Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn cze 08, 2026 6:17 pm

Autor
PostNapisane: Śr lip 16, 2008 6:25 am 

Witam,

Piszę ten post jako przykład i podziękowanie. Kilka miesięcy temu kupiłem na ebay nowy, ale bez rachunku, silnik bezszczotkowy Hacker E40 5.5T 5900kV. Silnik chodził rewelka, najmocniejszy, najcichszy i najszybszy silnik jaki miałem, niby parametrami wprost odwrotnie, bo spokojne 380W. Okazalo się że żadna, nawet papierowo mocniejsza konkurencja tak nie chodzi jak on. Niestety po 3 miesiącach podczas jazdy rozpadły się magnesy na wirniku. Brak kwitu= brak gwarancji... Ale wysłałem silnik do Hackera z opisem okoliczności i jak stosowany był silnik. Jakież było moje zdziwienie wczoraj, jak po 1.5 tygodnia kurier przywiózł mi NOWY SILNIK :) Żadnego kombinowania, zwodzenia, nawet słowa ze mną nie zamienili, grzecznie wymienili silnik (zgodnie z sugestią na 4.5t), załączyli rachunek, 2 lata gwarancji, najnowszy katalog z cennikiem :)
TO sie nazywa podejście do klienta, chciałbym żeby i u nas takie było! Co ciekawe, na końcu w katalogu opisują koszty nieuzasadnionych wysyłek do serwisu itd, jako ostatnia pozycja jest punkt, że jeśli klient uszkodzi produkt z własnej winy, to i tak przysługuje mu zniżka min. 35% na zakup takiego samego typu! I to też jest miłe i pozwala utrzymać klientów u siebie. Generalnie, mimo braku polskiego dystrybutora, polecam gorąco. Wysyłka silnika na gwarancji kosztowała mnie 15zł do niemiec listem poleconym i trwało to 1.5 tygodnia niecałe.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość