Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Cz wrz 19, 2019 7:57 am

Teraz jest Cz wrz 19, 2019 7:57 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor
PostNapisane: Pt mar 11, 2016 12:12 am 
Offline

Dołączył(a): N cze 01, 2014 11:50 pm
Posty: 18
Siemka , polecicie mi jakas apke do mojego FF'a 2,4 , bo teraz mam 27mhz i strasznie wariuje jak wylacze apke nie chce mi sie bawic z tym i lepiej sie przesiade na lepsza , mysle ze jestem w stanie wydac okolo 200 zl
edit;
Znalazlem taka co o niej sadzicie ? https://rcwojtekshop.pl/pl/p/Aparatura- ... CARSON/672


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt mar 11, 2016 8:27 am 
Offline

Dołączył(a): Pn lip 13, 2015 1:40 pm
Posty: 55
Lokalizacja: Warszawa
Dołóż 50zł i kup taką: http://allegro.pl/aparatura-sanwa-mx-v- ... 66577.html
Będziesz baardzo zadowolony.

_________________
Losi 8ight-Te 2.0 & Mamba Monster 2200kv & Sanwa MT4


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt mar 11, 2016 7:29 pm 
Offline

Dołączył(a): N cze 01, 2014 11:50 pm
Posty: 18
Jeszcze jedno pytanko , co musze wymienic oprócz apki i odbiornika ? gdzies slyszalem ze serwo prawda ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 12, 2016 10:27 am 
Offline

Dołączył(a): Pt lip 14, 2006 8:11 am
Posty: 588
Lokalizacja: Szprotawa
nie, tylko wymieniasz aparature i odbiornik i to wszystko serwo nie ma nic do tego i bedzie działać normalnie z nowym odbiornikiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 12, 2016 10:36 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 21, 2011 10:41 am
Posty: 1992
Lokalizacja: Kraków
Pytanie jest takie czy jest Ci potrzebna taka dobra aparatura ? Jeśli zamierzasz jeździć FF i nie zmieniać na nic "profesjonalnego" to kup prostą tanią i dość fajną chińską apkę.
Jak już pytasz o serwo to właśnie wolał bym kupić tańszą aparaturę i za różnicę przeznaczyć na lepszej jakości serwo.

_________________
KS Wanda Sekcja Modelarska RC Kraków


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 12, 2016 11:11 am 
Offline

Dołączył(a): Pt lip 14, 2006 8:11 am
Posty: 588
Lokalizacja: Szprotawa
Michał Głąb napisał(a):
Pytanie jest takie czy jest Ci potrzebna taka dobra aparatura ? Jeśli zamierzasz jeździć FF i nie zmieniać na nic "profesjonalnego" to kup prostą tanią i dość fajną chińską apkę.
Jak już pytasz o serwo to właśnie wolał bym kupić tańszą aparaturę i za różnicę przeznaczyć na lepszej jakości serwo.


w sumie ja tez pomyslałem po co do FF taka apka, takze kupiłbym apke za 100zł i jakieś serwo za 100zł


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 12, 2016 1:56 pm 
Offline

Dołączył(a): N cze 01, 2014 11:50 pm
Posty: 18
W sumie to macie racje. Polecicie jakieś dobre serwo ? Bo apke juz znalezlem ,


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 12, 2016 7:50 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt gru 16, 2008 9:09 am
Posty: 411
Lokalizacja: Nysa
IgorCh napisał(a):
Michał Głąb napisał(a):
Pytanie jest takie czy jest Ci potrzebna taka dobra aparatura ? Jeśli zamierzasz jeździć FF i nie zmieniać na nic "profesjonalnego" to kup prostą tanią i dość fajną chińską apkę.
Jak już pytasz o serwo to właśnie wolał bym kupić tańszą aparaturę i za różnicę przeznaczyć na lepszej jakości serwo.


w sumie ja tez pomyslałem po co do FF taka apka, takze kupiłbym apke za 100zł i jakieś serwo za 100zł


Tylko poco lepsze serwo skoro apka będzie mało precyzyjna :wink:
W tym przypadku jak i w każdym innym najpierw wyłączamy auto potem dopiero radio, bo widzę że tylko w tym jest problem.

_________________
http://www.pmmsrc.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N mar 13, 2016 10:07 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 21, 2011 10:41 am
Posty: 1992
Lokalizacja: Kraków
Lepsze to znaczy że z metalowymi trybami i po prostu lepsze a nie drogie i super ;)

_________________
KS Wanda Sekcja Modelarska RC Kraków


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt mar 15, 2016 8:28 pm 
Offline

Dołączył(a): N cze 01, 2014 11:50 pm
Posty: 18
Panowie polecicie jeszcze jakis regilator taki nie za drogi , gdyz mam drugi model i brakuje tylko regulatora jeden model chce do driftu drugi do off roadu . Pozdro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt mar 15, 2016 9:28 pm 
Offline

Dołączył(a): N sie 26, 2012 9:16 pm
Posty: 462
Jaki silnik posiadasz? Zgaduję że ma być do offroadu...

_________________
Reely Carbon Fighter BL 1:10
inne: Ansmann Carson Jamara Kyosho Reely TeamC Traxxas Tamiya


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt mar 15, 2016 10:45 pm 
Offline

Dołączył(a): N cze 01, 2014 11:50 pm
Posty: 18
Reely8 napisał(a):
Jaki silnik posiadasz? Zgaduję że ma być do offroadu...


Tak do off roadu ale mozliwe ze zamienie zeby w swoim miec nówke a do tamtego przeloze ten stary reg. Silnik standard od hsp nie powiem ci dokladnie bo sam nie wiem jutro przy swietle dziennym zobacze

EDIT : Szukalem szukalem i znalazlem silnik mam taki http://www.rc-ikar.pl/towar/komis/ep1/ep1.html .Pozdro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Teraz jest Cz wrz 19, 2019 7:57 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL