Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 1:32 pm

Jestem za formą takich spotkań
TAK 91%  91%  [ 10 ]
NIE 0%  0%  [ 0 ]
Szkoda czasu na takie spotkania 9%  9%  [ 1 ]
Liczba głosów : 11
Autor
PostNapisane: Pn wrz 24, 2012 11:56 am 

Witam

Serdecznie zapraszamy wszystkich do wspólnych spotkań PIKNIK`owych po zakończonym sezonie zawodów HPI w klasie 1:5.
W nawiązaniu do naszej wspólnej rozmowy na ostatnich zawodach z dnia 22.09.12` na HPI Malinka, chcemy zachęcić wszystkich bawiących się w tej klasie modeli do wspólnej zabawy nie tylko na zawodach jakie są organizowane, ale i poza nimi.
Jednocześnie zapraszamy osoby które nie były nigdy na takich zawodach a posiadają model 1:5 off-road

Celem takich pikników jest odrodzenie tej wspaniałej klasy modeli, i powiększenie tego grona miłośników.
Oczywiście spotkania mają mieć charakter treningowy (rekreacyjny) ale przecież nikt nie mówi że nie możemy zorganizować sobie jakiegoś grilla (ogniska) z dodatkiem złocistego trunku beczkowego ;).

Nasza propozycja jako TEAM modelarnia.pl jest miejsce ostatnich zawodów HPI Malinka.
Tor jest w sam raz pod Baja, nie jest trudny i każdy początkujący poradzi sobie z tym torem, ogólnie miejsce samo w sobie jest w przyjemnym otoczeniu zieleni.

TOR
http://www.youtube.com/watch?v=pid3YDmx4dY
Mapka dojazdu TOR Malinka
http://maps.google.com/maps?q=Malinka,+ ... a&t=m&z=12

Jeśli jest ktoś z okolic Warszawy, jesteśmy w stanie zorganizować duży samochód dostawczy TEAMu modelarnia.pl udać sie jednym autem zabierając kilka osób, pełen serwis i modele na taki PIKNIK.

Forma takiego spotkania PIKNIK`owego jest towarzyska wiec, nie ma treści zarobkowej.
Spotykamy się jeździmy (trenujemy) wymieniamy się doświadczeniami, nowinkami, albo jak kto woli o czymkolwiek gadamy ;) , przy grillu (ognisku) kwestia dogadania się jaką formę chcemy przybrać takiego spotkania.
Organizujemy wspólnie , więc kwestia dogadania się i kupienia czegoś na grilla jest w naszej sprawie.
Sądzę ,że niedużym kosztem możemy fajnie spędzić czas oczywiście jak najbardziej osoby towarzyszące i członkowie rodzin mile widziane.

Jeśli jesteście zainteresowani prosimy o kontakt i propozycję terminu PIKNIKU na e-mail rcmarcin@wp.pl lub piszcie w tym dziale na forum.

Myślę, że taka forma „zabawy” też może być atrakcyjna, podobnie nasi koledzy w modelarstwie lotniczym w ten sposób funkcjonują.
Zawsze można zorganizować sobie jakiś bieg rywalizacyjny w czasie treningu, można spróbować zorganizować AMB (wypożyczyć) i sprawdzić się w czasie wyścigu :) .
Myślę ,że każdy znajdzie czas w weekend aby się spotkać na PIKNIKU.

Jeszcze raz podkreślam forma pikniku jest rekreacyjna i ma na celu rozpowszechnienie i zrzeszenie tej klasy modeli 1:5 petrol by było nas więcej w Polsce.

Serdecznie zapraszamy do komentarzy i wyrażania opinii co sądzicie o tym pomyśle, bądź miejsca zrobienia takiego PIKNIKU.

Pozdrawiamy TEAM modelarnia.pl
Marcin Michalak

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn wrz 24, 2012 3:27 pm 

Link się zepsuł.
Z chęcią przyjadę, tylko muszę się dowiedzieć gdzie, no i muszę naprawić baję :P
Pozdrawiam.

PostNapisane: Pn wrz 24, 2012 9:25 pm 

Dzieki za odpowiedź i zainteresowanie :)
Z miejscem i terminem nie ma problemu musimy tylko się dogadać.
Ja również mam do naprawy swoją baje po ostatnich zawodach ale to nie problem zbytni dla mnie ;)....

Jest parę osób z okolic Łodzi dlatego dobrym miejscem była by Malinka. Jest oczywiście tor u Wróblika ale sądzę że nie jest to dobre miejsce ze względu na masakryczny tuman kurzu w trakcie jazdy i brak widoczności modelu :).

Koledzy z okolic Łodzi, (Bełchatów) itd. czekamy na wasz odzew.

Jak wcześniej się dogadamy, tym lepszą pogodę będziemy mieli.

Jeśli ktoś ma propozycję swoją miejsca takiego PIKNIKU chetnie rozpatrzymy wasze propozycje,

Czekamy na chetnych.

PostNapisane: Wt wrz 25, 2012 10:28 am 

Szkoda że tak daleko ta Łódź od Katowic, no ale ileż osób jest w Katowicach posiadających Baję, może 2-3 max. A w Częstochowie może by się coś znalazło? Co do terminu to jakiś weekend, póki jeszcze ciepło, czyli nie mniej niż 15*C

PostNapisane: Wt wrz 25, 2012 12:51 pm 

Niestety z Częstochowy jak i Katowic nikogo osobiście nie znam ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby wypośrodkować miejsce takiego spotkania, no ale nie ukrywajmy ze w Malince jest gdzie pojeździć.

Czekam na informację zainteresowanych do końca października.
Chętnych proszę o wpisywanie się w poście i podawaniu przez siebie terminu jako propozycję...

Zbieramy nadal chętnych !!!

Pozdrawiam.

PS> oczywiście przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby koledzy np: z Katowic dogadali się z Częstochową i nie zrobili zrzutki na paliwo i jednym autem nie przyjechali. To taka moja propozycja. Jeśli ktoś zna osobę ze swojego grona kto ma Baje niech się skrzykną . Ja staram się chłopaków z Wa-wy , Łodzi i okolic złapać bo wiem że tam maja 5ki.

PostNapisane: Cz wrz 27, 2012 12:42 pm 

up.