Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 7:55 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So lut 28, 2004 3:57 pm 
tomalo

GG: 3840414

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So lut 28, 2004 8:50 pm 

Witam ponowie
jesli idzie o TC to chyba nie znajdziesz na tym forum wiekszego experta niz Tomalo ;)

Miedzy Mega Forcem a Terra Crusher zastanawial bym sie dlugo sa to MT podobnej klasy i o podobnej cenie
TC ma chyba 3cm silnik ? zgadza sie a MF tylko 2,5 cm taki pisze na tej aukcji myslame ze cos wiecej ...
MF ma troszke prostrza konstrukcjie ale według mnie sprawa na ktora musisz szcegolnie zwrocic uwage ktora moze Ci w obu przysporzyc problemow to system zapalania radzil bym dokladnie wypytac poczytac jak z ich awaryjnoscia sprzetem do naprawy i ewentualnie rozwiazaniami alternatywnymi - poniewaz sa to orginalne rozwiazani dla kazdej fimy nalezy byc ostroznym ... bo czasem jak cos sie **** jest problem w europie z czescmi - przynajmniej tak mi sie wydja
tu jest modelarskie kompendium wiedzy luknij sobie
http://www.radiocontrolzone.com/cars/index.asp (klikasz na gorze po lewej aby wjesc na forum tam jest wszytko :) )

Pozatym nie do konca wiem czy ci sie oplaca kupowac tego na allegro to ze jest bez budy raczej oznacza ze nie byl deliktanie explatowany - choc wcale tego nie przesadza 8)
Ale luknij sobie na oferte zbyszka http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=337020
on kupuje na TW dolicza prowizje i koszt wysylki MF wychodzi ci 400 zl drozej ale tu masz nowy model w calosci a buda to koszt 200 zl ... zastanow sie... sadze ze TC zbyszek bedzie mial w podobnej cenie
TC jest takze dostepny w niemieckim conrad'ie to takie makro tyle ze do wszytkiego dokleja swoje logo .... kosztuje tam 499 euro ... duzo dosc przy aktualnym kursie ale to cie zabezpiecza w razie potrzeby czesci pozatym jak pisal tomek z tym do TC nie ma problemu :)

poczytaj zastanow sie i pochwal co wybrales :)

Tytuł:
PostNapisane: N lut 29, 2004 6:17 pm 

Witam Wszystkich !!
jednak zdecydowalem sie na Tamiye na Niebieskiego Terra Crushera jeszcze nie dokonca wiem czy bedzie to ten z allegro, czy moze jakis z ebay.com ale na pewno bedzie to Terra Crusher cena to dokladnie tyle ile mam wiec mam nadzieje ze bede zadowolony
Dziekuje wszystkim za pomoc odslonienie klebka tajemnicy i wprowadzenie mnie w ten fascynujacy swiat RC :D Moze kiedys sie spotkamy na jakims zlocie

Demon

Terra Crusher! i wszystko jasne :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2