudza przy okazji jakiegos remontu modelu, albo kupic czarne i nie prac

. Ja miałem zamontowane fioletowe przez cała zimę i poczatek wiosny. Nie powiem ubrudziły sie niezle z zewnątrz od roztopów niegów itp kurzu z parkingu podziemnego itp, ale gdy zdjołem je ze sprezynami bo wstawiałem twardsze sprezyny stalowy, trzpień amora był w idealnym stanie zero jakiejkolwiek korozjii nie było tam ani ziarnka piasku, jak i oznak jakis płów

Są tak robione ze nie porwa sie z byle powodu jak te gumy , bo są szyte sciegem elastycznym. Zreszta, ludzie kupuja i wiedza jakie sa to chyba nie musze tak bardzo tłumaczyc

. Zapraszam. kolory mam jak narazie 3 . rózowy ostry, czerwony i czarny. moge załatwic do kazdego modelu nawet skali 1:6 nie ma najmniejszego problemu. Kwestia pogadac ze mną w tej sprawie i za 2 - 3 dni masz gotowy zestaw do zamontowania na modelu na jakim chcesz

a tu amsz większa fotke
http://img240.imageshack.us/img240/9592/img00621tk.jpg
Pozdro

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057