Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 02, 2026 6:11 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt paź 26, 2004 11:43 pm 

Witam ,
Jestem zainteresowany modelem HPI RS4 type SS. Zlokalizowalem go na TH, ale zauwazylem rowniez ze na TH przy tej pozycji Polska widnieje jako Shipping Restricted ....
Prosze o pomoc. Czy ja zle interpretuje to co jest napisane ? Jesli tak to jak sprowadzic do Polski model HPI ?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 27, 2004 6:34 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
żeczywiście TH jusz nie wysyła do nas modeli HPI ale niedługo będzie dustrybutor HPI u nas w polsce

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 29, 2004 4:53 pm 

Dzieki za odpowiedz, ale czy nie wiesz moze w przyblizeniu chociaz kiedy bedzie ten dystrybutor ? Czy nie ma jakiejs innej metody ? Nikt na forum nie sprowadza modeli skads ?

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 29, 2004 6:13 pm 
tomalo

Ziggyy... 1000 % profesjonalizmu...

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 29, 2004 6:59 pm 

Bolque napisał(a):
Dzieki za odpowiedz, ale czy nie wiesz moze w przyblizeniu chociaz kiedy bedzie ten dystrybutor ? Czy nie ma jakiejs innej metody ? Nikt na forum nie sprowadza modeli skads ?

ci nie wiedzą co to restrykcje :wink: :http://www.rcmart.com/catalog/product_info.php?cPath=420_327&products_id=8089

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 29, 2004 8:05 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
wybaczcie ale co to jest "restrykcje"??

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 29, 2004 10:15 pm 

Slyszales o czyms takim jak slownik wyrazow obcych i bliskoznacznych :?:
Pozatym wydaje mi sie ze ostatnio prubujesz sobie nabic licznik postow. Twoje wiadomosci najczesciej skladaja sie z pieciu wyrazow i nie maja zadnej tresci.

Tytuł:
PostNapisane: N paź 31, 2004 2:31 am 

tomalo napisał(a):
Ziggyy... 1000 % profesjonalizmu...

not only... not only...

PostNapisane: Pn lis 01, 2004 6:39 am 

Cześć widzę, że nie tylko Zbyszek to robi i jesteś konkurencją tylko tu w kraju, moje pytanie kieruję bo chcę się dowiedzioeć jakie Ty masz prowizje. 1 ile % doliczasz do kwoty wpłaty??, 2 czy wysyłke robisz w tej samej cenie??, 3 czy jeśli wpłacisz kasę a ktoś cię oszuka i jej nie odzyskasz co wtedy, bo przecież ktoś kto dał Ci kasę już jej nie ma??

pozdrawiam Jaca

PostNapisane: Pn lis 01, 2004 3:57 pm 

Jaca_gda napisał(a):
Cześć widzę, że nie tylko Zbyszek to robi i jesteś konkurencją tylko tu w kraju, moje pytanie kieruję bo chcę się dowiedzioeć jakie Ty masz prowizje. 1 ile % doliczasz do kwoty wpłaty??, 2 czy wysyłke robisz w tej samej cenie??, 3 czy jeśli wpłacisz kasę a ktoś cię oszuka i jej nie odzyskasz co wtedy, bo przecież ktoś kto dał Ci kasę już jej nie ma??

pozdrawiam Jaca

1). Moja prowizja to 10% wartosci zamawianego sprzetu
2). Czy mozesz uscislic pytanie? O jaka cene Ci chodzi?
3). Kto ma mnie oszukac? Nie rozumiem troszke...

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 01, 2004 6:23 pm 

cena przesyłki czy jest mniej wiecej taka sama jak u Zbyszka, zajmujesz się tym co on więc może skorzystam z Twoich usług i che to wiedzieć, 2 jak to kto ma Cie oszukać sprzedający wpłacasz mu kasę i nagle się okazuje że nie masz ani kasy ani towaru, bo mnie wykrecono więcej razy na ebay niż na allegro:-)

:!: :!: :!: PRZYKŁAD :!: :!: :!: ktoś zlicytował na ebay rzecz za 200$, wysłałeś kasę ale okazuje się, że długo nie dostajesz przesyłki piszesz i piszesz do gościa, w pewnym momencie jak chcesz napisać okazuje się że konto z którego rzecz została kupiona zostało zablokowane, nie masz danj rzeczy ani już nie odzyskasz kasy. Co robisz co mówisz osobie która dała Ci tą kasę i czeka na towar. Proszę odpowiedz na to pytanie bo t nie zmyślona bajka tylko fakt taki się wydażył.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 01, 2004 7:07 pm 

Jaca_gda napisał(a):
wpłacasz mu kasę i nagle się okazuje że nie masz ani kasy ani towaru, bo mnie wykrecono więcej razy na ebay niż na allegro:-)

:!: :!: :!: PRZYKŁAD :!: :!: :!: ktoś zlicytował na ebay rzecz za 200$, wysłałeś kasę ale okazuje się, że długo nie dostajesz przesyłki piszesz i piszesz do gościa, w pewnym momencie jak chcesz napisać okazuje się że konto z którego rzecz została kupiona zostało zablokowane, nie masz danj rzeczy ani już nie odzyskasz kasy. Co robisz co mówisz osobie która dała Ci tą kasę i czeka na towar. Proszę odpowiedz na to pytanie bo t nie zmyślona bajka tylko fakt taki się wydażył.

sorki, że się wetnę, mimo, że pytanie nie było skierowane do mnie - ja bym płacił kartą i jeśli towar nie trafia do mnie składam reklamację w banku, bank reklamuje w banku obsługującym daną stronę internetową (allegro, e-bay, cokolwiek - niezależnie czy w kraju czy na świecie) a strona internetowa ściga gościa - w końcu podpisali z nim jakąś tam umowę. mnie to jednak nie interesuje, czy uda im się sciągnąć kasę albo wydobyć towar od pacjenta - jeśli bank obsługujący stronę internetową nie jest w stanie udowodnić mojemu bankowi (a w efekcie - mnie), że towar otrzymałem (potwierdzenie odbioru przesyłki z podpisem adresata), to reklamacja jest uznawana i kasa jest zwracana okazicielowi karty - czyli mi :wink: warto w takim przypadku mieć jakieś print-screen`y z dokonania transakcji oraz potwierdzenie próby kontaktu ze sprzedającym (np. e-mail). reklamację składasz w banku, który ci wydał kartę.

Tytuł: nie do konca
PostNapisane: Pn lis 01, 2004 9:07 pm 

Płatność robiona PayPal upoważnia do reklamacji ze strony z ktorej placisz, a jak ja zablokują nie masz na nią wstępu, i nie możesz odzyskać kasy. Co wtedy, zostajesz bez kasy i bez towaru, jeśli kupisz coś w sklepie zgodzę się, że możesz reklamować ale na ebay przy blokadzie konta to niemożiwe

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 01, 2004 9:54 pm 

nie znam sie na PayPalu - z tego co wiem tam tez placisz karta - bez wzgledu na to gdzie placisz karta mozesz reklamowac w swoim banku, swoja droga ciekawe jak zalozyles rachunek na PayPalu - jakis czas temu probowalem to zrobic, ale "poznali" ze mam karte wydana w Polsce i mi podziekowali (nie obsluguja Polski), w sumie to i lepiej - nie musze im placic zadnych prowizji i teraz kupuje tylko w tych sklepach ktore same przyjmuja platnosci karta...

Tytuł: :-))))))
PostNapisane: Pn lis 01, 2004 10:05 pm 

Czy napisałem gdziekolwiek, że zarejestrowałem się w PayPal?????? NIEEEEEE ZAPŁACIŁ ZA MNIE KTO INNY, ale jest problem i nie jest to tak łatwe jak mówisz i chcę się dlatego dowiedzieć jak Tą sprawę rozwiązał by Promian, bo chcę kożystać z jego usług, a jest to ważne dla mnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona