Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 1:21 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 2:52 pm 

Dorian Karczmarzyk napisał(a):
Nie o to chodzi. Tylko wtedy jak będzie on na forum i mu napiszesz to PM to prędzej Ci to zrobi jak go nie będzie :P Ja wiele razy pisałem PM w innej sprawie jak nie było administratora na forum czy moderatora i 0 odpowiedzi. :P

No ale chyba po to sa admini itp zeby nawet jak nie sa na forum to powinni w jakis sposob dbac o forum, a nie tylko wtedy jak sa zalogowani.
Nie wymagam zeby siedzieli non stop przy kompie ale chociaz jak sie pisze PM to powinni odpisac, kultura tego wymaga.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:09 pm 

Gdyby admini poświęcili chociaż 30 minut na rozwój, i porządek na forum wszystko by było elegancko. Przydało by się zmienić CMS na jakiś nowszy. jak dla mnie powinny zajść zmiany w grupie moderatorów, ponieważ za przeproszeniem obijają się. Nie wszyscy ale większość. "Nie będę wskazywać palcami". Szanuje admina za to że stworzył to forum, jestem na tym forum zarejestrowany ok.2 lat i jeszcze nigdy takiego "nieróbstwa" nie było.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:17 pm 

admini tez ludzie i czasem zdążają się im błędy forum jeszcze działa więc niema co dramatyzować co do szaty graficznej forum mogla by zostać trochę zmieniona taki mały lifting nie zaszkodzi

z forum jak z autem raz na jakiś czas musi do garażu wjechać :P

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:18 pm 

moze napiszmy do nich jakis list albo petycje lub cos w tym stylu zeby zrobili "reformy" w RC Auto. Tylko takie zeby pomogły a nie zaszkodziły.

Jak cos to mozna zarzadzic ściepe co łaska na potrzeby RC Auto, na cele liftingowe (jesli oczywiscie będzie taka potrzeba)

Ostatnio edytowano N lis 16, 2008 4:21 pm przez Wotekziom, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:21 pm 

Najlepiej znaleźć numer do głównego administratora i zadzwonić po prostu. Pogadać..

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:42 pm 

Chciałbym, aby opcja profil na forum została rozwinięta gdzie każdy zalogowany użytkownik będzie mógł wrzucić trochę zdjęć jakiś tekst o sobie swoim modelu porady wskazówki etc. 30-50 MB w zupełności każdemu wystarczy takie konto można opłacać np SMS-em parę zł nikogo nie zbawi a forum na pewno ruszyłoby do przodu
"Mamy 6128 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się MaxDamage18 "
Jeśli 50% użytkowników chciałoby mieć takie konto
Za np 12 zł na np12 m-cy forum zarobi......Policz sam.....
Co spokojnie wystarczy na serwer i można by jeszcze trochę zdziałać z taka kasą co o tym myślicie??

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 4:47 pm 

Ja nic nie mam do szaty graficznej. Ja tylko bym chciał aby był nowszy CMS, a co z tym się wiąże lepsze zabezpieczenia, funkcjonalność etc. Tak to prawda admin i mod też człowiek, żyć musi, i życie prywatne posiada, ale jeśli się podjął stworzyć forum o modelarstwie znane przez całą Polskę "modelarską" to do czegoś to zobowiązuje, powinien dbać i "zatrudniać" ludzi(czyli modów) którzy będą się wywiązywać ze swoich obowiązków. Na forum nie trzeba dużo czasu poświęcać, wystarczy te kilka minut i zapanuje ład, i każdy będzie przestrzegać regulamin. Jeśli komuś nie chce się prowadzić forum, chętnie go ludzie zastąpią. Rozumiem że z utrzymanie forum kosztuje, ale po to są chyba reklamy aby utrzymywać forum przy życiu.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 5:08 pm 

Z samych reklam to im ledwie na rachunek za serwer starcza. Skoro dbałość o działanie forum jest na widocznym poziomie. Nie chodzi tez o jakieś radykalne zmiany na forum, ale o większe zainteresowanie i jakiś rozwój

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 5:17 pm 

O ile dobrze naliczyłem to na samym forum jest 6 reklam. Jeśli każdy sklep płaci miesięcznie ok.100zł za reklamę( to i tak mało jak na taka stronę z taką ilością użytkowników). Razem daje nam to 600zł. Za 600zł miesięcznie można zakupić dobry serwer, który spokojnie pociągnie to forum. Tak tu chodzi o zainteresowanie i o wywiązywanie się moderatorów z ich obowiązków.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 6:08 pm 

Ale z drugiej strony.. 12 zł to może trochę odrzucić od korzystania z forum, ale za to będzie pewność że nikt nie będzie miał podwójnego konta :D

Tylko z naszego gadania nic nie wyjdzie, jeśli nikt z rządzących nie zainteresuje się tym problemem...

Jeśli ktoś ma kontakt z kimś z rządzących niech sie do nich odezwie i powie żeby odezwali się w tym temacie coś...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 6:40 pm 

Pamiętajcie że moderator nie ma tych samych praw co administrator - wiem bo sam jestem moderatorem działu dla MOnsterów i tak samo za wszystkie działy każdy z osobno są odpowiedzialni inni moderatorzy, którzy sami zgłaszali chęć bycia nimi a jak to w życiu bywa - czas z zapałem nie zawsze idzie w parze. Są problemy znaczne widać w przyznawaniu wyższych stopni na tym forum oraz system nagan, który powinien wygasać po pewnym czasie oraz zaadoptowaniu się danego forumowicza do tematyki tego forum. Napiszę na dniach w dziale dla A i M bo małego sprzątanka forum wymaga :)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 6:58 pm 

Można by dodać dział na filmy :D

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 7:33 pm 

Zielonkawy napisał(a):
Można by dodać dział na filmy :D

Nie no bez przesady :D a co do płacenia za forum to jest bezsens nagle ilość zarejestrowanych osób z 6000 spadłaby do 1000 jak nie mniej więc nie ma co :)

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 8:55 pm 

Marcin Jasiński napisał(a):
Pamiętajcie że moderator nie ma tych samych praw co administrator - wiem bo sam jestem moderatorem działu dla MOnsterów i tak samo za wszystkie działy każdy z osobno są odpowiedzialni inni moderatorzy, którzy sami zgłaszali chęć bycia nimi a jak to w życiu bywa - czas z zapałem nie zawsze idzie w parze. Są problemy znaczne widać w przyznawaniu wyższych stopni na tym forum oraz system nagan, który powinien wygasać po pewnym czasie oraz zaadoptowaniu się danego forumowicza do tematyki tego forum. Napiszę na dniach w dziale dla A i M bo małego sprzątanka forum wymaga :)

Napisalem temat o ostrzezeniach a wy zaraz piszecie ze chcielibyscie wiecej miejsca na serwerze albo inna szate graficzna lub jakies inne cuda, ale narazie to zaden admin sie tym tematem nie zainteresowal wiec, moja propozycja jest taka:
Proponowalbym aby jedna osoba np:MJ zebral wiadomosci z tego postu i zgadal sie z ktoryms z modow i cos postanowic w tym temacie bo jak zauwazylem my tu bedziemy pisac tematy a to i tak nic nie da bo zaden wódz sie tym nie zainteresuje.
Najpierw dogadajmy sie z adminem pozniej bedziemy pisac swoje uwagi co by sie przydalo na stronie.
Takie jest moje zdanie.
Czekam na opinie innych.

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2008 9:00 pm 

Propozycja jest dobra... ale mi się wydaje że nasze błagania są bezsensu. :)
Tym bardziej że już był taki temat, a forum nadal ledwo co działa......

Pozdrawiam :)

Mugen MBX7R & Alpha & Futaba- na sprzedaz
MBX7R ECO coming soon...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona