|
Podczas wczorajszej jazdy model zatrzymał się i przestał jeździć do przodu i tyłu oraz skręcać. Wyłączyłem go i spróbowałem na innej aparaturze ,bo myślałem ,że to jej wina .Niestety nic to nie dało i jak włączyłem model to dioda od od odbiornika i od regulatora świeciły się ,ale jak tylko dotknąłem cynglem gaz lub chciałem skręcić to lampka w odbiornika gasła ,a w regulatorze lekko przygasały. Wyłączyłem model i przyszedłem za 2 godziny sprawdzić jak jest. Model po włączeniu normalnie skręca i jeździ do przodu oraz hamuję ,ale do tyłu ani rusz. A teraz jest jeszcze tak jakby się przestawiło EPA (nie mam tej funkcji w apce) ,bo jak naciskam cyngiel od gazu model bardzo wolno jeździ ,a kiedyś przy takim samym wychyleniu jeździł szybciej, ale maksymalną prędkość ma taką samą. Czy macie jakieś propozycje co mogło paść w regulatorze ?? A dodam jeszcze ,że kiedyś miałem taki sam problem ,że nie jeździł do tyłu zaraz po kupnie modelu ,ale wysłałem na gwarancję i wymienili regiel ,więc to już drugi w tym modelu regiel siadł. Pozdrawiam
_________________ POZDRAWIAM
|