Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 10:41 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 12:22 am 

Dobrym pomysłem jest rozliczanie modów z ich działalności :roll:

Na jakimś forum spotkałem się z uregulowaniem ostrzeżeń: przeglądając profil użytkownika było widać kiedy i za co ostrzeżenie dostał oraz OD KOGO. - i to by problem skutecznie rozwiązało :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 17, 2008 8:46 pm 

Mateusz Długoszewski napisał(a):
Propozycja jest dobra... ale mi się wydaje że nasze błagania są bezsensu. :)
Tym bardziej że już był taki temat, a forum nadal ledwo co działa......

Pozdrawiam :)

Tamat moze i byl ale nikt go nie drążyl, ja nie dam za wygraną dlatego ze do tej pory nie wiem za co dostalem ostrzezenie. Począwszy od dzisiejszego dnia bede wysylal do pierwszego z brzegu moda PM z prosba o przeczytanie tego tematu i podjecie jakis krokow.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 7:58 pm 

Mam nadzieje że coś z tego wyjdzie..... :)
Życzę powodzenia :)

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 8:37 pm 

czy naprawdę myślicie że Oni jeszcze tego tematu nie czytali i co maja zrobić iść się wyspowiadać z grzechu nieróbstwa :twisted: i obiecać poprawę nie można wymagać tak wiele od człowieka który nie pobiera wynagrodzenia za swoja pracę i robi coś .. lub . nie robi w czynie społecznym lub z innych znanych tylko jemu powodów co innego gdyby dostawali jakąś kasę ...... tylko skąd wyczarować @$@ np 100 zł na m-c dla każdego moda czy admina skoro z reklam ledwie starcza na utrzymanie serwera i może jakieś drobne zostaną może na ambrozję po pracy:) raz w tygodniu :):):)
szkoda tak naprawdę nie brak pieniędzy jest przeszkoda ale brak komunikacji miedzy osobami zarządzającymi forum a użytkownikami
stad problemy z bałaganem na forum: niejasnymi zasadami przyznawania dostępu ,ostrzeżeniami etc
gdyby osoba wystawiająca ostrzeżenie miała obowiązek wysłać do karanego e-mail z info za co jest karany i z kim może wyjaśniać temat w razie wątpliwości, wszystko było by jasne i czytelne ale jest inaczej i raczej się to nie zmieni --- chyba że powstanie nowe forum np:autorc a rcauto straci monopol i pozycję
teraz cieszmy się z tego co mamy

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 10:35 pm 

aspires napisał(a):
czy naprawdę myślicie że Oni jeszcze tego tematu nie czytali i co maja zrobić iść się wyspowiadać z grzechu nieróbstwa :twisted: i obiecać poprawę nie można wymagać tak wiele od człowieka który nie pobiera wynagrodzenia za swoja pracę i robi coś .. lub . nie robi w czynie społecznym lub z innych znanych tylko jemu powodów co innego gdyby dostawali jakąś kasę ...... tylko skąd wyczarować @$@ np 100 zł na m-c dla każdego moda czy admina skoro z reklam ledwie starcza na utrzymanie serwera i może jakieś drobne zostaną może na ambrozję po pracy:) raz w tygodniu :):):)
szkoda tak naprawdę nie brak pieniędzy jest przeszkoda ale brak komunikacji miedzy osobami zarządzającymi forum a użytkownikami
stad problemy z bałaganem na forum: niejasnymi zasadami przyznawania dostępu ,ostrzeżeniami etc
gdyby osoba wystawiająca ostrzeżenie miała obowiązek wysłać do karanego e-mail z info za co jest karany i z kim może wyjaśniać temat w razie wątpliwości, wszystko było by jasne i czytelne ale jest inaczej i raczej się to nie zmieni --- chyba że powstanie nowe forum np:autorc a rcauto straci monopol i pozycję
teraz cieszmy się z tego co mamy

Moze i nie czytali, bo niby po co.
Skoro ktos zaklada forum i jest monopolista a na dodatek forum jest darmowe no to chyba jest swiadomy tego ze trzeba w jakis sposob dbac o to forum nie tylko dajaz ostrzezenia bany itp. Jesli chce za to wynagrodzenie to niech pobierze od kazdego forumowicza po np: 1+vat :wink: i wtedy moze jakis porzadek bedzie.
Ja nie odpuszcze dotad az dostane czarne na bialym za co dostalem ostrzezenie.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 18, 2008 10:52 pm 

Były takie piękne czasy, gdy nie było podziału na grupy uzytkownikow, moderatorzy sie spisywali super i nie przywalali za nie zrozumienie czyjegos posta ostrzeżeń bo nie mieli takich uprawnień. Jak cos to byla PW do admina, ktory bywal b. czesto na forum, a on "załatwiał" delikwenta...

Niestety było minęło i niestety ogarnia nas śmietnik bo niektórzy modowie nie mają czasu pełnić swojej powinności a jak już wpadną na forum to przywalą trochę ostrzeżeń i pokasują trochę tematów, twierdząc " że było, chociaż wcale nie było, nawet jak się poszuka".

Wg przydały by się nowe "wybory" bo wszystko idzie do przodu. Z takiej strony można zrobić fajny biznes ale trzeba mieć na to czas...

Życzę Wam wszystkim powodzenia i mam nadzieje drogi Marku, że uporasz się ze wszystkimi skargami dot. forum

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 19, 2008 3:00 pm 

Lokalizacja: z czestochowy modele: Lighting stadium sport, TB-02
Triceq napisał(a):
Dziwne forum, system karanie jest, a nagradzania.... jak urząd skarbowy, nikt go nie lubi.

Można by pomyśleć o systemie punktów i zarazem sposobem unieważniania ostrzeżeń.

Nie wiem właściwie czemu tu czegoś takiego nie ma jak opcja "Pomógł" jest to nijako forum motoryzacyjne, a poważne fora samochodowe jak np vw i inne jak elektroda posiadają takie systemy.

Wiem, że temat był ale powody dla "nie bo" były dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
Temat wieku, ale co by to dało jak byśmy wiedzieli ile kto ma lat ? Punkty określałyby wiedzę użytkownika oraz trafność rozwiązań problemów , a nie, że jak to napisał 22 latek to musi być lepsze od tego co napisze 15 latek. Nie mówię już o systemie motywacji.

Mało tego można by udostępniać pisanie w niedostępnych działach po przekroczeniu jakiegoś poziomu.

Forum się za bardzo nie rozwija, (chociaż może się mylę to niech mnie poprawi) a powinno, nie wiem od kiedy jest już ta szata graficzna ale można,,,, ogólnie coś ruszyć.

Jest to największe forum o tematyce samochodowego RC w Polsce, to strona reprezentacyjna i jest dla kogo robić zmiany.

Oczywiście forum jest ok.

Pozdrawiam

Popieram w 100%. Pisałem do Admina juz nie raz, bo czasami przydała by mi sie porada z innych tematow, nie tylko "co wybrac" "jak zaczac":/
Prośba do Adminów-Rozwiążcie z tym problem.
Pozdrawiam Gucio

GG 2689366

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 9:34 am 

Mnie irytuje brak możliwości pisania we wszystkich działach. Nie wiem skąd taki podział, że jedni mogą tam pisać inni nie. Może fakt, że nie mam pi er dyliona nabitych postów nie oznacza, że nie mam wiedzy...

Później jest żal, że bałagan na forum.... skoro ludzie moga pisać w 30% działów to czego się spodziewać?

Polecam zobaczyć forum http://www.ford-scorpio.pl/forum Nie ma w ogóle reklam (zysków) a działa PERFEKCYJNIE.

2x Carson Mr. FU
KDS 450S
HK 450 GT
HK 500 CMT

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 1:24 pm 

Tutaj nie ma tak, jak na innych forach, ze musisz przekroczyc dana liczbe postow "aby wskoczyc na status Forumowicza". Tutaj admin musi Cie zaakceptować... Gorzej jeżeli nawet nie ma na to czasu...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 1:33 pm 

nigdy nie spotkałem się z koniecznością przekroczenia liczby postów żeby być forumowiczem, a jestem na wielu forach.

2x Carson Mr. FU
KDS 450S
HK 450 GT
HK 500 CMT

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 1:37 pm 

Z tego co słyszałem, to forum ma wiele błędów, z których większość nie
da się naprawić. Jedynym rozwiązaniem jest założenie nowego, niestety
nie da się przenieść użytkowników i wiadomości z tego - a prócz spamu
i bezsensownych postów, jest tu wiele cennych informacji... Dlatego też
Admin woli zostawić je w spokoju i na tyle sprawne na ile się da.

Ile w tym prawdy nie wiem, jednak wierząc iż tak jest, to trzeba trochę
wyrozumiałości - i ewentualnie b. dobrego informatyka :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 4:29 pm 

cosin napisał(a):
nigdy nie spotkałem się z koniecznością przekroczenia liczby postów żeby być forumowiczem, a jestem na wielu forach.

Ehh...
Na wiekszosci rozbudowanych forach masz odpowiednie statusy...
http://forum.subaru.pl/
www.drift-forum.pl
TK /Turbo killers/
TKK /tuning klub krk/

i mnóstwo innych...

Pozdrawiam

P.S.
Jezeli chodzi o uprawnienia to zalezy to tylko od fora...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 6:58 pm 

Adam Jugowski napisał(a):
Tutaj nie ma tak, jak na innych forach, ze musisz przekroczyc dana liczbe postow "aby wskoczyc na status Forumowicza". Tutaj admin musi Cie zaakceptować... Gorzej jeżeli nawet nie ma na to czasu...

Admin nie musi Cię zaakceptować tylko musisz brać udział przynajmniej w EMP :) wtedy do niego piszesz ew. wysyłasz link do rankingu i tyle. Musisz jeszcze mieć w nicku imię i nazwisko.:) liczba postów jest bez znaczenia.

Pozdrawiam

MBX7R ECO coming soon...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 7:02 pm 

Mateusz Długoszewski napisał(a):
Adam Jugowski napisał(a):

Admin nie musi Cię zaakceptować tylko musisz brać udział przynajmniej w EMP :) wtedy do niego piszesz ew. wysyłasz link do rankingu i tyle. Musisz jeszcze mieć w nicku imię i nazwisko.:) liczba postów jest bez znaczenia.

Pozdrawiam

No nie wiem.. wiele osób ma dostęp do wszystkich działów po znajomości
według mnie te ograniczanie to czysta głupota

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 20, 2008 7:47 pm 

Najbardziej mnie zadziwia to że jeszcze żaden z szanownych "administratorów" nas nie odwiedził... co do tego że niektóre osoby mają status zawodnika po znajomości to wiem :) może status administratora na tym forum też jest po znajomości :o :o :o :o :o

MBX7R ECO coming soon...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona