Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 10:41 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 5:34 pm 

Możnaby z tego forum wybrać prawdziwe perełki, posty i tematy mające dużo informacji itp. itd...

Można też założyć darmowy serwer na www.yoyo.pl, wykupić domenę rcauto.com.pl i zrobić przekierowanie...

Tylko czy zebrałby się zespół, który podjąby się takiego przedsięwzięcia?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 5:56 pm 
Jestem za tylko jest większy problem....
SKĄD na to wszystko pieniądze? To wszystko kosztuje i to wcale nie mało, poza tym mniejsza o domene, ważniejszy jest serwer. Yoyo to gówn* nawet nie opłaca się tam cokolwiek zakładać.

Moderacją/administracją forum mogę zająć się ja nie ma sprawy.

Może jakaś zrzutka?

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 7:08 pm 

matick7 napisał(a):
Jestem za tylko jest większy problem....
SKĄD na to wszystko pieniądze? To wszystko kosztuje i to wcale nie mało, poza tym mniejsza o domene, ważniejszy jest serwer. Yoyo to gówn* nawet nie opłaca się tam cokolwiek zakładać.

Moderacją/administracją forum mogę zająć się ja nie ma sprawy.

Może jakaś zrzutka?

Proszę Cie dołączyłeś 26 Września 2008 roku, napisałeś 33 posty i ty się chcesz zajmować administracją/moderacją forum ;o ... ?
Co ty wiesz o modelarstwie ?
Polecam jakiegoś doświadczonego użytkownika a nie kogoś kto ledwo 3miesiące siedzi na forum ...

P.S Haha ;d też mam 33 posty ^^

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 7:16 pm 
Posty tu nie mają nic do gadania, jestem na tym forum już od bardzo dawno tylko ...

Ja jestem chętny do pomocy i jeszce raz mówie NIE POSTY się liczą!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 7:33 pm 

Fakt serwer trochę kosztuje... może dogadać się z różnymi sklepami itp. ale wątpię żaby zainwestowali w reklamę na mało popularnym forum...

ehh jedyne co pozostaje to ktoś znający osobiście Admina pogadał z nim, może przekaże pałeczkę komuś kto ma czas się tym zająć. Wtedy zamknąć forum na 3-4 dni i zrobić porządek.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 12, 2008 8:51 pm 
Racja + przydał by się nowy lay forum... Jakieś ogólne nowości.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 13, 2008 9:30 am 

Po mojemu administracja moglaby zostac tylko zeby przeczytali nasz temat i podjeli pewne kroki, kurcze przeciez kasa napewno by sie znalazla, sam deklaruje ze bym dolozyl niezla sumke, tylko zeby admini chcieli cos z tym zrobic.
A wystarczyloby zeby jeden z adminow poswiecil caly dzien i odpowiedzial na kilka naszych pytan i wszystko jasne by bylo.

ADMINI gdzie jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Tytuł:
PostNapisane: N gru 14, 2008 3:53 pm 

No to teraz ja .....
NIgdy się nie pytam raczej o sprawy technicze bo jak poszukam znajde i poczytam to zapamietam. Ale wczoraj miałem problema i tak sobie mysle że dam się wygadać ludziom. No i wchodze na modele elektryczne loguje sie i juz prawie pisze pytanie, a tu k.... nie mam uprawnień.
No to nie ma załamki - polakiem jestem. Jade dalej inny dział i dalej "nie mam uprawnień. no ale se mysle gdzieś się wbije w końcu chyba gdzieś mam uprawnienia .... i wiecie co tylko se mogłem sprzedać i kupić.
No i się wkó...... napisałem pytanie na dziale giełda no i się moje GG zatrzęsło (ponad 1500 ludziów). I zaczołem drążyć temat. Okazało się że jest naprawde mnóstwo ludzi którzy mają ogromną wiedzę w rożnych dziedzinach i mogli by pomóc. Tak jak ja jestem koneserem modeli elektrycznych i w tym siedze od kilku dobrych lat. Nie raz mógłbym ludziom coś podpowiedzieć ale nie mam dostepu. No i forum przseszło do mnie na GG, ale gg się wali dość często więc dużo rzeczy się gubi i niestety nie dociera. Nie wspomne że każdej osobie trzeba to sao pisać.
Więc może coś by tu człowieki zmieniły ??????????????????????????
Pomysłu nie mam ale warto coś pozmieniać ... jest to nakwiększe i najczęściej odwiedzane forum w polsce (temat RC) ... szkody by było żeby zamarło. Umrzeć im nie dadzą bo ogłoszenia zawodów trzymaja je.
pozdr

WSZYSTKO BEZ OGRANICZEŃ

LOSI XXX4 i LOSI XXXS
narazie tylko dwa :-):-)

Tytuł:
PostNapisane: N gru 14, 2008 4:38 pm 

Jedyne co by się przydało to większe zainteresowanie funkcjonowaniem forum, wtedy by nie było problemu z ostrzeżeniami, z kontaktem z administracją, a także ze zmianami statusu na forumowicza.

Tytuł:
PostNapisane: N gru 14, 2008 5:27 pm 

Są 2 rozwiązania:

-dać prawa administratora osobie, która często przebywa na forum, i zna się na modelarstwie(najlepiej jeśli by to była osoba zaufana, żeby przypadkiem czegoś nie usunęła).
-założyć forum, i dać po prostu inną domenę

Jeśli by ktoś chciał się takim czymś zająć chętnie pomogę, ponieważ siedzę trochę w tym, i znam to i owo. Pomogę wybrać serwer, a jeśli będzie trzeba dołożę kilka zł.

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 10:34 am 

Co do zakładania nowej stronki, rozmawiałem dzisiaj ze znajomym (http://zeno.pl/) zajmuje się na codzień tworzeniem i obsługą stron internetowych a także forów tematycznych - podjąłby się utworzenia i hostingu takiej strony.

Tylko czy są chętni do takiego przedsięwziecia?
kto by się pod tym podpisał?

Zrobi się forum, poświeci czas na tworzenie i umieszczanie istotnych informacji, wyda kasę (na wstepie niewielką) a z forum nikt korzystał nie będzie.

Kto sie ewentualnie podpisze pod nowym forum proszę o maila (macose@poczta.onet.pl chociażby o treści JA się podpisuję :wink: )
zobaczymy czy ktokolwiek jest tym zainteresowany.

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 11:43 am 

a nie prosciej zamiast przenosic sie, kombinowac z tym (co i tak moim zdaniem nie wyjdzie) to zmienic ludzi zajmujacych sie forum na takich co maja na to czas? Przeciez wystarczy zmienic te osoby, pomoc im w "obowiazkach" zwiazanych z forum i powoli sie wszystko naprawi. Jak bedzie ktos kto bedzie pilnowal porzadku, porzadek sie pojawi. Jak bedzie ktos odpowiedzialny za strone techniczna itp. pojawia sie nowe skorki do wyboru i co tam jeszcze bedziecie chcieli. Tylko znajdzcie osoby ktore sie na tym ZNAJA i maja OCHOTE sie tym zajmowac.

GG:2247936

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 1:03 pm 

Draxan napisał(a):
a nie prosciej zamiast przenosic sie, kombinowac z tym (co i tak moim zdaniem nie wyjdzie) to zmienic ludzi zajmujacych sie forum na takich co maja na to czas? Przeciez wystarczy zmienic te osoby, pomoc im w "obowiazkach" zwiazanych z forum i powoli sie wszystko naprawi. Jak bedzie ktos kto bedzie pilnowal porzadku, porzadek sie pojawi. Jak bedzie ktos odpowiedzialny za strone techniczna itp. pojawia sie nowe skorki do wyboru i co tam jeszcze bedziecie chcieli. Tylko znajdzcie osoby ktore sie na tym ZNAJA i maja OCHOTE sie tym zajmowac.

Mądrze mowisz tylko problem polega na tym zeby znalesc takie osoby, chetnych napewno jest duzo ale czy sa one odpowiedzialne????
No i jak narazie nie wypowiedzial sie zaden z adminow.
Nadal czekamy.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 2:29 pm 

Draxan napisał(a):
(co i tak moim zdaniem nie wyjdzie) .

Pod tym się podpisuję, obym był w błędzie - a miło by było gdyby ktoś z adminów się wypowiedział.

Ale aby móc to robić ktoś musi się podzielić uprawnieniami :wink:
a to wątpliwa sprawa :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 15, 2008 2:35 pm 
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=39347

Maciek...do 'jak zacząć' ma dostęp KAŻDY... do 'dowolne tematy...' nie, więc niewiem poco ten drugi temat :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona