Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 10:14 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:34 pm 

Bartosz Majewski napisał(a):
Ludzie lepiej skończcie bo się tylko wszyscy pokłócicie... Temat był już poruszany. Kiedyś nie byłem zwolennikiem podziału, ale teraz widze, że to ma jakiś sens... to forum ma tylu użytkowników, że jakby teraz wszyszcy zaczeli pisać wszędzie to z forum zrobiłoby się śmietnisko...
To co najbardziej mnie wkurza to to, że jak wchodze w działy "Jak zacząć" i "Co wybrać" to cały czas widze te same nazwy tematów jak np. "Problem", "Co wybrać na początek?", "Co jest?"itd. nie można precyzować swoich wypowiedzi? Nie można napisać np."Problem z regulatorem TT-01"? Ułatwiło by to szukanie tematów i nie było by żadnego problemu.

Zgadzam się z tobą w zupełności. Powinno się to precyzować. A nie widzę 5 tematow pod rząd o temacie "silnik-dylemat". Nie wiadomo o co chodzi. Jak ma się problem z konkretny silnikiem to pisać "HPI 4.6 HO czy LRP Spec 3". Ktoś miał ten silnik to wam pomoże, bo wie o co chodzi. A jak się widzi 10 takich samych tematow to nikomu się nie chce tego wszystkiego czytać !! Spasujce z tym

Cytuj:
Ja Cie CrystalDragon o tumanow nieformowalnych nie wyzywam tak jak Ty mnie.Widze ze nie wiesz jaki jest glowny regulamin pisania na niecie.Nie zwraca sie uwagi na bledy,ale widze ze Tobie to przeszkadza. Widze ze mamy calkiej inne podejscie do tematu.Zyj sobie w swoim swiecie z nadziejami ze kiedys bedziesz wielkim forumowiczem Smile

Jeżeli to tak zrozumiałeś to cię najmocniej przepraszam, nie miałem zamiaru nikogo urazić. W edicie napisałem, że to kieruję do ogolu początkujących. I tumani patentowani odnosili się do tych strasznych błędow i ich zera pomyślunku(tych tumanow, nie błędow). Jeszcze raz cię najmocniej przepraszam. A sam kiedyś byłem tym tumanem niereformowalnym, ale się jakoś zreformowałem :)

"Zgoda, zgoda, a Bog wtedy rękę poda" :D

Tamiya TT-01 BMW M1 PRO CAR
Tamiya TB-01 Ford Focus WRC 2001

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:44 pm 

Ok CrystalDragon ,zauwazylem to po tym czasie jak to napisem.Jest ok,nie gniewam sie ;-)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:46 pm 

To gut, bo nie lubię mieć wrogow na forach :) . No ale zdeczka odbiegliśmy od tematu, mod się będzie gniewał, oj biada nam, biada :lol:

Tamiya TT-01 BMW M1 PRO CAR
Tamiya TB-01 Ford Focus WRC 2001

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 24, 2007 4:41 pm 

pozor napisał(a):
Nie zwraca sie uwagi na bledy :-)

Taaaaak...? Pierwsze słyszę. Również całkiem miło jest pisać polską czcionką (wtedy trochę łatwiej jest wyłapać polskie wyrazy spośród bluzgów). P.S. Ten temat jest najlepszym przykładem na to, że początkujących nie należy dopuszczać do innych działów. (ja też mam status początkującego i nie cierpię specjalnie z tego powodu - tylko czytam inne działy) To do Pana Piotrka: czy mógłby Pan zablokować ten temat? On tylko wywołuje kłótnie.

PS 2. Pisze się design, a nie "desing".

GG:8235737

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 25, 2007 7:50 pm 

co sie stało z moim tematem o fotach dla nie uprawnionych :?: :!: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 25, 2007 7:54 pm 

No ale jest też GALERIA NA STRONIE GŁÓWNEJ :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3