lucek333 napisał(a):
ja mam in.road spalinka i chwali sie ale mam zamiar zakupic off.road bo mozna w miare wszendzie polatac ale narazie sie zastanawiam on road jest fajny i fajnie wyglonda i mozna go fajnie sytuningowac i zbajerowac mam evo i monstera elektryczny teraz mialem lekom przerwe w jezdzie i nadal mam bo evo sie zbuntowam i niedziala a monsterem lubie sobie czasem wyskoczyc na jakis fajny placyk akurat mi pasuje bo mam pod blokiem pare gurek itp kupujac monstera niewiedzialem ze jest taki mocny polecam swietna sprawa ogulnie polecam rc nie zamiezam skonczyc z rc to jest moja pasja i ogulnie jest swietnie a jak jeszcze z kim pojezdzic to wogule wypas i swietna frajda ja polecam spalina kosztuje troche wiecej ale emocje som o 300% wieksze i trzeba troche umiec jezdzic pozdrawiam
Myślałem, że nie doczytam do końca i puszczę pawia. Człowieku, jak masz dysleksję i lenistwo w krwi, to zainstaluj chociaż Firefoxa, który pokaże Ci gdzie popełniasz błędy, a robisz to w co drugim wyrazie. Chciałeś koledze z forum przekazać swoją opinię i coś doradzić, ale szczerze wątpię żeby cokolwiek zrozumiał i wyciągnął z Twojej wypowiedzi.
Wiem, że od zwracania uwagi są tu admini, ale nie mogłem się powstrzymać, skoro oni nic nie reagują. A swoją drogą, jeśli dostanę za to ostrzeżenie, to powinien dostać również je każdy, kto lekceważy innych forumowiczów, przez np. takie wypowiedzi jak cytowana. Dla mnie kojarzy się z mówieniem z pełnymi ustami w połączeniu z mlaskaniem i siorbaniem. Miło? Raczej nie.
Pozdrawiam
Ps. Przepraszam, że nie na temat.