Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt cze 30, 2026 11:22 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 12:14 pm 

klojt napisał(a):
ten podzial ma na celu aby tu niebyl jeszce wiekszy "bajzel"

To na firum zawsze musi być bajzer nie możecie brać przytkładu z iinnych for no, szkitniczego www.marek.aplus.pl/forum - popatrzcie jak tam wszywstkie działy są dopasowane do tematów!!!

Tam jest tak że jak coś napiszesz nie na temat albo nie w tym dziale to moderator lub adsministrator przeniesie lub usunie twój temat i wtedy jeszt porządek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 12:16 pm 

z tym ze tam jest 200 uzytkownikow a u Nas jest 2000....jak Ci sie nie podoba na tym forum to po co je odwiedzasz??

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 1:02 pm 

Ja zaczynając na tym forum używałem opcji szukaj i dużo czytałem zagraniczne fora i nie musiałem się pytac o byle bzdety i zakładac po raz 20 tego samego tematu a żeby zostać modem działu MT nie musiałem nabijać 2000 postów. Nikt tu nikogo nie trzyma - zawsze na 100 użytkowników znajdzie się taki któremu się coś nie podoba ale to już nie mój problem....

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 1:06 pm 

Rozumiem ale czy uważacie że bajzer na forum zawsze musi być bajzer.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 1:34 pm 

Tomaszu no wlasnie czytanie ze zrozumieniem.. bo rozumiem mojego postu sie czepiles.. wiec przeczytaj go jeszcze raz.. i tak do skutku ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 2:08 pm 

Zrozum czy ktos ma 18 czy 15 czy 99 lat ma takie same prawa co do forum....i wiek nie ma tu nic do rzeczy....Przeczytaj swoj, pozniej moj post, to moze wtedy zrozumiesz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:33 pm 

:) mysle,ze w duzej mierze ten podzial ma sens i dobrze ze jest,przynajmniej nie ma az takiego bajzlu.

wiele jest tutaj osob,ktore maja jeden model(poki co tak jak ja) i sa uwazane i traktowane na rowni tych co nie maja i nie moga pisac w dzialach,o tuningu swoim modelu,o silnikach. Nie kazdy jest ten zly i nie kazdy bedzie mial 15 modeli i nigdy nie bedzie tak doswiadczony,jak Ci prawdziwi tutejsi modelarze.
Mysle,ze poki nie ma sie modelu,to te dwa dzialy sa max dla tego uzytkownika,gdy juz ktos jest 'zmodelowany' to powinien dostac mozliwosc pisania w reszcie dzialow,oprocz np w dzialach dla zawodnikow-tam dopiero po zostaniu zawodnikiem.
Heh juz sie przyzwyczailem do tego forum,ale w sumie nigdzie indziej nie ma takich srogich rygorow :D :wink:

pozDrawiam :!:

:)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:33 pm 

co ty za glupoty opowiadasz jak czytam wypowiedzy niektorych forumowiczow to sie za glowa lapie !! a i do tomasza sorry ale ty nam nie bedziesz mowil czy my mamy byc na tym forum czy nie za kogo ty sie uwazasz ?? czy to jest twoje forum jak nie to wiesz ..... ??

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:40 pm 

Maciek :] napisał(a):
co ty za glupoty opowiadasz jak czytam wypowiedzy niektorych forumowiczow to sie za glowa lapie !! a i do tomasza sorry ale ty nam nie bedziesz mowil czy my mamy byc na tym forum czy nie za kogo ty sie uwazasz ?? czy to jest twoje forum jak nie to wiesz ..... ??

Słychaj, moze troche lagodniej, co? Nikogo tutaj nie zmuszam i nie bede zmuszal do odwiedzania czy tez nie odwiedzania forum. Mówie tylko że jak sie komus to nie podoba to nie musi tu zaglądac....Takie są ZASADY forum i trzeba sie do nich przystosowac. Apropo zasad.... nie "ty" tylko "Ty" - troche szacunku.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:47 pm 

Tomasz Dolata napisał(a):
Dlaczego jest taki [najwiekszy] bajzel w tematach "jak zacząć" lub "co wybrac"? Bo dostep do nich mają nowicjusze :D To pomyślcie sobie co by było gdyby tak bylo na CALYM forum....totoalny bałagan...A mody to TYLKO [heh i az]ludzie...nie sa w stanie czytac kazdego postu i usuwac go kiedy jest "przyglupawy"....na forumowicza czeba sobie zasluzyc nie iloscią postow, lecz ich sensem i trescią. Przykladem jest PIOTREK-KRK - ponad 1000 postow - jest nowicjuszem.

heh sensem i trescia hmmm fajnie wierzysz w to ze kazdy twoj post bedzie czytany specjanie zeby ci przyznac forumowicza ? fajny przyklad podales Piotrek dokladnie nie analizowalem jego postow ale pare razy przekonalem sie o tym ze pisze na temat i nie dlatego zostal cofniety do nowicjuszy ze pisal nie na temat a z innego powodu a wiec mozesz dac jakis inny przyklad ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:54 pm 

W takim razie bedzie super jak wszyscy beda pisac glupoty i bzdury bo to nie ma znaczenia czy piszemy z sensem czy nie, tak?
Czyli Forumowiczem zostaje sie jak sie ma 300postow tak?

Zakonczmy tą beznadziejna dyskusje bo to nie ma sensu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 4:09 pm 

Tomasz Dolata napisał(a):
W takim razie bedzie super jak wszyscy beda pisac glupoty i bzdury bo to nie ma znaczenia czy piszemy z sensem czy nie, tak?
Czyli Forumowiczem zostaje sie jak sie ma 300postow tak?

Zakonczmy tą beznadziejna dyskusje bo to nie ma sensu.

no coment zastanow sie co ty piszesz........

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 4:20 pm 

Mówicie że jakby nowicjusze mieli dostęp do całego forum robili by bajzel, najpierw popatrzcie na siebie, robicie właśnie taki bajzel, zamiast dojść do poruzumienia kłucicie się

Ostatnio edytowano Wt sie 29, 2006 4:38 pm przez Lord, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 4:32 pm 

Dlaczego zmaknac?? Znowu za miesiac bedzie ta sama dyskusja!!

Posiadajac model elektryczny (on road) zeby sie czegos dowiedziec, o cos dopytac to musze zakladac nowy temat w dziale "Jak zaczac?", zamiast w przeznaczonym do tego dziale ON-ROAD (Modele Elektryczne). W ten sposob robi sie taki bajzel w "Jak zaczac" i jakos sie tym nikt nie przejmuje:/ Tam sa przerozne tematy, pozniej sie tylko czlowiek placze i gubi w tym! W dziale "Jak zaczac" jest zdecydowanie wiecej tematow niz w dzialach Modele elektryczne i Modele spalinowe wziete razem do kupy. To nie jest bajzel??:D
Zrobcie cos z tym.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 4:41 pm 

Lord napisał(a):
Mówicie że jakby nowicjusze mieli dostęp do całego forum robili by bajzel, najpierw popatrzcie na siebie, robicie właśnie taki bajzel, zamiast dojść do poruzumienia kłucicie się

zamknijcie ten temat, prosze.

Wydaje mi sie, ze nie warto od razu zamykac tematu. Jesli sa jakies niejasnosci uwazam, ze powinno to sie wyjasnic, w jednym temacie.

Tez uwazam, ze dla nowicjuszy ten dzial wystarczy. Rzeczywiscie.. nowicjusz przychodzi na forum aby dowiedziec sie cos o modelach, popytac itd. Wiec niepotrzebne mu sa rozmowy o wszystkim itd ( jednak to mogloby byc, ale to juz Wy decydujecie ). Spotkania zostaly udeostepnione dla wszystkich - bardzo sie z tego ciesze i uwazam, ze jest to super decyzja, poniewaz nawet Ci co modelu nie maja rowniez chcieli by sie spotkac, nawet dla towarzystwa.
Tomaszu myslisz, ze az tak dobrym przykladem jestem? powiem szczerze, ze czasami mi sie nudzi, widze jakis temat, gdzie jest zadane pytanie na ktore znam pytanie to staram sie odpowiedziec. Wiem jak to jest kiedy ja zadaje pytanie na jakis temat i czekam na jak najwieksza ilosc odpowiedzi. nawet jesli ktos poda slaba mi informacje, ciesze sie, ze dowiedzialem sie kolejnej rzeczy. To wazne aby zebrac jak najwiecej.
Stad taka ilosc postow. Wcale mnie nie cieszy to, ze na liczniku taka wielka liczba. Forum jest do tego aby wypowiadac swoje opinie, poglady itd i tak wlasnie robie, moze kiedys nie na temat znalazlo sie troche postow, jednak poczatki czesto sa trudne.
Tomaszu dlaczego nie podasz za przyklad Michala Bugajskiego, Adama Jaszczurowskiego? Widziales ile ma postow? Nie zaprzecze, oczywiscie, ze maja wieksza wiedze, jednak co, myslisz, ze pisza posty aby ponabijac?! Nie! Pewnie lubia to, czasami Im sie nudzi, albo jeszcze jakis inny powod.
Wiec zastanow sie naprawde zanim cos napiszesz, lub podasz jakis przyklad. Nie wiem od kad siedzisz na forum Tomaszu, jednak gdybys byl dluzej to wiedzialbys, ze jestem nowicjuszem z innego powodu.
Nie jestem pewnym siebie czlowiekiem, zarozumialym, ale powiedzcie mi, czy ktos bawiacy sie modelami prawie 2 lata, zaczynajacy od elektrykow 2, pozniej 2 spaliniaki jest nowicjuszem? Watpie.
Sorki za tak dlugi post, ale jesli ma ktos ochote to niech przeczyta.

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona