pitek napisał(a):
nie nie pisze w rekawicach bokserskich tzlko klawiat
ora mi sie ps
oje

Klawiat
ura się ps
uje, hmmm ciekawy przypadek, że psuje się zamieniając "U" zwykłe na "Ó" z amputowana kreską
A poza tym to Pitek czego ty juz miałeś nie kupić i nadal jesteś bez modelu. Dam ci dobrą radę, weź sobie na wstrzymanie, przezimuj bez modelu i na wiosnę coś sobie kup, będziesz miał pół roku na przemyślenia co kupić, bo jak na razie to jesteś TOTALNIE niezdecydowany czego chcesz. Jak widzisz z mojego podpisu mam małą stajenkę RC. Każdy z modeli ma inne przeznaczenie np. TA-03 po wyposażeniu w silnik 17-to zwojowy ma pełnić rolę typowego ścigacza do jazdy po idealnie równym asfalcie. TB-01 ma być do jazdy po niezbyt równym asfalcie oraz do typowego Rally. Bagusem jeździ starszy syn (10 lat), QD-ekiem młodszy syn (4 lata). Zostaje jeszcze FF-01, którym być może zacznie jeździć żona
Zanim więc kupisz model musisz się zdecydować gdzie i po czym będziesz jeździć bo np. TA ze swoim 4-5mm prześwitem na nierównym asfalcie ciągle szoruje po podłożu ale na idealnie równym parkingu pod marketem jak się przyssie do asfaltu to sunie po nim jak poduszkowiec, oczywiście z odpowiednią prędkością

i od razu ostudzę twój zapał, 80m równej drogi to bardzo mało do szybkiej jazdy.
Ps. To ty chciałeś kupic TB-01 a później M18T a wcześniej MadFifghter-a ?