Link do galerii poprawiony
Więc jeszcze raz dla porządku, serwo na skręt z linka będzie na pewno za duże, serwo o rozmiarze standard jest prawie na styk z przednim wałem napędowym, więc jakiekolwiek większe servo nie podejdze. Uciag miałby nawet OK, ale niestety.
Co do silnika, fakt ST PRO to było jedno z cięzszych zawodniczych podwozi, ale brzmi to gorzej niż wypadało w rzeczywistości. Dla przykładu Jammin x2 jest lżejszy o jakieś 50gr, ale nie o tym chciałem. Wielu zawodników stosowalo .21 i nigdy na brak mocy nie narzekało.
dawidwtyklo napisał(a):
a można sie dowiedzieć gdzie kupiłeś na jakiej stronie i czy byś
Jeden ST PRO kupiony był w RC World, tam go nie znajdziesz, bo kupiłem ostatniego.
Drugiego kupiłem tutaj w kraju (to ten czarny w galerii), ale osoba, od której go kupiłem znalazła go własnie na Ebay. Ja sam głównie szukałem podwozia na ebay.de. Jesli jest sie cierpliwym, to można na prawdę tanio wyrwać zawodowe podwozie. Ostatnio znajmoy sprzedawał ST w stanie sklepowym, do tego jeszcze z odchudzonymi brace'ami i carbonowymi wiezyczkami, poszedł za 800zl
Hypera 9E kupiłem w stanach. Tam również można trafic na super okazję, ale trzeba sie liczyc z kosztami przesyłki, w przypadku buggy było to prawie 60$
dawidwtyklo napisał(a):
czy byś miał podwozie do sprzedania
na dzień dzisiejszy nie mam
p.s może spróbuj się potargować z tym kolesiem od tego ST PRO za 1400