Witam,
Piszę ten post jako przykład i podziękowanie. Kilka miesięcy temu kupiłem na ebay nowy, ale bez rachunku, silnik bezszczotkowy Hacker E40 5.5T 5900kV. Silnik chodził rewelka, najmocniejszy, najcichszy i najszybszy silnik jaki miałem, niby parametrami wprost odwrotnie, bo spokojne 380W. Okazalo się że żadna, nawet papierowo mocniejsza konkurencja tak nie chodzi jak on. Niestety po 3 miesiącach podczas jazdy rozpadły się magnesy na wirniku. Brak kwitu= brak gwarancji... Ale wysłałem silnik do Hackera z opisem okoliczności i jak stosowany był silnik. Jakież było moje zdziwienie wczoraj, jak po 1.5 tygodnia kurier przywiózł mi NOWY SILNIK

Żadnego kombinowania, zwodzenia, nawet słowa ze mną nie zamienili, grzecznie wymienili silnik (zgodnie z sugestią na 4.5t), załączyli rachunek, 2 lata gwarancji, najnowszy katalog z cennikiem
TO sie nazywa podejście do klienta, chciałbym żeby i u nas takie było! Co ciekawe, na końcu w katalogu opisują koszty nieuzasadnionych wysyłek do serwisu itd, jako ostatnia pozycja jest punkt, że jeśli klient uszkodzi produkt z własnej winy, to i tak przysługuje mu zniżka min. 35% na zakup takiego samego typu! I to też jest miłe i pozwala utrzymać klientów u siebie. Generalnie, mimo braku polskiego dystrybutora, polecam gorąco. Wysyłka silnika na gwarancji kosztowała mnie 15zł do niemiec listem poleconym i trwało to 1.5 tygodnia niecałe.