Witam jako iż podłapałem pracę i znalazło się trochę gotówki w mojej kieszeni postanowiłem wrócić do świetnego hobby jakim jest rc. Jako iż miałem wcześniej tragussa postanowiłem spróbować czegoś innego, zaryzykowałem i zamówiłem kyosho drx z niemieckiego Ebaya. No i jak na razie czekam, ale w między czasie skoro się już szaprię na takie rzeczy to może i by na apkę się coś zebrało. Model przyjdzie z syncro kt-200 nie wiem z czym to się je, na oczy nie widziałem tego nadajnika i tak sobie pomyślałem że sprzedam ten sprzęt kitowy i zamówię coś ze średniej półki. Zastanawiałem się głównie nad spektrum dx2s gdyż jest wsumie w przystępnej cenie na Ebayu i ztymi wszystkim bajerami telemetrii którą bym chciał mieć. Myślałem też dx3s ale musiał bym coś dokładać, nie wiem czy potrzebuje tego 3 kanału w ogóle. Myślałem o jakiś peryferiach typu odpalanie silnika z nadajnika, grzanie świecy z odbiornika, czy chociaż by ten system oświetleniowy. Ale czy to jest konieczne? No więc jeszcze znalazłem taki bajer Absima cr4t,
http://www.absima.com/index.php?id=222&L=1 był o tym news jakiś czas temu na głównej stronie rc auto. Jak myślicie warto za eksperymentować? Powiem tak chciał bym wydać nie więcej jak 500 zł ale jak znam życie to i tak dołożę do tej kwoty czyli przyjmijmy że będę miał maks jakieś 140 funtów czyli około 800zł. Bardzo proszę o pomoc, zgóry dziękuje