|
Witam.
Mam problem z moim trophy'm, a mianowicie nie mogę sobie poradzić z jego ustawieniem. Jeżdżę na Byronie 20%. Po pierwsze boję się że robię coś źle, i jest za uboga mieszanka i sobie go zjadę = nie ma dymu przy małych obrotach, ale cokolwiek nie zrobię nigdy go nie będzie, a po 2 , przy jeżdżeniu na pełnym gazie i późniejszym zahamowaniu gaśnie, i nie potrafię ustawić tej idle speed needle. Spaliłem juz dobre 1,5l na tym, ze 2 razy od poczatku zaczynałem, i po prostu poddaje się. Tutaj moje pytanko, czy Znalazłby ktoś z okolic poznania ęchwilkę, by spróbować pomóc mi go ustawić? Są 2 opcje, albo mogę w jakieś miejsce w poznaniu podlecieć, albo ktoś wpadnie do mnie (Kostrzyn WLKP, 15km od poznania, dojazd pociągiem z głównego/garbar, 25 minut), za wszystkie bilety zapłacę i potem jakieś piwka postawie czy coś, bo po prostu myślę ze spalenie następnych 2 litrów na ustawieniach które nie wiem czy mi silnika nie psują mija się z celem. Co do terminów to albo weekend o dowolnej porze, albo w tygodniu popołudnia, jak wrócę z zajęć.
Byłbym bardzo wdzięczny jeśli komuś udałoby się znaleźć dla mnie chwilkę.
Wrazie czego to odpowiedź, PM, gg:569856, GoogleTalk:kareth92 itd na życzenie;)
Ostatnio edytowano N mar 28, 2010 8:24 pm przez Kareth, łącznie edytowano 1 raz
|