Dalej widzę, że czytanie ze zrozumieniem to jeszcze nie do końca opanowana sztuka.
Napisałem przecież, że jest ok, działa i da się na tym jeździć. Ja jednak osobiście bym tego nie kupił. TYLE. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na dany temat.
Gdybym od 1 zdania twierdził, że do niczego się nie nadaje, miałbyś teraz rację udowadniać mi, że jednak tak nie jest. Moim zdaniem jednak nadaje się, ale gdybym stał przed wyborem tańszej aparatury, na pewno bym jej nie kupił. Nikogo przecież nie namawiam na inne aparatury, ani nie odradzam tej. Faktem jest, że jest to jedna z niższych półek aparatur i jeśli ktoś traktuje to hobbystycznie, to nic więcej mu nie potrzeba. Mały i wodoszczelny odbiornik i to, że jest to 2,4, na pewno zwiększają wygodę użytkowania, co jest ważne dla przeciętnego użytkownika.
I żeby już nie ciągnąć niepotrzebnej wymiany zdań - do autora: skoro Ci ją tutaj polecają, to ją kup. Nie będziesz miał problemów z kwarcami jeżdżąc na torze, a w przypadku spalenia odbiornika, czy kupna 2 modelu, portfel się zbytnio nie skurczy. Nie każdy musi mieć od razu dobry sprzęt

Pozdrawiam.