Jeśli to Summit wyposażony w oryginalna elektronikę to będzie miał wyjścia z regulatora na złącza TRX a pakiety z tymi złączami są niestety droższe i jestniejszy wybór .
Pakiety , dobrym rozwiązaniem to tego modelu są pakiety w twardej obudowie o standardowym rozmiarze w twardej obudowie z wpinanymi przewodami , ale ... Jest jedno ale , żeby było ładnie i przyjmie najlepiej brać pakiety z Zagłębionymi gniazdami (tak jak np.Nano Tech 5800mAh) i do tego przewody z niskimi/kontowymi goldami do wpięcia w pakiet .
Co do samego lipo to polecam wyżej wymieniony Nano Tech 5800mAh 7.4V , korzystam już od dłuższego czasu z takich kilku pakietów i jestem bardzo zadowolony nawet bardziej niż z kilku innych które posiadam niby bardziej renomowanych producentów .
Oczywiście kupujemy dwa identyczne pakiety , pracują w modelu w tandemie .
Ładowarka , tu jest jeszcze większe pole Popisu , wszystko zależy od portfela i fantazji , ja polecam SkyRc S60 prosta , niewielka , bezproblemowa a robi co ma robić .
Sklep hmmm ja mam jeden ulubiony polski sklep , ceny jak na polskie warunki mają przyzwoite ale oczywiście Chińczycy oferują ten sam towar trochę taniej tylko czy akurat przy tych produktach to się opłaca ....
Złącza , tu najlepiej podmienić we własnym zakresie a jeśli weźmiesz lipo z odpinanym przewodem to sama przyjemność z podmiany .
Lub kupić gotowy przewód zakończony gold 90°/TRX będzie bez złącza balansera a ten co będzie w kartoniku z pakietem używać do ładowania a wtedy nie będzie potrzeby kupowania/robienia  kolejnego Kabelka do ładowarki które najczęściej w zestawie mają T-DEANS a takie właśnie złącze ma omawiaby pakiet .
No i trzeba pamiętać o przestawieniu regulatora w opcje odcięcia dla Lipo , to ważne , bardzo ważne żeby nie zniszczyć pakietów .
No i ostatnia rzecz niezbędna w tym modelu , Świnka , tak Świnka skarbonka na zbieranie kasy na zestaw bezszczotkowy który sprawia że model jeździ owiele lepiej (nie koniecznie szybciej ) i znacznie , znacznie dłużej na jednym Tankowaniu .
Summit jest Super 

Kiedyś byłem sceptycznie nastawiony do tych modeli ale teraz dorosłem do Summit 

i mam dwa .
Jak coś pytaj śmiało tu czy na PW , Messenger .