Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 24, 2026 12:54 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 1:11 pm 

drogi chlopcze jezeli nie umiesz normalnie rozmawiac z ludzmi to proponuje ci opuscic forum, nadal mi nie wytlumaczyles co ten termometr robi w regulacji , sorry mam takie pytanie CZY TY GO REGULUJESZ CZY TERMOMETR i czy termometr widzi ze z rury leci olej czy ty, wez ty sie chlopie uspokuj !! ciagle gdzie nie wejde to ty sie z kims klucisz udajesz wielce madrego a jeszcze podstawowki nie skaczyles i ci bardzo daleko do tych ludzi z ktorymi sie klucisz i ten text "z termometrem mozna sie nauczyc regulowania buhehehe" smiech na sali a i chyba jeszcze nigdy nikomu nie zgasl silnik bo byl zagoracy przy regulacji hahaha dobre

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 1:50 pm 

Najpierw proponuje abys napisal do mnie na gg 6288840 i tam sobie "drogi chlopcze" porozmawiamy, bo temat dotyczy czegos innego!
Przyszedl na forum i sie przyczepia.. co za czlowiek!

Termometr: pytasz sie, bo nie wiesz do czego sluzy termometr? Uzyj opcji szukaj, udajesz madrego a nie wiesz do czego on sluzy. Ale smieszne hahaha. Termometr sluzy do sprawdzania temperatury silnika :) Jesli temperatura jest za wysoka, znaczy ze silnik dostaje za malo paliwa, jesli za niska, znaczy to ze silnik jest "zalewany". Mam nadzieje ze pomoze Ci to troszke w regulacji :)

Ja sie nie kloce jesli nie zauwazyles, to raczej inni uwielbiaija to ze mna robic ;) Skad masz takie smieszne informacje ze podstawowki nie skonczylem? Nawet jesli bym nie skonczyl ( a skonczylem ) to co zlego by bylo w tym ze chce pomagac innym ludziom?

A normalnie rozmawiac to nie umiesz Ty!! I ja napewno nie opuszcze tego forum ( chyba ze pomoga w tym moderatorzy ), jesli Tobie cos nie odpowiada to co Ci nakazuje odwiezac ta strone? Usiadz, uspokoj sie i moze wtedy normalnie porozmawiamy. Po co sie oddzywasz w tym temacie jesli narazie nic dobrego w nim nie przyniosles?! Jak cos wiesz to sie wypowiadaj, jak chcesz zkims zaczac sie klocic to popros o jego numer gadu a nie!!
Niektorzy ludzie sa jacys chorzy, wchodza na forum tylko po to aby sie klocic? Czy to ma jakis sens? Moim zdaniem modelarstwo to szlachetny sport, wiec jesli szukasz czegos gdzie bedziesz mogl sie klocic to zle trafiles..

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 2:17 pm 

proponuje dzieciaczku drogi napisac temat w SPOTKANIA co ty na to ?
zal mi czytac to co napisales az sie prawie poplakalem pewnie i nie tylko ja ! nie wiem skad ty sie wzioles ale atkich ***** spotyks sie raz na 100 lat ale coz sa ludzie i taborety gratuluje a i co do gg ty chyba smieszny jestes jak bede o czym gadal z 14 latkiem no ale spotkanie na "zywo" to jeszcze moge myslec :] BUHAHAHA modelarstwo to sport ?? buhahahaha nie rozbawiles mnie do LEZ ja myslalem ze to hobby ale ty jestes naj naj naj najmadrzejszy GRATULACJE !

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 5:17 pm 

Mozna tak to nazwac i nie tylko ja tak to nazywam wiec spokojnie. A czy np deskorolka nie moze byc hobby? to Ty jestes smieszny!
Zastanawiam sie tylko gdzie jest moderator? Prosbilbym o zablokowanie tego tematu albo zrobienie cos Panu Veyronowi bo uzywanie *** oznacza cenzure. Dziekuje bardzo za wyzwiska ale tym czyms mnie nie sprowokujesz. A prosze Cie bardzo, mozemy sie spotkac i chetnie porozmawiam, ale w gre wchodzi tylko Krakow i spotkanie w obecnosci mojego ukochanego tatusia :)) Wiec jak? Spotkamy sie?
Zawsze uwielbialem cfaniaczkow!! :/

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 25, 2006 5:17 pm 

Panowie uspokujcie się, bo kłucicie się w temacie który ktoś załorzył żeby szukać pomocy, a nie żeby wysłuchiwać waszych kłutni. Ja nie wiem dlaczego ale coraz częściej ktoś na tym forum się kłuci... Veyron dla ciebie modelarstwo to hobby, ale dla wielu ludzi to sport o czym świadczą zawody i nie ma co się z tego śmiać. Powiedz mi jeszcze co z tego że Piotrek ma 14 lat?? A skoro ty jesteś starszy to pierwszy zakończ kłutnie i tak będzie najlepiej.

Bo w najgorszym wypadku wkroczą mody i już może nie być tak ciekawie.
Pozdrawiam Feniks.
I nie kłućcie już się :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2