Lucky Loser napisał(a):
Ja bym na Twoim miejscu poszukał w Szczecinie kogoś kto posiada taki regiel i sprawdził dokładnie ten silnik, który masz (bo to bardzo dobry silnik)a jeśli bym miał kupować tylko silnik to kupił bym taki sam, tylko nie wiem jak u Ciebie z funduszami bo ten silnik w sklepie hpi kosztuje 265zl. to troche za dużo biorac pod uwage ze tu masz ten sam regiel z silnikiem za 390zl
http://www.rc-modele.pl/silnik-castle-c ... 7f6e0cbf83 (to jest to samo tylko pod inna nazwą jak już wcześniej pisałem)
Nie wiem czy parowałeś jeszcze raz aparaturę z regulatorem jeśli nie to zacznij od tego.
Włącz aparaturę wciśnij gaz i włącz regulator zacznie się palić zielona lampka i usłyszysz dźwięk, po tem daj na hamulec zacznie migać czerwona dioda trzymaj póki nie uszłyszysz dźwięku, poźniej daj neutrum zacznie migać pomarańczowa dioda poczekaj aż usłyszysz dźwięk. Po jakis 2 sekundach migną wszystkie diody pojawi się dżwięk i będziesz miał sparowany od nowa nadajnik z reglem. (Pamietaj że jak włączasz model zawsze pierw uruchamiaj nadajnik a pożniej dopiero regiel, czekaj az uszłyszysz sygnał dzwiękowy i mozna jeździć)
Mam w klubie ludzi lecz watpie zeby ktos by chcial mi sprawdzic (nie chce tu nikogo oceniac).
Z kasa to roznie bywa, nie sa to tanie zabawki a wiec musze przemyslec kazdy zakup.
Parowalem nadajnik z odbiornikiem, to co opisales to wszytsko wiem, bo Firka mam juz przeszlo pol roku i nauczylem sie programowac regiel z lapki ;]
Tez czytalem ze te silniki sa bardzo wytrzymale.
Skontaktuje sie z przedstawicielem HPI w moim miescie moze u niego da mi sie sprawdzic regiel i silnik.
Kiedys mialem przeboje z reglem, moze regiel jest uszkodzony.
Ciezko mi tak sprawdzic, korde :/
Nie chce w ciemno kupowac Regla lub Silnika, bo regiel i silnik potrafi zwojowac cuda ;]