Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest So wrz 21, 2019 10:42 am

Teraz jest So wrz 21, 2019 10:42 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor
PostNapisane: So lut 18, 2017 11:23 am 
Offline

Dołączył(a): Wt paź 11, 2016 3:53 pm
Posty: 11
Wymieniam serwo gazu w swoim tnx 5.2r bo poprzednie padło. Nowe serwo po podlaczeniu dziwnie "tyka" i nie reaguje na aparature. To samo serwo podlaczone do drugiego modelu dziala prawidlowo. Co moze byc przyczyna?

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So lut 18, 2017 9:59 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz wrz 29, 2016 7:50 pm
Posty: 41
Lokalizacja: SCZ
czt serwo z drugiego modelu po podłączeniu do tnx działa prawidłowo ?

_________________
Buggy Flux
Apache C1
X-Maxx
Carbon MBM


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So lut 18, 2017 11:15 pm 
Offline

Dołączył(a): So sty 14, 2017 10:05 pm
Posty: 52
Lokalizacja: Mrągowo
Może to wcale nie Servo tylko kanał przestał działać. Np. w nadajniku wysiadł potencjometr czy coś innego.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Teraz jest So wrz 21, 2019 10:42 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL