Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr maja 06, 2026 6:02 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł: Budowa toru.
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:04 pm 

Dziś z bratem zaczęliśmu budować tor... :twisted:

>>tak to wyglądało...<<

>> hillclimb, heheh <<

Na razie mamy takie coś...

>>1<<

>>2<<

>>3<<

>>4<<

Mam więcej zdjęć, ale nie będzie Wam się pewnie chciało oglądać. Jest prosta ze 40 metrów z chopką, kilkanaście zakrętów, dołów, chopek, długich łuków, krótkich, itd... :lol: Nierówności widoczne na zdjęciach prawie już zniknęły.

To dopiero początek... 8) Mam nadzieję, że uda nam się wszystko tak zorganizować, aby fani RC z okolic Olsztyna mogli do nas przyjeżdżać i cieszyć się z dobrej zabawy. :) Proszę o dobre rady odnośnie budowy toru.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:10 pm 

Jak dla mnie rewelacja, tyle osób pisało , zachęcało, plany wydawały się prawie nierealne, a tu Ty wyskoczyłeś z bratem i zrobiliście niezły tor, Grtaulacje!!! jak się jeżdzi?

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:14 pm 

Gieroll napisał(a):
Grtaulacje!!! jak się jeżdzi?

Dzięki...:) Właśnie niedługo bedziemy przeprowadzali testy, obierzemy konkretną trasę, bo tak zrobiliśmy, że dowolnie możemy przeprowadzić konfigurację :D Szkoda, że nie mogłem zrobić zdjęcia z góry, aby obejmowało cały tor, a naprawdę jest duży. Potem pomyslimy, gdzie wykopać jeszcze doły, itp... :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:21 pm 

nie no jestem pelen podziwu dla wykonawcow toru.. Gratulacje
Zapowiada sie swietny tor niczym nasz na Siekierkach :lol:

PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:34 pm 

Mayo napisał(a):
Proszę o dobre rady odnośnie budowy toru.

Jeśli chcecie przeprowadzać zawody na tym torze, to musi on mieć szerokość min. 3m, a z fotek wygląda, że jest chyba węższy.
Dobra robota i tak trzymać, na wiosne (jeśli dobrze pójdzie) też ruszam z budową. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:50 pm 

Super tor :!: Dużo prostych, małe hopki rewelacja :) Kawał dobrej roboty :!: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 3:55 pm 

Tor przepiekny! Jestem pod wrazeniem zaciecia. Podziwiam Takich ludzi jak Ty co nei gadaja "a moze by ktos tor zrobil bo nie mam gdzie jezdzic", albo cos w tym stylu tylko sami sie za to zabieraja!!

Mam nadzieje ze zbudujecie jeszcze podest i kiedys Was odwiedzimy na zawodach!!

GRATULUJE!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 4:13 pm 

nie no naprawde supeeer... tak fajnego w Polsce nie widzialem.. no jest jeszcze jeden fajny ale nawet w piasecznie taki nie jest.. urozmaicony dlugi naprawde dluga jazda.. super.. lugo to robiliscie? naprawde wyglada to jak droga dla brawdziwych samochodow... co do teog co mozna zrobic to mysle ze wieksze bandy zeby dokaldnie bylo widac, w miejscu gdzie nie ma toru jesli da sie to zasadzic trawe zeby bylow idac gdzie jest co lub jakos to odgrodzic ( chyba ze tam jest piasek to wtedy sie gorzej zasadzi ) moze jakies krzaczki widzialem tkai super tor na zdjeciach w usa z krzaczkami gdzies taki jak prwdziwy.. oprocz tego mozesz gdzies nasypac jakas czarna ziemie czy inny kolor oraz w jakims miejscu wysypac duzo zwirku.. tylko zabezpieczyc wysoka banda zeby za daleko nie wypadal.. no i co wiecej mowic.. juz sam bez tych mmoich dodatkow jest piekny ale to tylko do urozmaicenia.... no i moze jakies krzeselka na tej gorce... czy laweczki jako podest? naprawde odwaliles kupke dobrej roboty..... jestes good ziom ;) he

jesli kiedys mi sie uda to napewno przyjade hihi... jak go urozmaicicie itp.... poza tym wydaje mi sie ze moze to byc lepszy tor niz w piasecznie i to wlaasnie tam moga rozgrywac sie zawody.. a dla Ciebie to jakas szansa na niezly zarobek hehe ;) bilecik prosze ;) i uzbiera sie na jakies autko hehe!

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:02 pm 

a mozesz powiedziec jaki sprzet byl uzyty do budowy? wiekszosc robilisce recznie czy traktor? bo mam przy dzialce miejsce na tor tylko nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac.

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:19 pm 

Horus napisał(a):
a mozesz powiedziec jaki sprzet byl uzyty do budowy? wiekszosc robilisce recznie czy traktor?

:lol:

>>kliken<<

Jutro wjeżdzą koparka żeby pogłębić, itd.

Piotrek-krk napisał(a):
nie no naprawde supeeer... tak fajnego w Polsce nie widzialem.. no jest jeszcze jeden fajny ale nawet w piasecznie taki nie jest.. urozmaicony dlugi naprawde dluga jazda.. super.. lugo to robiliscie?

[ciach]

jesli kiedys mi sie uda to napewno przyjade hihi... jak go urozmaicicie itp.... poza tym wydaje mi sie ze moze to byc lepszy tor niz w piasecznie i to wlaasnie tam moga rozgrywac sie zawody.. a dla Ciebie to jakas szansa na niezly zarobek hehe ;) bilecik prosze ;) i uzbiera sie na jakies autko hehe!

Robilismy dwie godzimy narazie :D I test teraz trwał 3 zbiorniki w Savie... :twisted: Ejjj, na razie jeszcze nie jest taki ładny... ;)

nowakowski napisał(a):
nie no jestem pelen podziwu dla wykonawcow toru.. Gratulacje
Zapowiada sie swietny tor niczym nasz na Siekierkach :lol:

trochę ogladalsiśmy na zdjęciach i video Siekierki... ;)

Piotr Michalski napisał(a):
Jeśli chcecie przeprowadzać zawody na tym torze, to musi on mieć szerokość min. 3m, a z fotek wygląda, że jest chyba węższy.
Dobra robota i tak trzymać, na wiosne (jeśli dobrze pójdzie) też ruszam z budową. :lol:

Zrobimy 3 metry... 8) Jest teraz ze 2,5... :)

Luki napisał(a):
Super tor :!: Dużo prostych, małe hopki rewelacja :) Kawał dobrej roboty :!: :wink:

Dzięki za uznanie... :)

Jakub Mazur napisał(a):
Tor przepiekny! Jestem pod wrazeniem zaciecia. Podziwiam Takich ludzi jak Ty co nei gadaja "a moze by ktos tor zrobil bo nie mam gdzie jezdzic", albo cos w tym stylu tylko sami sie za to zabieraja!!

Mam nadzieje ze zbudujecie jeszcze podest i kiedys Was odwiedzimy na zawodach!!
GRATULUJE!

Oprócz podestów będzie jeszcze nalewak z piwem... :lol:

I o to chodzi :lol: Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 5:26 pm 

nie no naprawde jest extrra nie zartowalem.. maszyne mieliscie nizla hihi... a powiedz mi bedziecie robic z ta trawa i takie rozne uirozmaicenia? bo naprawde wtedy to przybieze ksztaut amerykanskiego toru.. i mzoecie na tym trovche zbic kasy ;) moze nawet jakis sponsorek sie przylozy do zrobienia paru rzeczy na torze hoh

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 6:24 pm 

Piotrek-krk napisał(a):
nie no naprawde jest extrra nie zartowalem.. maszyne mieliscie nizla hihi... a powiedz mi bedziecie robic z ta trawa i takie rozne uirozmaicenia? bo naprawde wtedy to przybieze ksztaut amerykanskiego toru.. i mzoecie na tym trovche zbic kasy ;) moze nawet jakis sponsorek sie przylozy do zrobienia paru rzeczy na torze hoh

Hehehe, o kasie nie myslimy... :D Narazie przynajmniej nam to do głowy nie przyszło... :lol: :lol: :wink: Jest tak, że część terenu jest brata, część gminy. Może uda nam się to sformalizować. Gdyby były problemy to zbudujemy tor na własnym gruncie. Akurat ta lokalizacja nam się spodobała, bo sami widzieliście jak wygląda. Owszem, będziemy się starali zrobić wszystko jak najlepiej, żeby chociaż trochę to profesjonalnie wygladało. No, troszkę grosza trzeba, ale tak naprawdę to potrzebne są chęci...;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 6:47 pm 

kurde klasa, wpadne moim elektrycznym monsterkiem na test któregos dnia ;) najdalej do przyszłego lata chce kupić spaline,. tez jestrem z Olsztyna z osiedla Dajtki :D widze ze jednak sie w Olsztynie i okolicach zbierze mała ekipa niczym z www.trilordy.com ;) :D jak macie GG to zaGGadajcie na: 4899057 8) :lol:

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 6:53 pm 

trzeba by takie rury ułozyc wzdłóż całej traski na torze takie bandy :) troche tam namodzic hopek itp róznych i bedzie 1 klasa tor :) :lol: napewno bym chcetnie wpadał na bashing ;)

Nie pisz jednego posta pod drugim. PIotrek

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 01, 2005 7:09 pm 

No moje gratulacje Mayo ! Czas pokazaś Polsce (a moze i swiatu :)), że nasz region też może byc znany w światku modeli RC. Mam nadzieję, ze się któregos razu będzie mozna u Was pojawić na rozeznanie :wink:

Tak trzymac Panowie :!:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona