Ralf2107 napisał(a):
Regulator chyba nie jest najwyżej położonym elementem, żeby po przewrotce dotknął podłoża. Może sam włącznik się popsuł.
Nie jest najwyższym elementem, ale po drodze były 2 schodki okute aluminiowym kątownikiem. Nie mogę wykluczyć faktu, że radiator dotknął któregoś z metalowych elementów. Sam wyłącznik (przycisk, mały guzik) działa tak jak zawsze - trzeba mocna wcisnąć i czuć wyraźne "kliknięcie".
Edit:
Zakładając, że nie da sie tego regla ożywić, co najbardziej podejdzie pod oryginalną bezszczotkową 380-kę Traxxasa. Na oryginalnym ESC jeździło się przyzwoicie, brak było co prawda regulacji, był za to wodoszczelny, ale po 2 tajemniczych usterkach wynikających z NICZEGO, wolę coś innego. Z tanich propozycji brałem pod uwagę ezruna 60A-SL, nawet sprawdziłem na nim mój silnik, bo kumpel ma ten regulator, ale silnik w momencie zdejmowania gazu wydawał jakieś "metaliczne" brzdęknięcie - nie umie tego lepiej opisać, poza tym, jakby nie wkręcał się na max obroty - ale to może być subiektywne spostrzeżenie. Co jeszcze warto podłączyć w cenie max do 60-80$.
Czy ktoś używa czegoś
takiego.
Czy raczej trzymać się z daleka od takich wynalazków?