serdello napisał(a):
Witam mam pewien problem kupiłem sobie autko spalinowe jakieś dwa tygodnie temu po pierwszej godzinie jazdy padło serwo zanioslem autko do sklepu myśląc ze to mała usterka i poprostu się rozwalila autko zostało naprawione jest wciąż na gwarancji na drugi dzień wszystko było fajnie ale następne dni nie były dobre bo padł silnik oczywiście odnioslem autko silnik został wymieniony za darmo ale dzisiaj chciałem pojezdzicB gdy odpalilem autko wszystko było fajnie lecz po 10 min znowu padło serwo. Jutro znowu idę do sklepu naprawi za darmo a wiec moje pytanie miałem pecha z serwem czy po prostu robi się tam spiecie nie mam pojęcia dodam ze autko nie bylo tanie. Baterie były zmieniane pan w sklepie był bardzo zdziwiony tak jak ja.
Jesli myślałeś, że w modelu RTR są super serwa, to jesteś w błędzie. Pomijam już prawidłowe ustawienie apki (wychyleń). Jeśli chcesz cieszyć się z jazdy, kup dobre serwo z metalowymi lub tytanowymi zębami. To co jest wkładane do RTR, to badziewie z plastykowymi zębami. Zobacz w dzile Giełda/Sprzedam jest kilka serw, które są uzywane przez zawodników i sprawdzają się w swoim zadaniu.
Nie napisałeś co to za model, ale jeśli to jakiś truggy, czy monster, to polecam
Hitec HS-7950THps
kuuba13 napisał(a):
P.s. 400 post

nie liczy się ilość, a jakość...