Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 10:34 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 3:26 pm 

Jest to trudne ale ja tak zaczynałem. Dzięki burgiemu ustawiłem LST i dotarłem, a teraz juz staram się samemu to robić i narazie dobrze mi to wychodzi ponieważ poznałem dokładnie o co ty wiem chodzi :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 3:36 pm 

No to moji drodzy gratuluje zrozumienia - i nie piszcie mi co o mnie swiadczy i czy czyjs czas marnuje bo tego nie robie a interpretowac mozecie sobie jak chcecie chciaz ja piszac powyzsze slowa nie milem tego na mysli lecz to zeby nikt nie marnowal swego na pisanie nie na temat w tym poscie lecz jak widac niektorych to tak rusza ze szoki i musza wtracic swoje 5 groszy oczywiscie nie na temat ale co tam !!! To ja ten post zalozylem i nie napisalem jak zaczac bo jak juz widac to jezdzilem swoim modelem i wiem jak zaczac tylko cos mi sie zepsulo i potrzbuje pomocy a tu nagle grad odp jaki to jestem mechanik i jak sie swietnie znam a tylko dwie na temat. Ale na szczescie jest kilka osob mi pomocnych i mam w d...e ten post bo widze ze mi tyle pomaga co mnie denerwuje. aha jeszcze jedno niewpowiadaj sie za innych czy mi ktos pomoze czy nie bo moze tym razem to o tobie swiadczy gdyz to moja i tych ludzi sprawa a ty jak niechce sz co zreszta widac to sie niewypowiadaj i niewprowadzaj balaganu do postu iszac nie natemat moze trzeba najpierw temat przeczytac a dopiero sie rozpisywac i jeszcze raz przypomne ze jak ktos ma pisac takie bzdety to niech lepiej nic niepisze i zajmie sie czyms innym bo szkoda czasu a ja niemam zamiaru marnowac niczyjego. Poza tym to spodziewalem sie tego ze4 taka bedzie reakcja ale to nie o mnie swiadczy i wiem jedno ze jest kilka osob ktore mimo wszystko mi pomagaja mimo mojej ogromnej niewiedzy ale po to pisze i sie pytam zeby sie dowiedziec a nie zeby sie umoralniac.
I jeszce jedna bardzo wazna sprawa odnosnie tego co ktos tu napisal ja sie nie rzucam a wrezc jestem bardzo wdzieczny za kazda rade mi udzielona i odp. na temat tego z czym mam problem dodatkowo to gdyby byl jakis warsztat to napewno bym tam oddal swoj model do zrobienia a ludzi ktorzy lubia ta hobby i dlubia przy swoich samochodach sami bardzo sanuje i docenioam a nie jak ktos blednie zauwazyl czy sobvie sam wydedukowal ze ich niedoceniam - sam bym chcial sobie wszystko umiec zrobic przy aucie i miec z tego ogromna satysfakcje i w razie potrzeby pomoc w podobnej sytuacji innym ale niemam niestety tyle wolnego czasu zeby sobie na to pozwolic z racji wykonywanej pracy a nie z lenistwa wiec prosze mnie nie oceniac lecz jesli mozecie pomoc a niejestem jakims tam gnojkiem zeby mnie ktos pouczal na inny temat niz w poscie
chodzby ten smieszny tekst -
"esli publicznie oswiadczasz, ze tego nie zamierzasz zrobic, to nie swiadczy o tobie najlepiej (delikatnie rzecz ujmujac)"
( nazywaj sprawy po imieniu delikatnie to jak - idiota - bo niechce przeczytac instrukcji )
- przyjacielu jestem poprostu szczery a ty niedodawaj sobie nic wiecej do tego bo robisz ze mnie kogos kim nie jestem

--------- mam wielka prosbe jesli ktos znajdzie odpowiedz na moje pytyanie ( usterka ) w instrukcji to stawiam the best beer !!! ---------

A NAWET JESLI BYM W ZLYM MIEJSCU NAPISAL TEN POST - TO WYSTARCZY KROTKA INFORMACJA

JAK KTOS MA COS DO NAPISANIA NA TEMAT TO PROSZE ALE PLEASE NIEPISZCIE MI MORALNYCH LISCIKOW

Bez urazy ale zobaczcie jak sie traktuje kogos kto pisze szczerze i sie przyznaje do niewiedzy odrazu wszyscy mu robia pranie mozgu i pisza jaki to gosc nie jest smieszny itp a ja mialem nadziej na pomoc wuzyskaniu informacji od doswiadczonych kolegow jak rozwiazac to co sie stalo z moim wozem a tu .............................. no coz ile ludzi tyle harakterow

Pozdrawiam i bez urazy nikogo niechce obrazac
Dzieki trzymajc ie sie

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 5:55 pm 

Popieram wypowiedz Mirka i Rafala. To, ze nie czytasz instrukcji nie swiadczy za dobrze o tobie, a raczej o twoim bezmyslnym podchodzeniu do modelu. Ja tez nie czytalem instrukcji od samochodu 1:1 bo tam nie ma nic trudnego. Przeciez w instrukcji do takie samochodu nie masz napisane jak regulowac silnik tam sa same podstawy do ktorych mozesz sam dojsc. W modelach jest jednak inaczej. W takich instrukcjach jest przewaznie wszystko(a przynajmniej powinno byc) co powinienes o danym modelu, ewentualnie modelu z silnikiem i radiem wiedziec. Jak to regulowac, co zrobic jak cos sie popsuje itd.

P.S. Rafal czy ty zawsze musisz byc szybszy ode mnie?? :evil: :lol: Tez chcialem napisac, ze tak jak wachowcy od aut 1:1 chce kase za porade. :P

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 6:00 pm 
PSVADEK

Lokalizacja: Rzeszów Auta: ...TRAXXAS REVO 3,3... .ASSO TC3 BRUSHLESS.
No i właśnie w tym rzecz że firma TEAM LOSI nie przyłożyła się do napisania instrukcji i przez to ja nie moge dotrzeć LST poniewaz w instrukcji nie ma nic mowy o temteraturze przy docieraniu wogóle a gdy ustwaiłem ustawienia fabryczne gaznika to zaczą się wkrecać na jakiej wielkie obroty ta instruckja to jest niewypał :(

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 6:48 pm 

Temat raczej nadaje sie to forum "Jak zaczac". Przesuwam

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 6:54 pm 

:D
Ty Zieluch czy ty jak zaczynales ( bo napisdales ze miales podobne poczatki ) to tez musiales przeczekac atak a potem ktos zaczal na temat pisac ?
A widze ze sympatyczny kolega psvadek dokladnie przeczytal instrukcje i co ? jak widac tez ma problem !!!! Ale niem artw sie napewno dojdziesz do tego co sie dzieje chodz nie koniecznie za pomoca tego forum tzn wszystkich z tego forum jak widac po tym co tu sie wypisuje.
Zycze powodzenia
Pozdrawiam Poziboss

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 13, 2005 7:25 pm 

Jesli chodzi o forum to nie było tak. Ja głównie pytałem o takie rzeczy adasia i burgiego bo dlamnie to najbardziej kompetentne osoby w tym dziale którzy często siedzą na gg. co do instrukcji to sa tam napisane głównei rzczy dalsze eksplotacji, np. wymiana płytnu w amorach.Na seryjnyc ustawieniach silnik wajował :D Zreszto i tak zgubiłem instukcjie i korzystam z z wersji PDF :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2