kazior96 napisał(a):
Jeżeli jeszcze nie kupiłeś części do tego "modelu" to nie kupuj tej zabawki bo po 1.Nie masz cześci zamiennych 2.Części są niewiadomego pochodzenia JA NA TWOIM MIEJSCU BYM TEGO NIE KUPOWAŁ..................A JEZELI KUPIŁEŚ TO APATATURĘ KUP SOBIĘ NP.Sanwa MX-3
Paliwo na docieranie silnika powinno być 16% a do zwykłej jazdy polecam 20% paliwko BIG BANG jest stosunkowo tanie i dobre.
Podsumowując: nie bierz tego modelu to jest kicz ;/ jesli juz wziąłes to sprzedaj go lub jak nie chcesz go aprzedawać to licz się z tym ze będziesz musiał części sam dorabiać.Ja wiem co to znacze bo dorabiałem do swojego sava płytę podwoziową z Carbon-u.
POZDRAWIAM :]:)
Nie sądzisz że Twoje wywody na temat nie kupowania tego Ferrri są troche spóźnione? Pezeczytaj jeszcze raz, co napisał autor
adek1272 napisał(a):
Witam! Jako, że znalazłem trochę czasu na złożenie mojej ferrari f2005
http://www.f2005.pl/ , potrzebuje pomocy w wyborze części takich jak aparatura, paliwo, potrzebne narzędzia do złożenia itp. Moje obecna fundusze to około 500zł( możliwe, że uda się wynaleźć więcej). Za pomoc z góry dziękuje.
Za 500 zł nie będzie się łatwo ze wszyskim wyrobić, szzególnie, że do kupienia masz jeszcze aparaturę. Te radio, które napisał koleg wyżej, jest dorre, ale kosztuje w granicach 500zł. paliwo, (najtasze) np Bigbang 16% za 5l (chyba to jest jedyne wyjście z tej sytuacji ) ok 80zł. Grzałka - 50zł butelka do tankowania - 25zł i kilka zapasowych świec, jedna szt 20-25zł
Nie które rzeczy możesz kupić używane, zaoszczędzisz trochę kasy. Pozdrawiam.