|
Witajcie. Podkreślam, tekst aż do odstępu wielkości linijki to taka gadanina jak do tego doszło. Około 2 lata temu zakupiłem M18T Power Pack, za 500zł. Był to mój pierwszy model, zachwycony tym że "jeźźździ!!!!" troszkę pośmigałem, jakiś czas po wystawieniu POZYTYWA na allegro zauważyłem jednak że coś nie hula, zębatki były w słabym stanie, zawieszenie zrobione ze szwagrem za stodołą, wtedy już brakowało kilku śrub. W opisie pisało oczywiście że jeżdżony 3 godziny pod domkiem. Wyglądał wtedy nawet ok... Nicku nie pamiętam, ale mniejsza z tym. Wtedy jako 10-letni szczeniak rzuciłem wszystko w częściach do pudełka. Ostatnio jakoś mnie wzięło, wykopałem, zacząłem się z tym bawić, i....
ŚRUBY MAM TYLKO DO DYFRÓW... Teraz wiele mądrzejszy nie jestem, ale tą głupotę chce jakoś naprawić, no i zamiast rozsprzedać na części chciałbym złożyć to do kupy. Byłem w okolicznym miasteczku, panowie z metalowca podnoszą ręce, i takich śrub to chyba nigdy nie mieli... Czy jest możliwość zakupu takiego kpl. śrub za jakąś rozsądną cenę? Jeżeli tak, to gdzie?
_________________ "Przypomniałem sobie, czym jest R/C..." 14 października 2009.
|