Najpierw proponuje abys napisal do mnie na gg 6288840 i tam sobie "drogi chlopcze" porozmawiamy, bo temat dotyczy czegos innego!
Przyszedl na forum i sie przyczepia.. co za czlowiek!
Termometr: pytasz sie, bo nie wiesz do czego sluzy termometr? Uzyj opcji szukaj, udajesz madrego a nie wiesz do czego on sluzy. Ale smieszne hahaha. Termometr sluzy do sprawdzania temperatury silnika

Jesli temperatura jest za wysoka, znaczy ze silnik dostaje za malo paliwa, jesli za niska, znaczy to ze silnik jest "zalewany". Mam nadzieje ze pomoze Ci to troszke w regulacji
Ja sie nie kloce jesli nie zauwazyles, to raczej inni uwielbiaija to ze mna robic

Skad masz takie smieszne informacje ze podstawowki nie skonczylem? Nawet jesli bym nie skonczyl ( a skonczylem ) to co zlego by bylo w tym ze chce pomagac innym ludziom?
A normalnie rozmawiac to nie umiesz Ty!! I ja napewno nie opuszcze tego forum ( chyba ze pomoga w tym moderatorzy ), jesli Tobie cos nie odpowiada to co Ci nakazuje odwiezac ta strone? Usiadz, uspokoj sie i moze wtedy normalnie porozmawiamy. Po co sie oddzywasz w tym temacie jesli narazie nic dobrego w nim nie przyniosles?! Jak cos wiesz to sie wypowiadaj, jak chcesz zkims zaczac sie klocic to popros o jego numer gadu a nie!!
Niektorzy ludzie sa jacys chorzy, wchodza na forum tylko po to aby sie klocic? Czy to ma jakis sens? Moim zdaniem modelarstwo to szlachetny sport, wiec jesli szukasz czegos gdzie bedziesz mogl sie klocic to zle trafiles..